Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debrecenbe a Vágóhíd utcán van.
Van ott minden ami kellhet,azért zsibi.
Nem olyan nagy mint a Nyíregyi piac,de itt legalább van számtek cucc is.XtremLor : De voltak,a fő sor vége felé volt jó pár hifis,ahogy mindig.
gtamate2 Átlagba 2000ft volt mindenfelé 1GB DDR2 memória,de ahol én vettem,ott lealkudtam 1500-ra mert Igazából DDR3-ast akartam,csak nem volt.A lap meg kezeli a DDR2-t is,mondom ennyiért jó lesz ez is,úgy is eladó sorba lesz a gép,és az új tulaj majd intéz magának olyan ramot ami neki kell!
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Vásárolnék FullHD-s tv-t. 94cm környékén gondolkodok. Ha valakinek van esetlegesen, akkor jelezze.. (led, plazma nem érdekel; illetve agyonmelegített, s összekókányolt sem..)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
Papaj x
senior tag
Fujitsu Siemens asztali gép - 2*2,33 GHz, 2Gb DDR2, 320Gb - hangszóró
Eladó egy Fujitsu Siemens asztali gép.
Rövid leírás:
- Intel® Core™2 Duo Processor E6550 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
- 320Gb Sata merevlemez
- Sata dvd író
- 2 Gb DDR2 memória
- beépített hangszóróval,
stb.ÁR: 23.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Na megjártam a zsibit,sikerült vennem 1GB DDR2 memóriát,meg 16GB pendriveot,és még barátnőm is bevásárolt magának.
Megérte elmenni szerintem,most már legalább össze tudom rakni a 4 magos gépet,és meghirdetem,csak még időt kell rá szakítani hogy összeszereljem valamikor. -
Kickass
őstag
Eladó socket 1155 lap vagy esetleg ha valaki beszámolja egy kicsit komolyabb lapba, hirdetés ITT.
-
xuldar
addikt
Eladó DDR2 ram, 12cm-es venti.
Thermaltake: ugyanitt bontott lada, ólba állítható fél disznó, 2 talicska trágya eladó (No offense)
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Thermaltake
tag
Jelenleg eladó cuccok:
Fogselyem, pc játékok,(Stalker, COD, Kane & Lynch) Versace pulcsi.
-
-
Ma a zsibin szerintetek nagy piac van?
Csajos kistáskát akar venni,én meg szétnéznék a számtek soron,kellene DDR3-as memória+tápegység.
Esetleg gépház+DVD író,ha lesz valami normális! -
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #43579 üzenetére
3k-ért ez kurva jól hangzik, köszönöm! Jövő héten szerintem benézek valamelyik nap.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43578 üzenetére
3ezer volt úgy h az elején egy AC logó, hátul meg a GTA vice city felirat volt. plusz adtak egy fekete pólót ezért az árért. de ez vagy 1,5 éve volt, és azóta is mintha új lenne (Y)
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43567 üzenetére
Haverom nyomatott már vagy 3-at a tescoban, azóta is fasza mind, nem fakul, nem szürkül, meg semmi.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
dorrme
csendes tag
Kérlek töltsd fel a listát valahová, ahonnan bárki letöltheti ...
[ Módosította: wwhy ]
-
Bjørgersson
félisten
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- cserép,
- tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/dbtovábbá eladó:
Chieftec CTG-450-80P 450W-os tápegység eladó!
ASUS VW192s monitor eladó! -
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #43556 üzenetére
Tesco, vagy pláza
-
petiwr
senior tag
Valaki nem jár most pesten?
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #43559 üzenetére
szerintem ahol én voltam, ott mintha lett volna pinkben gyári...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Tudom az ebayt Viszont hétvégére kellene vagyis jövőhét péntekre
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
ngabor2
nagyúr
válasz Daniel Alves #43555 üzenetére
Mi az ebay-ről vettünk S3-ra, kettőt is. Nagyon bevált, és lényegesen olcsóbb, mint itthon. Igaz, lassabb.
Amúgy az auchan üzletsorán láttam ilyet. Asszem minihez is volt.
-
Laza...
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #43546 üzenetére
Senki nem ismer ilyen helyet?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Páromnak szüksége lenne S3 mini S view tokra pink színben!
Akinek esetleg van illetve tud olyan boltot ,ahogy lehet venni az kérem tájékoztasson.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Blabcsi
senior tag
Magyar Eurosport 1 és 2 stream-et tud valaki?
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
xlalix
tag
Eladó Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2-es alaplap
Dobozban, 0 percet ment, garival minden földi jóval:
Gyártó oldalaÁra: 10k
-
janes1976
őstag
Lenne a nejemnek meg nekem pár ruhám. Használtak, de tökéletes állapotban vannak. Van rá lehetőség ezeket eladni? (Egyenként nem akarom meghirdetni, ezért kérdezem.)
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra is néhány eladó termék:
- Keveset használt, itthon ritka, az autó eladása miatt feleslegessé vált Dual Audio XDM6350 fejegység minden tartozékával, dobozával. - 13k
- 1 doboz (30 db) Acai Berry étrend kiegészítő/fogyasztókapszula - 1,5k
- Új, nem használt, tescos, 4 darabból álló autós szőnyeg szett, még 2 van belőle - 1k/garnitúra
Méretei: Első: 66,5cm x 44,5cm; hátsó: 40,5cm x 30cm
Anyagösszetétel: 100% poliészter- Új VW / Audi / Skoda / Seat hűtővíz/vízhőfok jeladó. Van belőle FEBI és EPS márkájú is, megvettem őket, de végül kiderült, hogy nem ezzel volt a gond, így a nyakamon maradtak a kocsi eladása miatt. Csak egyszer voltak tesztelve, így teljesen újak még. Árban megegyezünk.
- További ismét eladó egy PowerCom BNT-600 AP szünetmentes tápegység, nem sokat használt, teljesen működőképes, kihasználatlanság miatt eladó. Kérésre a hozzá járó CD-t is előkeresem. - 5k
Tulajdonságai: Látható teljesítmény: 600VA, Valódi teljesítmény: 360 W, Csatlakozók: 1 x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port
Képeket kérésre mindről tudok küldeni! Érdeklődni PM-ben!
-
izomhod
őstag
válasz diablo1984 #43544 üzenetére
-
Laraxior
titán
-
Bjørgersson
félisten
Hol nyomtatnak / vasalnak képet pólóra legjobb minőségben a városban?
-
izomhod
őstag
Budapestre megy valaki mostanában?
megfizetem!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz werszomjas #43533 üzenetére
Van egy kertes házunk is, csak ott lakók vannak (egy része természetesen PH-snak ) oda vettem a párom óriás paradicsomjának
Ruhaszárító nem kell köszönjük szépen[ Módosította: ngabor2 ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
br.rak
őstag
7300Gt PCI-E VGA 256MB nagy passzív borda 2000Ft
PS2-höz eredet táp scph-70100 1db 2500Ft
Set Top boxok digikábelhezSD
Humax PR FOX C eredeti távirányítóval Magyar nyelvű menü
ár:6000FTRögzítős Két tuneres SD:
Humax IPDR 9800C
- twin tuner vagyis egy időben tud felvenni és más csatornát nézni
- timeshift, PIP
- beépített TXT
- eredeti távirányító
- 160Gb-os HDD (ebből kb 80 szabad)
ár: 13500FtHD-s készülékek HDMI kimenet
Humax PR HD 1000C:13500FtEgykábeles USB-s szkennerek:
Canon Lide LIDE N670U 5000Ft (win7)
Tevion MD 9693 (csak XP alatt működik) 3000FtFilm /dia szkenner:
HP 3970 (beépített dia/film adapter, átvilágító egység)
11500FtBr
-
aldebaran
őstag
Nikon D7000 fényképezőhöz portré markolatot keresek és vakut.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Thermaltake
tag
Helló!
Tud valaki Debrecenben USB-3,5Jack kábelt? Telefonhoz kéne, hogy össze lehessen kötni a géppel....azon működne a hangkimenet gondolom....szóval egy bizonyos programot akarok megszólaltatni a pc-n....
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. -
törölt tag
válasz PindurAnna #43529 üzenetére
Meg Gábornak...
Szépen ajánlgat téged... -
werszomjas
addikt
válasz PindurAnna #43529 üzenetére
Bár azt nem tudom, ti a lakásba ezt hova gondoltátok?
Ha már ilyen vészesen közeleg a tavasz/nyár, van egy eladó Kerti, kültéri ruhaszárító is.
4000ftJó minőségű, nem teszkogazdasagos.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mackosajt
addikt
válasz ngabor2 #43530 üzenetére
Nem.
Most olvastam, és gondoltam, nejem virág mániájára megszerzem, bár passz, mivel hoztam volna el, mert a kocsiba nem fér, horog meg nincs.
Így nem nyomtam rá mégse a licitre, plusz még a tisztelt topiklakó asszonyságra is gondoltam.
@werszomjas: mennyire súlyosak amúgy?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mttaas82
csendes tag
Ha valakinek van elfekvőben Nokia 6310i headset az jelezze már nekem!
Tipusa azt hiszem: hdc-9Kijelző hibás M-Tech atab7 dci is érdekelne vagyis csak a külső plexi burkolat!
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Go-Button!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz werszomjas #43514 üzenetére
Megvan
Na lebuktam..kell nekem mindenhol ugyazt a nicket használni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Chesterfield
őstag
Eladó Nikon COOLPIX L16 digitális fényképezőgép, ezüst színben.
kép
+512 MB SD kártya
+tok
+adatkábel!
FIX 10k -
mackosajt
addikt
válasz werszomjas #43514 üzenetére
10 perccel a vége előtt már nem veszem el a topik nagyra becsült asszonyától a lehetőséget.
Szép súlya lehet amúgy ezeknek.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
kungzi
veterán
milyen egy kib@szott vírusos ez a xar facebook
olyanok jelölik vissza a barát felvételt, akit nem is ismerek és be sem jelöltem és már reggel 8 óta folyamatosan csipog a telefonom, hogy visszajelölték a barát felvételtúgy érzem törlöm magam a rákba
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála. ( Swetich környéke )
Mind 2 SOS !!!
Valamint akad még 3-4 tápkábel, 2-3 monitorkábel ( d'sub ), 3 DVI-d'sub átalakító SÖR / CSOKI áron.
Többit privátban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
philipe
tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek eladó tablet a birtokában, és 20.000Huf környékén megválna tőle, priviben jelezze.
Köszönöm.
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #43518 üzenetére
Értem. Ha gondolod kisebb processzor is megoldható a félkonfighoz, nyilván valamennyivel olcsóbban. Szintén új, 3 év garis prociról van szó. Ha érdekel a félkonfig, dobj egy privit.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Zola007
veterán
Ha akarsz még ma elképedt fejet vágni (felénél csak leteszi a kamerát, nincs vége)
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz adi mester #43516 üzenetére
az akkori gép már megoldódott, most tesómnak kell egy alapabb masina
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pohár
félisten
DIESEL PLUS PLUS MASCULINE FÉRFI PARFÜM
ha épp kifogytál volna a jó parfümből, vagy régi nagy kedvenced, ennyiért ajándék 2 darab
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #43468 üzenetére
Szia.
Nekem lenne egy félkonfigom, régóta megvan, de ráér még a polcon lenni, íme a lista:AMD A8 5600k CPU (3.6 / 3.9 Ghz / 2000 FSB / FM2 / HD7650 VGA)
Lenovo alaplap (FM2 / DDr3 / PCI-e / Sata)
2 X 2 GB Kingmax DDR3 - 1600 Mhz Kingmax Nano memóriaár: 50.000 Ft
+ 2 X 2 GB DDR3 memóriával + 4.000 Ft
Gari van, a memóriák jórészt újak (2év), a proci új (3év), a lap használt. Talán már korábban is említettem, itt lesz mégegyszer Alap játékok futtatására (NFS HP 2010) vagy Hd filmek lejátszására ideális választás
Üdv.OFF:
Debrecenben tudtok ajánlani olyan monitor szervizest, aki olcsón, jól dolgozik és a sz*rból is tud várat építeni? Lenne 2 monitorom, 19" TFT az egyik kishibás, a másik kókány szerelőhöz került. Priviben jöhetnek a részletek[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
salamander66
csendes tag
Üdv!
"Magánéleti" okok miatt eladó egy TELJESEN új Stradivarius női nyaklánc.
Különleges darab.Kérésre üzenetben küldök képet.Ára:
Holnapi(2014.01.11.) átvétellel - 2500HUF.Debrecenben bárhol.
-
werszomjas
addikt
Eladó
Kerti virágfuttató, térelválasztó, vas. 2db
Holnapig lehet rá licitálni.
Gondolj már most a tavaszra és a kertészkedésre, kitűnően fog mutatni a kertedbenHibátlan, nem is volt használva, az új rá töredékéért
üdv
-
pockhome
senior tag
S.O.S VGA-t keresek ma vagy holnap. Akar kölcsönbe is par nap erejeig.
pci-e csatolos legyen, 5ezer ft korul.
privatban vagy 06-30/9405638[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Valaki nem jár pesten mostanság lenne egy fontos csomag.
-
Papaj x
senior tag
Fujitsu Siemens asztali gép - 2*2,33 GHz, 2Gb, 320Gb - 23.000 HUF
Eladó egy Fujitsu Siemens asztali gép.
Rövid leírás:
- Intel® Core™2 Duo Processor E6550 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
- 320Gb Sata merevlemez
- Sata dvd író
- 2 Gb DDR2 memória
- beépített hangszóróval,
stb.ÁR: 23.000.- HUF
-
Bjørgersson
félisten
válasz laszlo168 #43505 üzenetére
Márpedig a munkanélküli segélyből szerintem közel lehetetlen megélni, így sajnos vannak, akiknek már az ilyen munkák is sokat jelentenek. Persze nekem (szerencsére) még nincs tapasztalatom ilyen téren, így sok fogalmam nincs az egészről.
(#43506) Thermaltake: Nem lenne egyszerűbb a hangszórót átdugni a telefonba?
-
kungzi
veterán
-
Thermaltake
tag
Helló!
Tud valaki Debrecenben USB-3,5Jack kábelt? Telefonhoz kéne, hogy össze lehessen kötni a géppel....azon működne a hangkimenet gondolom....szóval egy bizonyos programot akarok megszólaltatni a pc-n....
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. -
laszlo168
senior tag
válasz Bjørgersson #43504 üzenetére
Sajnos pont ez az első lépés, a rabszolgasághoz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laza... #43501 üzenetére
Mondjuk a munkanélküliek vagy akik nem tehetik meg, hogy válogassanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest