Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kipróbáltam a 9.0.1-es telepítőket.
Live-ban mindegyik elindult, de telepítve a betöltés vége felé se az Lxde-s se a KDE-s nem adott képet, csak a konzolokra tudtam átváltani. Akkor sem volt kép, ha alkalmaztam azt a kernel kapcsolót, amit írtam lentebb. Ezen felül (magyar nyelv mellett) a root jelszót nem jól tárolták le a telepítők, csak a user jelszava ment, de neki meg nem lehet sudo jogot adni, ha nem tudok root-ra váltani.
Nem én gépeltem el, direkt bekapcsoltam a megjelenítéstét a karaktereknek.Ekkor hagytam a francba a 9-es szériát, felraktam a 8.8-as KDE-s telepítőt, azzal minden faszán megy, ugyanaz a root jelszó ott faszán működik és gyorsan is bootol a gép.
Szóval per pillanat akinek nem sürgős, ne ugorjon a 9-es Debianra... Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest