- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
bambano #8157 üzenetére
Köszi, ez rendben volt, csak nem írtam.
(#8158) kovaax
Köszi, a sources.list miatt nem ment a frissítés.
Aztán szerencse, hogy én meg kipróbáltam. Volt pár necces kérdés (nekem), amit nem értettem pontosan, de sikeres lett a frissítés.
Lett egy csomó rendezetlen, visszamaradt csomag és beállítás a Synaptic szerint, ezért csináltam egy új telepítést (netinstall).
Nem kértem az árnyék jelszóból, de root és felhasználó, jelszó rendben beállítva.
Második indítás után kiderült, hogy nincs su, "Hitelesítési hiba" az üzenet, próbálom Synaptic felől, ott se fogadja el a root jelszavát. Hogy biztos legyen a dolog új telepítés, de a helyzet változatlan.
Visszateszem a 8.8-at és újból dist-upgrade ott működött a jelszó.Ezt most elbénáztam, vagy mi?
Megköszönök egy jó ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest