Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hardveresen ok a gép? Amúgy pont Debiannal voltam én is úgy, hogy felraktam, szinte azonnal kuka, majd felraktam ismét és akkor meg minden ok. A kettő között csak annyi volt a difi, hogy a második installnál volt net és közben frissített. Érdekes, hogy az offline telepítés utáni frissítést követően sem lett olyan, mint a telepítés közbeni netkapcsolattal. Nem igazán láttam benne logikát. Ráadásul koppra azonos iso-ból volt telepítve, ugyanúgy KDE-vel. Wifivel csak akkor szívtam hasonló esetben, ha más volt a kernel. A régi még nem támogatta, az új már igen. De ez ugye nálad tök mindegy, mert a kernel azonos. (Újabb kernellel is jártam már úgy, hogy nem támogatta, míg a régi még igen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Riasztó topik
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest