- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
"Senki nem állította, hogy szerver op.rendszer", csak a desktopja annyira fapados tud lenni, hogy ha valaki desktop rendszert keres, jobban teszi, ha nem Debiannal szopatja magát.
Csak egy példa, ráadásul szerveres: lxc - elvileg a jessie-ben lévő már tudna mezei userhez tartozó konténert kezelni. N+1 leírás van hozzá, hogy hogyan kellene, épp csak a többség kevés ahhoz, hogy jessie alatt működjön. [L=https://myles.sh/configuring-lxc-unprivileged-containers-in-debian-jessie/]Egyet találtam, ami vélhetőleg működik, de annyira bonyolult, hogy inkább feladtam és maradok a root alatt futó konténereknél amíg stabillá válik az Ubuntu 16.04...

És hasonlókat tapasztaltam anno éveken át desktop vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest