- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
64bit Squeeze-en valamiért nem tudom normálisan működésre bírni a skype-ot, gondolom ez a skype hibája, de ahogy látom már wheezy-n normális telepítő van. Működik, de ha valaki üzenetet küld néhány másodpercre szétfagy az egész és addig gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni a programmal. Ez wheezy-n is így van?
Próbáltam egy 2-es verziót, ami szépen működött és bőven elég lett volna, mivel csak text alapon használom a skypeot, de második indításra már nem lehet használni, bejelentkezés után azonnal leáll az egész.
Más:
Két leírás alapján is megpróbáltam feltenni a graphics drivert, de csúnyán elcsesztem, és már nem indul el a debil asztal módban, úgyhogy rakhatom újra az egészetUtólag rájöttem hogy ezt a leírást kellett volna követni, tanultam belőle.
De ha már így jártam, akkor wheezy-t teszek fel, remélem azon működik rendesen a skype is, meg a gnómot amúgy is meguntam úh. megpróbálkozom a KDE-vel újból. Ha esetleg nem jönne be, le lehet írtani majd teljesen a KDE-t hogy valami xfce-t vagy egyéb GUI-t toljak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest