Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

64bit Squeeze-en valamiért nem tudom normálisan működésre bírni a skype-ot, gondolom ez a skype hibája, de ahogy látom már wheezy-n normális telepítő van. Működik, de ha valaki üzenetet küld néhány másodpercre szétfagy az egész és addig gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni a programmal. Ez wheezy-n is így van?

Próbáltam egy 2-es verziót, ami szépen működött és bőven elég lett volna, mivel csak text alapon használom a skypeot, de második indításra már nem lehet használni, bejelentkezés után azonnal leáll az egész.

Más:
    Két leírás alapján is megpróbáltam feltenni a graphics drivert, de csúnyán elcsesztem, és már nem indul el a debil asztal módban, úgyhogy rakhatom újra az egészet :DDD Utólag rájöttem hogy ezt a leírást kellett volna követni, tanultam belőle.

De ha már így jártam, akkor wheezy-t teszek fel, remélem azon működik rendesen a skype is, meg a gnómot amúgy is meguntam úh. megpróbálkozom a KDE-vel újból. Ha esetleg nem jönne be, le lehet írtani majd teljesen a KDE-t hogy valami xfce-t vagy egyéb GUI-t toljak fel?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés