Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv. Lenne egy kis problémám, amire így elsőre nem igazán tudom a választ. Egy ismerősöm gépére ("új" gép) Debian 7.7-et telepítettem fel. Mivel nem ismerte fel (még ez a kernel sem) a wifi eszközt, ezért az első dvd-ről, amolyan offline módban feltelepítettem egy alap asztali rendszert KDE környezetre alapozva. Semmilyen hibaüzi nem volt a telepítés alatt. A gépet másnap kivittem az ismerősömnek. LAN-on keresztül csatlakozik az internetre, így nem is volt semmi gond, mert azt hiba nélkül kezelte. Minden más eszközt hiba nélkül felismert, volt net is. Nyitottam egy konzolt, és kezdeményeztem egy (su root-ot követően) apt-get update-t. A rendszer szerint up to date volt minden, amit egy kicsit furcsállottam, de gondoltam, a friss dvd miatt lehet az egész. Eljöttem és miután hazaértem, felhívott a tulaj, hogy a grafikus rendszerfrissítést nem működik, még root jogokkal sem. A forrást akarta frissíteni, ahol még csak a DVD lemez volt megadva. Azt mondta, hogy kivette a pipát előle, majd bejelölte a két másikat (ftp és a sec. update tárolók), majd amikor le akarta okézni, visszaugrott a pipa a dvd forrás elé, és ez így is maradt, és ismétlődött, bármit is csinált. Ez hogyan lehetséges? Külön rootként is elindítva az ablakkezelőt, úgy bejelentkezve sem tudott változtatni ezen. Régebben tapasztaltam, hogy offline módban nem igazán sikerül a rendszer telepítése némely esetben. Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest