Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Tavalyi fűtésszezonról gázzal kinek milyen tapasztalata van? Nálunk eddig nem volt gázfűtés, most lett és egyelőre havonta diktáljuk be majd a fogyasztást de ugye semmi tapasztalatunk nincs még.
Vagyis kb elég szokott lenni az adott hónapra kikalkulált mennyiség normál lakossági áron vagy nem? Vagyis mi van akkor, ha mondjuk túllépem az adott hónapban megadott mennyiséget? Kifizetem a sokkal drágább tarifával amennyit túlléptem és ha nem lépem túl az adott éves fogyasztást akkor azt visszakapom vagy jóváírják? Vagy mi van ilyenkor? Jobban járnánk a havi általánnyal vagy ki tudja?
Bár azt sem teljesen értem hogy számoljam egy hónapra az adott keretet, amikor 25.-e körül kell bediktálni az óraállást, akkor már miért nem hónap elejével?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs