- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
ubyegon2 #6642 üzenetére
úgy értettem, hogy látszólag oké az ntfs partíció. az az 1Gib particionálatlan terület amolyan windowsos feature...
Ma linux alatt másoltam arra a partícióra, miután csatoltam, közben az jutott eszembe, hogy tegnap nem választottam le, mielőtt kijelentkeztem. Ez nem lehet gond?
A sudo fdisk -l parancsra kiírta, hogy bad magic number in super-block.. -
tzimash
őstag
Sziasztok!
Telepítettem ma a 7.8-at, de van 3 problémám.
1.
Van egy SSD amin win7 van, + egy 640-es HDD, aminek nagy része NTFS, 30GB helyet pedig kialakítottam rajta a Debian-nak. (win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet, a felszabaduló helyet pedig a Linux telepítésekor három részre osztottam root, home és swap partíciókra). Az a gond, hogy win7 alatt most nem látszik az a kb 600GB-os NTFS partíció... csak szerintem kellene látnom, vagy teljesen törvényszerű ez így?2.
A Gnome csak safe módban hajlandó működni, szedtem le nvidia drivert (650Ti a kari) terminálban próbáltam telepíteni sudo-val, de valami kínja volt. Lehet ezzel kezdeni valamit?3.
Grub. a sorrendet kellene megváltoztatni, hogy a win7 legyen az alapértelmezett, mert az asszony nyarvog miatta, még linux fóbiás, de majd megszokja
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest