- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
El, csak nekem fontos, hogy jól játssza le a videót. De épp most telepítettem a Lubuntut, csak nem tudok megnyitni semmit, mert csak Computer, és azon belül a felhasználó mappái vannak, amikben ugye semmi sincs, mivel most telepítettem. De ha lenne se jó móka odamásolni, csak, hogy le tudjam játszani, meg annyi helyem sincs. plusz, majd hálózatról is szeretnék ugyanígy szimplán videót nézni vele. Majd, ha sikerülne megtudni, mit lehetne csinálni, visszatérnék a Debianhoz, mert úgy vettem észre gyorsabb volt, csak pont nem működött a lejátszás. Debianban is zavart, hogy ha meghajtót csatlakoztattam jelszót kért. Én úgy akarom, hogy automatikusan csatoljon mindent, és lássa is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest