Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv. Lenne egy kis problémám, amire így elsőre nem igazán tudom a választ. Egy ismerősöm gépére ("új" gép) Debian 7.7-et telepítettem fel. Mivel nem ismerte fel (még ez a kernel sem) a wifi eszközt, ezért az első dvd-ről, amolyan offline módban feltelepítettem egy alap asztali rendszert KDE környezetre alapozva. Semmilyen hibaüzi nem volt a telepítés alatt. A gépet másnap kivittem az ismerősömnek. LAN-on keresztül csatlakozik az internetre, így nem is volt semmi gond, mert azt hiba nélkül kezelte. Minden más eszközt hiba nélkül felismert, volt net is. Nyitottam egy konzolt, és kezdeményeztem egy (su root-ot követően) apt-get update-t. A rendszer szerint up to date volt minden, amit egy kicsit furcsállottam, de gondoltam, a friss dvd miatt lehet az egész. Eljöttem és miután hazaértem, felhívott a tulaj, hogy a grafikus rendszerfrissítést nem működik, még root jogokkal sem. A forrást akarta frissíteni, ahol még csak a DVD lemez volt megadva. Azt mondta, hogy kivette a pipát előle, majd bejelölte a két másikat (ftp és a sec. update tárolók), majd amikor le akarta okézni, visszaugrott a pipa a dvd forrás elé, és ez így is maradt, és ismétlődött, bármit is csinált. Ez hogyan lehetséges? Külön rootként is elindítva az ablakkezelőt, úgy bejelentkezve sem tudott változtatni ezen. Régebben tapasztaltam, hogy offline módban nem igazán sikerül a rendszer telepítése némely esetben. Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák
- Crystalfall "free online Action RPG"
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GTA V
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 3D nyomtatás
- Opel topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest