- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó tudni, akkor majd kedden mikor bent leszek, majd azzal próbálkozom. Vagy újabbal, ha addig adnak ki.
Viszont nem tudom, hogy mit rakjak fel. KDE buzi vagyok, de az a gép C2D 1.8GHz, 2GB rammal, sima vinyóval. Megy rajta a KDE is, de lehetne gyorsabb.
Az Lxde még szimpatikus és az baromi gyors, de az meg bugos a Debian8-ban. Pl. egy jó ideig nem lehetett alapértelmezett programot választani, meg pl. ha berakok egy dvd-t akkor nem mindig indítja el, pár héttel korábban meg még ennyit sem csinált, csak a boot után egyszer töltötte be a lemezt magától.
Na most ha felrakok Debiánt, akkor az a 9-es verzió lesz. Most kérdés, hogy vajon használható állapotban van-e az lxde-s kiadás, vagy azt is bugok kísérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest