Hirdetés
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Míg a sima wired lan.ra van a wicd mezőben eth1, addig a wifinél még port sincs..az SSID-ig el sem jutottam. Kubuntut próbáltam, de tragédia, hogy milyen tetű. (Még a w7 is nagyságrendekkel gyorsabb volt addig az egy hétig, amíg kellett). De legalább kernel szinten volt wifim. Ezt baromira nem bírom a linuxokban. mintha ötvenezer wifi hw lenne, hogy nincs benne alapból..de többnyire van a broadcom, meg az atheros, azt 'sanyi'. Csics, bizbasz az megy, de hw szinten semmi előrelépés..
. Nem annak számít, aki ebben full otthon van, hanem aki legalább megpróbálná egyéb OS helyett, de már itt letérdel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem annak számít, aki ebben full otthon van, hanem aki legalább megpróbálná egyéb OS helyett, de már itt letérdel.