Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Fejlemény: Debian 6.0.4 - disk 1-ről, a grafikus környezet melletti piával a teljes install után megy a wifi "rendesen". Dögöljek meg, ha értem. A korábbi telepítés is online ment, és ez is. Akkor volt wifi, de csak látszólag, gyakorlatilag nem.
..Viszont.... baromira érdekes hibákat vélek felfedezni. Tölti be az oldalt, és egyszer csak megáll. Vagy tölti le a fájlt és megáll, frissítésnél dettó. Nem az elején, hanem egy bizonyos százaléknál, de persze, mindig máshol. Ezt detektáltam a 12.04-es összes ubinál és a debiannal is. Lehet, hogy nagyon nem szereti a wifi kártyám a linux? A hétvégén megpróbálom fedorával és suse linuxxal. Ha ott is fennáll a bibi, elkezdek a kernel szintű wifi kártyám utálatára gyanakodni teljes mértékben..
. Lehet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Lehet ilyen?