- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #6246 üzenetére
Pár napja én is feltettem kíváncsiságból, de mikor beindult és 400 felett volt a memória alapból, valahogy éreztem, az eddig használt DE helyett valami más lesz majd nálam a jövőben.
Én haladó módban tettem fel, és ott konkrétan ki lehetett választani a telepítés folyamán, hogy be legyen-e kapcsolva a backports. Lehet, hogy más egyéb módon történő felrakáskor ez automatikusan bekapcsolódik.
Nálam elég gyorsan indult egyébként: Hidegindítással cirka 18mp után használható a rendszer. A Wheezy-nél ez olyan 25-26mp környékén van. (Bár számomra a bekapcsolás sebessége az egyik leglényegtelenebb szempont egy oprendszernél...) A rendszer használat közbeni reakcióideje is teljesen jó volt, annak ellenére, hogy a sokat szidott Gnome volt rajta.
Mindenesetre most inkább nem erőlködtem vele, mert még erősen testing állapotban van ez, nálam meg fontos a megbízhatóság és a biztonság, így visszament a Wheezy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest