Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Keresek 160 - 500Gb közötti SATA HDD-t.
- Árad -
-
Tubi2
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
Most találkoztam az udvaron egy denevérrel, pont ilyen feje volt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz blasko92 #2095 üzenetére
Pálinkát csak a legvégső esetben szoktam inni, nagyon nem vagyok érte odáig. Inkább a vodka, unicum, jager és ehhez hasonlókat szeretem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #2094 üzenetére
Persze, így az asszony se szólhat be, mert az csak 1 sör.
Télen a hidegben pálinkázni kell, nem sörözni
-
Bjørgersson
félisten
válasz blasko92 #2093 üzenetére
Ilyen szempontból nagyon is jó megoldás, most jövök csak rá! Mi vagy két éve ittunk olyat, akkor is télen, úgyhogy annyira nem volt életmentő mint ebben a dögmelegben.
-
blasko92
őstag
válasz Bjørgersson #2090 üzenetére
Naaa!
Pedig jó az. Én abból naponta csak 1-et ittam meg Csak 1 sör papa, csak 1 .....
-
lamiki
senior tag
Eladó HP Compaq dc5700 Microtower
Szuper csendes, jól szellőző minőségi HP házban. Windows XP Professional matricával. Fürge kis irodai, netezős, letöltős, filmnézős konfig.Processzor: DualCore Intel Pentium D805 2666 Mhz, kétmagos
Táp: 300 W HP minőségi
Alaplap: HP LGA 775 (1066 Mhz FSB processzorokat is támogatja).
Ram: 1GB DDR2
HDD: 250 GB SataII (100/100%-os)
VGA: Integrált videókártya (Intel GMA 3000)19000 Ft
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Bjørgersson
félisten
Rendben van főnök! Végre egy jó ember!
blasko92: Olyat inkább nem vennék neki. Egyszer ittam olyat. Bár ne tettem volna.
-
izomhod
őstag
eladó egy elemes sötétbarna-fehér színű szekrény
94 centi széles, 36 cm mély, és kb 210 magas
2 széles fiókból, 3 polcból és egy kb 90x90es kétajtós részből áll
3000 ft, képet majd holnap teszek fel
-
GabN73
addikt
válasz Bjørgersson #2083 üzenetére
Ha járok debi felé, majd írok. Bár kicsi rá az esély.
Nekem nem kell ilyen hugylé, 2 Kőbányai azt csá
-
zolikaDB
veterán
Tud vki Debrecenben vagy Hajdú-Biharban olyat, aki OPEL COMPUTER-rel foglalkozik? Konrétan Z14XE motorvezérlő elektronika kellene, bontottan, garival!
(Vámospércsi úton voltam.) -
Bjørgersson
félisten
Egy hét múlva szerintem már kellene, de nem életbevágó.
giigz: Meg mellé egy rekesz Strongbow Gold, igaz?
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #2076 üzenetére
Beszélhetünk róla.
-
GabN73
addikt
válasz Bjørgersson #2076 üzenetére
Sürgős?
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek Toyota Corolla kombihoz (tetőléces) tetőcsomagtartót.
mezis
-
Bjørgersson
félisten
Egész véletlenül van otthon valakinek felesleges ~fél méternyi ~5cm átmérőjű gégecsöve? Egy pusziért, doboz sörért, tábla csokiért cserébe szívesen megszabadítanám tőle.
-
Hypernem
csendes tag
Sziasztok! Egy Opel astra g coupé típusú autóhoz keresek gyári coupé lökhártót! Ha valaki tud itt Debrecenben írjon privátban egy üzenetet!
Privátban keress!
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valakinek van közületek Sony Ericsson Xperia Ray vagy Neo készüléke? Ha igen, dobjon már rám egy privát üzenetet, köszi!
-
bence007
tag
Eladó Samsung Galaxy Note!Érdeklődni privátban!
-
Dan-szan
senior tag
Létezik olyan számtech bolt/szerviz ahol egér javítást is vállalnak?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó:
- 2 féle haspad (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)
- 2 használt forgószék
- 1 Új fekete buffalo bőr forgószék, króm lábbal
- ElőszobafalÉrdeklődni privátban
-
pockhome
senior tag
valakinek nincs kimaradva egy kevéske fehér zománcfesték?
csak egy decinyi kellene
csoki/sör szokásos fizetőeszköz vagy megbeszéljükGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
embe
nagyúr
Hali!
Lehet eladó lesz a 1 héten belül egy: ASUS P8Z68-V LX alaplap. A lap full dobozos, és tartozékos, 2012.02.29.-ei IPON vásárlás. Innen ketyeg a 36 hónap gari. Ára: 24eFt.
A rajta lévő legújabb biossal támogatja a PCI-e3-at, és az új generációs 22nm-es Ivy Bridge procikat is.Most itt "melózik" :
Érdeklődni privátban!...köszi...
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Csöves
őstag
Keresek alaptelefont, telenoros vagy független legyen és szinte ingyen.
Aquila non captat muscas.
-
bob011
aktív tag
válasz Chesterfield #2018 üzenetére
Szerintem pedig. katt
Bár tény, hogy ezek nem mind működnek rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
vricsi78
csendes tag
Keresek:
Új, vagy alig használt 3,5" winchestert, SATAII, 320 GB - 500 GB-ig érdekel.
(Ha lehet Samsungot inkább ne)
Köszönöm előre is. -
atike
nagyúr
"Hosszas" nyűglődés után mégiscsak eladósorba kerül a dédelgetett konzol kihasználatlanság miatt - alig volt használva, ne porosodjon...
- PS2 Slim (külső tápegység), okosított
- eredeti Sony 8 Mbyte memóriakártya
- 2 db Sony gyári kar
- plusszkábel (Scart) a jobb TV-képért
- néhány backupolt játékÉrdeklődni privátban!
-
birq
tag
Yongnuo MC-20 C1 (remote control shutter release, canon dslr-hez) 3000Ft
üdv: Attila
-
atike
nagyúr
Eladó ez a csöppség... Semmi baja nincs, szerettük, imádtuk - csak túl nagy...
-
izomhod
őstag
FUJI FINEPIX S5500 kiváló állapotban tokkal, memóriakátyával eladó 10x ZOOM 22.000 ft
Orion Divx DVD lejátszó + 5.1 hangfalszett.
Dobozában, papaírjaival, távirányítóval, megkímélt állapotban eladó.
http://www.arukereso.hu/hazimozi-rendszer-c3165/orion/ht-500-p29442966/termek-leiras.html#properties
ára 10.900 ft
-
agymenő
tag
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
torcsrent
tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
Újra itthon PH táborból..na miről maradtam le?
Van 3 tasak Jégkorszak matricám, amit a Penny-ben adnak. Szívesen odaadom ha valaki gyermeke gyűjti.
#2007) Twini69 nekem van digitálisan is mind a három.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
izomhod
őstag
nokia e51-re ki tud nekem segíteni elő-hátlapot+keretet/házat feltenni?
utángyártott, nem biztos hogy elsőre passzol -
Bjørgersson
félisten
válasz DonThomasino #2026 üzenetére
Szerintem nagyon jó hely, tavaly nyáron én is oda jártam. Csak ugye az árak.
-
törölt tag
Valakinek van egy eladó Radeon-ja 4k alatt? Csak HD 5k széria utáni érdekel, amihez nem legacy driver kell.
-
sNORh
addikt
Eladó
RENAULT CLIO 1.2 Expression 98000km. Klímás. Friss Műszaki 990.000 FtEladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db
-3d studiomax 7 biblia 2kötetes+DVDAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Debrecenben javítanak-e valahol objektívet? -
Destructo
senior tag
Valakinek nincs elvihető kiscicája vagy kiscicái? Sürgős lenne,ha van írjon privátban!
Köszönöm!
-
mongo
tag
Eladó komplett gép:
Processzor: Intel Pentium 4 1,6GHz
Alaplap: Abit SA7
Memória: 1280MB DDR
Videókártya: Siluro MX400 64MB
Merevlemez: Samsung 80GB
LG CD-RW
Floppy meghajtó
300Wattos táp
Igényes fehér házHibátlan állapotnak örvend.
Win Xp-vel szépen dolgozik.
Árral ellátott ajánlatokat privátban várok.Akár másik processzorral is kérhető, íme a választék:[link]
[ Szerkesztve ]
-
matykooo
aktív tag
válasz DonThomasino #2026 üzenetére
az az egyik legjobb a sok közül
''a walesi srác aki legenda lett''
-
torcsrent
tag
s775 Dual Core E2160 proci eladó: 6k
-
mongo
tag
775-ös alaplapot keresek AGP foglalattal!!!
-
lamiki
senior tag
Eladó egy jó kis irodai, netezős, letöltős gép:
HP Compaq dc5700 Microtower
Szuper csendes, jól szellőző HP házban, 300 W HP minőségi táp, HP LGA 775 alaplap (1066 Mhz FSB-jü processzorokat is támogatja). DualCore Intel Pentium D805 2666 Mhz, kétmagos processzor, 1GB DDR2 ram, 250 GB SataII HDD (100/100%-os) Integrált videókártya (Intel GMA 3000)19000 Ft
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
DonThomasino
veterán
Az aktív fitness egy jó kondi terem Debrecenben?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Ayg0
senior tag
Tudja valaki, hogy melyik patika ma az ügyeletes? Azt néztem, hogy a Kossuth utcai mindig nyitva van, de hátha az ügyeletesnek kijelölt közelebb lenne.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
dvdbackuper
őstag
válasz elfelejtette #2022 üzenetére
androidnál, de teljesen más a 2 dolog
-
elfelejtette
veterán
válasz dvdbackuper #2021 üzenetére
Pedig ezt a töltési módszert szokták ajánlani aksi kalibrálásnál is...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
inkubator
aktív tag
Ayg0: Én valahogy kioperálnám a helyedben és a Hadházi úti csavarboltban (ha van) vennék pár forintért rendes fejű, de ugyanolyan menetű csavart.
Aksi téma: Nekem Lg optimus l3-ra mondták a telenornál tegnap előtt, hogy kikapcsolt állapotban egy estén át töltsem.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz mitulabattyi #2017 üzenetére
A telefonok elfogytak, viszont kifelejtettem a listáról egy díszdobozos /fém/ "limited edition" 10000 BC DVD filmet, 2 DL-DVD lemezes változat, van benne egy filmkocka is.
Karcmentes, mivel én bontottam ki kíváncsiságból.
Viszont nincs rajta magyar nyelv /angol, német, olasz, spanyol/
Ez is ingyen vihető!Chesterfield: nekem is (szinte) ingyen voltak, lusta vagyok hirdetgetni, kidobni nem szeretném, valakinek még jelenthet értéket.
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
-
mitulabattyi
aktív tag
Ingyen elvihető:
2db Nokia 3210, újszerű állapotban, töltővel, 4db akkuval, amiből 2 biztos bír 2-3 napot...
1db Nokia 1800 akkuval, de töltő nélkül /telenor függő/ -
Mateee
tag
Eladó tisztítószer!
Lenor öblitő 5l-es koncentrátum 3 fajta illattal: 1700 Ft/db
Jar mosógatószer 5l-es 1700Ft/db
Domestos 5l-es 2000 Ft/db
Ariel 4,9l-es mosógél 3 fajta 2100 Ft/db -
törölt tag
válasz Twini69 #2013 üzenetére
A NIT a Network Information Table lenne. Tartalmazza a csatorna adatait (frekvencia, moduláció, SR...) A Digi-nél mostanában ezzel szórakoznak, és bizonyos eszközöknek /sw-eknek emiatt problémái akadnak. A jelek szerint megint volt egy frissítés, ez zavart be a TV-dnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Twini69 #2010 üzenetére
Meg kell próbálni 6003-ig minden SR-tel, mert másoktól is olvastam, hogy nem pont 6000-en találja meg a TV.
De hozzáteszem PC sw-ek esetén is vannak hasonló problémák. A TerraTec Home Cinema pl az utóbbi időben a Digi kínálatában változott dolgokat nem találja meg (se a 6000-es SR-ű csatornákat, se a 754MHz-en levű új multiplexet). Más keresési megoldás nincs a TV-ben? Pl NIT tábla alapján.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Valaki, vagy valakinek a gyerkőce Debrecenben nem gyűjti a Transformers Prime Chipicao matricás könyvbe a matricákat?
Lenne nekem csomó cserélni való és hiányzik is pár... Privátban várom a válaszokat!Erről van szó:
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
rayoliviero
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat a stranddal kapcsolatban.
-
törölt tag
-
Twini69
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérném, mi lehet a probléma..
Tegnap este óta nem tudom fogni a közszolgálati adókat (M1,M2 Duna) HD-ben. A diginél vagyok. Telefonon azt mondták, hogy programozzam újra a tv-t. Megtettem... semmi... újra telefon... erre azt mondták, hogy csak az analóg adást garantálják, a digitálist nem.
A többi HD csati természetesen működik kifogástalanul.
Másnál jelentkezett ilyen probléma? -
ServerWorks
aktív tag
4GB (2x 2GB DDR3 1333MHz) Samsung chipes - HP matricás (HewlettPackard) memóriamodul eladó csak párban természetesen, a kettő db ára ötezer Ft vagy egy pár 2x 2GB DDR2 800MHz asztali modul!
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
copass
veterán
válasz rayoliviero #1998 üzenetére
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Joltee
aktív tag
Bár a balmazújvárosi strandon még nem voltam, jókat hallottam róla!
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
ati012
őstag
Berettyóújfalu?
Most lett felújítva, szoboszlóihoz képest sokkalta olcsóbb (belépő is, és a kaja is). Viszont nincs vizicsúzda, csak gyerekeknek. Asszem az ingyenes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest