Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv. Lenne egy kis problémám, amire így elsőre nem igazán tudom a választ. Egy ismerősöm gépére ("új" gép) Debian 7.7-et telepítettem fel. Mivel nem ismerte fel (még ez a kernel sem) a wifi eszközt, ezért az első dvd-ről, amolyan offline módban feltelepítettem egy alap asztali rendszert KDE környezetre alapozva. Semmilyen hibaüzi nem volt a telepítés alatt. A gépet másnap kivittem az ismerősömnek. LAN-on keresztül csatlakozik az internetre, így nem is volt semmi gond, mert azt hiba nélkül kezelte. Minden más eszközt hiba nélkül felismert, volt net is. Nyitottam egy konzolt, és kezdeményeztem egy (su root-ot követően) apt-get update-t. A rendszer szerint up to date volt minden, amit egy kicsit furcsállottam, de gondoltam, a friss dvd miatt lehet az egész. Eljöttem és miután hazaértem, felhívott a tulaj, hogy a grafikus rendszerfrissítést nem működik, még root jogokkal sem. A forrást akarta frissíteni, ahol még csak a DVD lemez volt megadva. Azt mondta, hogy kivette a pipát előle, majd bejelölte a két másikat (ftp és a sec. update tárolók), majd amikor le akarta okézni, visszaugrott a pipa a dvd forrás elé, és ez így is maradt, és ismétlődött, bármit is csinált. Ez hogyan lehetséges? Külön rootként is elindítva az ablakkezelőt, úgy bejelentkezve sem tudott változtatni ezen. Régebben tapasztaltam, hogy offline módban nem igazán sikerül a rendszer telepítése némely esetben. Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet OFF topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Ford topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest