Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem tudom, szerintem a "régi", nekem még ez a fajta boot is újdonság. UnetBootinnel írattam ki a pendrive-ra. Ezzel a részével nincs is gond, rendben elindul és fut a telepítő, csak a
nem túl rugalmas(?), sikerült megtalálnom a vakfoltját, illetve nem értek hozzá ennyire. Van megoldás?
Ubdate: pendrive átminősítette magát névleges 32GB-ról és az eddigi ~8GB adatvesztés nélküli terhelhetőségről 150MByte-osra, szóval mostmár ez az opció is korlátozottan játszik.
Soha ne vegyetek vagy fogadjatok el ajándékba Kingston klónt. Mindegy, winchesterre kibontott telepítőre kellene valahogy hivatkozni a boot után...ami boot belefér 150MB-ba.
Érzi, hogy pingvines területen kell helytállnia és kedvesen halmozza a kihívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Synology NAS
- XPEnology
- World of Warships
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Soha ne vegyetek vagy fogadjatok el ajándékba Kingston klónt. Mindegy, winchesterre kibontott telepítőre kellene valahogy hivatkozni a boot után...ami boot belefér 150MB-ba.
Érzi, hogy pingvines területen kell helytállnia és kedvesen halmozza a kihívásokat.