Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszi szépen a Kodis link tanulságos, gyakorlatilag a Kodibuntu előállítását írja le. Még lehet, hogy jól jön valamikor.
Félre érthető voltam, illetve át is gondoltam kicsit, hogy mit szeretnék. Rájöttem, hogy egy DE használatát nem fogom megúszni.
A kérdésem az lenne, hogy melyik DE-t javasolnátok, egy alapvetően szerver szerepkörű gépre, ami a legkisebb erőforrás igénnyel van. Tehát ha lehet a CPU használat közelítsen a nullához (láttam olyat, hogy csak az egér apró mozgatására 20-30%-ra felment a CPU). XFCE -t már próbáltam és ott szenvedtem a PulseAudioval, olvastam hogy LXDE-n sem települ alapból.Openelec-cel az a baj, hogy túlzottan csak a Kodira van kihegyezve. Annyira zárt, hogy –legalábbis nekem– túl nehéznek tűnik (és értelmetlennek), azt bővíteni. Bevallottan ez is a céljuk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Magisk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mégsem lesz Sony autó
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest