Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszer elkezdtem telepíteni még anno a wheezy-t expert módban, de voltak olyan kapcsolók amik nem tudtam mire szolgálnak, így maradtam a defaultnál. A be és kikapcsolás amúgy engem sem nagyon izgat, viszont nálam is valóban gyorsabb lett. Főleg a kikapcs, leállítja az X-et és utána szinte azonnal kikapcsol. Olyan érzésem van mintha nem is állna le megfelelően a rendszer.
A classic gnome nekem még be is jönne, ha testreszabható lenne a kinézet, de nem az. Egyszerűen be van betonozva az egész :/
Az hogy testing lenne én nem vettem észre nagyon, semmi gondom nincs vele, leszámítva hogy még mindig nem sikerült megoldani az xfce screensaver problémát
Az iwlwifi meg önmagában nem működik, az interfaces-be eddig simán beírtam a kellő datát, és már ment is a wifi, most meg kénytelen voltam felrakni a wicd-t is.
Szumma: kicsit jobb lett mint a wheezy, több minden működik könnyebben.
(#6250) Friczy
Köszi, az alapokkal azért tisztában vagyok
Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.
Este ha gépemhez jutok megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- Asztalos klub
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.