- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Geller72 #7834 üzenetére
Sose használtam az ePIN-t, viszont a mobiltokent le tudod generálni, ha a kártyával belépsz az ebankba. Az app frissítése óta _csak_ a mobiltoken használható, a régi appos belépés nem működik, mindenképpen le kell generálni a mobiltokent.
Egy ilyen lejárt kártyadátumot vagy valami hasonlót nekem is produkált egyszer Firefoxszal Windows alatt, akkor az volt a megoldás, hogy eltávolítottam a böngészőből a plugint és feltelepítettem még egyszer.
-
-
válasz
Geller72 #6824 üzenetére
A lakat a csatornák összekapcsolása lenne, de semmi nem változik, ha rányomok.
A paman is ezt a IEC958- at mutatja, nem tudom eltávolítani ezt a s/pdif- et.Érdekes, a hangbeállításoknál továbbra is a digitális van, de pavuval már át tudtam állítani analóg stereo kimenetre, tesztelni nem lehet a hangot, de YT- nál már van hang.
Viszont fogalmam sincs mitől, mert sok mindent leszedtem- visszaraktam, egyedül a pulse- t nem lehet leszedni, mert viszi magával a DE- t is. -
Penty
aktív tag
-
válasz
Geller72 #6645 üzenetére
No, erre én is gondoltam, de ki is ment a fejemből, látszik, hogy Linux alatt nem jut eszünkbe vírus is lehet a probléma okozója.
Így viszont tiszta szerencse, hogy fórumtársunk Linuxot rakott fel, mert az adatmentést és a vírusirtást/partíció törlést is megcsinálhatja alóla. Azt viszont nem tudom, melyik a legjobb vírusirtó Linuxra, de a clamav az van rá, azt tudom, azt nem, mennyire virulens!(#6646) tzimash Kicsi az esély, de a clamav- ot megpróbálhatod vagy azt, hogy Gparted alól törlöd az sda1- est és meglátod mit ír utána a sudo fdisk -l /dev/sda. vagy sdb?
-
-
bambano
titán
válasz
Geller72 #4117 üzenetére
ha másik disztróval megy, akkor csak a firmware csomagok hiányoznak a gépről
ezt ellenőrizni lehet úgy, hogy megnézed a dmesg kimenetét, nem panaszkodik-e hiányzó firmware-re.egyébként mi a különbség pl. a debian és az ubuntu között: a debiannak letöltheted a telepítőjét, az ubuntu meg telepítés vagy használat közben felmászik a netre és sok mindent onnan cibál le.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged