Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Míg a sima wired lan.ra van a wicd mezőben eth1, addig a wifinél még port sincs..az SSID-ig el sem jutottam. Kubuntut próbáltam, de tragédia, hogy milyen tetű. (Még a w7 is nagyságrendekkel gyorsabb volt addig az egy hétig, amíg kellett). De legalább kernel szinten volt wifim. Ezt baromira nem bírom a linuxokban. mintha ötvenezer wifi hw lenne, hogy nincs benne alapból..de többnyire van a broadcom, meg az atheros, azt 'sanyi'. Csics, bizbasz az megy, de hw szinten semmi előrelépés..
. Nem annak számít, aki ebben full otthon van, hanem aki legalább megpróbálná egyéb OS helyett, de már itt letérdel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alkoholizálás
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem annak számít, aki ebben full otthon van, hanem aki legalább megpróbálná egyéb OS helyett, de már itt letérdel.