- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem működik a flash player, nem marad bekapcsolva a numlock. Nem értem, miért jobb, ha mindig kapcsolgatni kell, mintha megjegyzi. Ha megjegyzi, akkor is maradhat kikapcsolva alapból, bár azt se tudom, miért jó, hisz ott van mellette minden olyan gomb, a (+-)-on kívül.
-
gyulank
addikt
A másik nagy problémám, hogy nem tudom készenlétbe tenni, se kikapcsolni a billentyűzettel.
-
-
gyulank
addikt
válasz
ubyegon2 #8115 üzenetére
Mi az, hogy nagyon régi? A skype oldaláról letöltöttem a deb-fájlt, hogy lenne már nagyon régi, mikor most adták ki pár hónapja az 5-öst? 5.1.0.1
Vagy a Debian régi? Az újról még a Debian oldalán azt írják ismeretlen a kiadás dátuma.
Energiabeállítással meg sokra megyek, mert nem azt akarom beállítani, hogy ne jöjjön elő, hanem, hogy ne akkor mikor nézem. Nem azt akarom beállítani, hogy ha itt hagyom, akkor se kapcsoljon ki egy napig...
Ja, meg a nyelv... -
gyulank
addikt
válasz
ubyegon2 #8113 üzenetére
Háát, miután megcsináltam a sudo-t, működött a skype telepítés. De a hivatkozásra azt írta Server not found. Azért kellett egy sudo apt-get install -f is előtte, de az Ubuntun is kellett. Ami probléma még, hogy mindig kijön a képernyőkímélő, ubuntuban nem jött, ha néztem egy videót, ha online, ha gépről. És a bejelentkezésnél elég volt a jelszót beírnom, alapból az én nevem volt előre kiválasztódva. Fagyás még nem volt, Nem néztem sok mindent meg, de elég ránézni az mkvtoolnix-re, valami hatos verzió van, pedig már vagy 11-nél tart. Visszatérve én debből az új Skype-ot telepítettem.
-
gyulank
addikt
Skype-ot hogy kell telepíteni? Csomagkezelő azt mondja a debre, hogy nincs internetkapcsolat, pedig de, aztán dpkg -i-nél is baja van. Másik dolog, gogy sudo-val semmit sem tudok csinálni, csak gksu-val, mert a sudo jelszó után hibát ír ki, gyulank is not in the sudoers file. This incident will be reported.
pedig azt adtam meg amit telepítéskor. -
-
gyulank
addikt
Nincs mit, de ezek szerint mégse értetted, mert ha rootként indítod a szövegszerkesztőt, akkor el kell tudnia menteni. Szóval konkrétan úgy értettem, hogy terminál>su>rootjelszó>fájlkezelő vagy szövegszerkesztő. Végülis alapból arra mondtad, hogy működik, mikor a szövegszerkesztőt nyitottad meg.
Te azt csináltad, hogy su, rootjelszó, szövegszerkesztő és fájlhelye. Ha a fájl helyét nem írod hozzá akkor a Fájl menüből nyitod meg, de a többi ugyanaz, a jogok nem változnak... -
gyulank
addikt
válasz
jagyugyaerik #5341 üzenetére
BIOS-ba változó, nekem Del-t kell nyomnom, van amin tán F1 vagy F2-t. A régin nekem is megállt másodpercekig, hogy benyomhassam a Delt, de az újabbon már alapból indítás után nyomkodom, főleg, hogy ilyen szar monitorom van, hogy fél percig kb. be se kapcsol, meg utána is vagy 10 mp-ig eltakarja az OSD a képet
de ha látnám se lenne időm pont akkor benyomni amikor kell, úgyhogy javaslom, nyomkodd!
-
gyulank
addikt
válasz
jagyugyaerik #5339 üzenetére
A BIOS az más téma. A bootpartícióból indul a GRUB, szóval BIOS-ban hiába állítgatsz. Telepítsd újra a Linuxot, és frissítődik magától a GRUB, és újra mindent el tudsz indítani. Vagy ha nem kell Linux, akkor is frissítheted a GRUB-ot a Linux telepítővel Live-módból. De a GRUB-ból a Windowsnak most is el kéne indulnia ha nem változott.
-
gyulank
addikt
Olyat lehet valahogy csinálni, hogy root jelszót nem tudó személy gépe automatikusan frissüljön időnként?
-
gyulank
addikt
válasz
bambano #5332 üzenetére
De akkor ez ugyanaz, mint nekem Windows8 alatt... Alapból kiírja, hogy 2,5GHz átlagban kiír 2500MHz-et, de időnként lemegy 1200-ig is. A Debian pedig gondolom, kisebb rendszerigényű. Kérdés, hogy mivel akarja használni a rendszert, mi az a nagy processzorzabáló ami fut, és mégsem megy fel tőle az órajel?
-
gyulank
addikt
Múltkor még azt írtad működik. Vagy még most sem úgy csináltad, ahogy írtam. Teljesen mindegy, hogy ahhoz, hogy gedittel megnyisd, csak terminált használsz, vagy fájlkezelőt is, de rootként. Ha rootként megnyitod a fájlkezelőt, akkor rootként kezelhetsz fájlokat, vagyis, ha onnan nyitod meg gedittel, el tudod menteni. Ha geditet nyitod meg, akkor annak a menüjéből keresed meg, de ez Windowson is így van. Ha meg elérési utat is adsz neki, akkor 1 lépésből megvan. De ha már annyira hangsúlyozod, hogy új vagy linuxban, olyat mondtam ami windowsban szokott lenni.
-
gyulank
addikt
Mi volt természetes? Írtam, hogy fájlkezelőt, vagy szövegszerkesztőt nyiss, ehelyett egyiket se tetted.
Nem, azzal kapcsolatba ne is nagyon várj választ! Én is rég kérdeztem, azóta is csak a linkelt oldalról, és arról navigálva, kapirgálva jutottam addig, hogy W8-ról látom a Debiant, de fordítva nem.
De összesen már nem tudom, miket módosítottam, azóta nem foglalkoztam vele. -
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
Hogy lehetne a Firefox, és a Thunderbird parancsikonját kirakni az asztalra, és/vagy a panelre?
Asztalra fogalmam sincs, panelen pedig csak a telepítetteket lehet kirakni, még a %elérési utat is hiába adom meg, nem mentődik el. Azt meg lehet csinálni, hogy elég legyen terminálba a "firefox" elérési út nélkül? -
gyulank
addikt
NTFS-el működik rendesen, de a processzorhasználat: másolás közben 50% mount.ntfs-3g 40% smbd.
-
gyulank
addikt
Már a jelszó is megoldódott, de nem értem, hogy miért nem engedi a felhasználónak, hogy pendrive-ról másoljon erre... Na meg törölni se lehet mert minden a rooté. Van megoldás, vagy csak NTFS-el működik rendesen?
-
gyulank
addikt
Már kicseréltem a régi sambával, látom is, hogy debian, meg a megosztott mappa nevét is, ami amúgy megosztott partíció, de jelszót kér, és semmit se fogad el. Ezen kívül, most, hogy az NTFS-t formáztam ext4-re, mert ez a partíció lenne megosztva, nem is lehet root jelszó nélkül csatolni. Az meg úgy nem jó.
-
gyulank
addikt
válasz
#40553216 #5264 üzenetére
De én arról beszélek, hogy mivel Debianon van az ext4, így a Debian kezeli az ext4-et akkor is, ha hálózaton Windows alól módosítom a fájlokat, akkor sem a Windows fogja kezelni az ext4-et, hanem a Debian. Ha a Debian nem tudná kezelni az akármilyen partíciót, akkor megosztani sem tudná, és akkor Windows alól nem lehetne látni. Vagyis, ha a Debian kezeli az ext4-et, és megosztja a mappát, akkor Windows felől lényegtelen, hogy milyen partíció, tudnia kell a fájlműveleteket. Szerintem. Amúgy mint írtam, nem tudtam oda-vissza megcsinálni, csak a Win8 alól tudtam kezelni a Debianos gépet, de a Debian nem látta a Windows8 megosztott mappáit. Most pedig újra telepítettem a Debiant, és egyenlőre még egyik se látja a másikat. Pedig elmentettem az smb.conf-ot, de úgy emlékjeztem át lehet konvertálni a partíciót, de csak formázni tudtam, így egyenlőre ez van.
-
gyulank
addikt
válasz
#40553216 #5262 üzenetére
Na, most akkor mi van a töredezettségmentesítővel? Van vagy nincs? Nincs töredezettség, nincs töredezettségmentesítő, de még is van mindkettő, és lefut időnként? Ha hálózatba van kötve egy Win8-as gép, és egy Debianos, és a Debian megosztott mappája ext4, akkor miért a Windowsnak kéne kezelnie a partíciót? A partíciót a Debian kezeli, a Windowsról pedig a fájlokat kezelem. Nem? Úgy értettem Windows Intézőben a Hálózaton a Debianon belül a megosztott mappát ugyanúgy kellene kezelnie, bármilyen a partíció, ha a Debian kezeli. Legalább is azt hittem.
-
gyulank
addikt
De ez másodlagos. Elsősorban azt szeretném valahogy megoldani, hogy ne csak a Win8-as gépről tudjam kezelni a Debianon megosztott mappát, hanem Debian alól is meg tudjam nyitni a Win8-as gép megosztott fájljait. Ja igen... Ha átkonvertálom ext4-re az ugye hálózaton keresztül nem befolyásol semmit, szóval a Win8 Intézőjében ugyanúgy megjelenik, mintha NTFS lenne?
-
gyulank
addikt
Van Linuxos Töredezettség mentesítő? Lehet Linux alól NTFS partíciót töredezettség mentesíteni?
-
gyulank
addikt
Debian 7.1 LXDE-ben be lehet valahogy állítani, hogy az Openbox legyen az alapértelmezett, vagy, hogy automatikusan az jelölődjön ki, ami utoljára betöltődött?
Szóval most ha elindul, és be kell jelentkezni, akkor 3 választási lehetőség van: Default Xsession (az az LXDE); LXDE; Openbox. Minden indításnál a Default Xsession van alapból kijelölve, vagyis ha Openboxot akarok, akkor mindig ki kell jelölni indításnál, hogy ne LXDE induljon. Mivel 256MB van a gépben, ezért jobb lenne többnyire Openboxot indítani, de nem szeretném minden indításnál kiválasztani. -
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk #5038 üzenetére
A Firefox az 21.0-ás, és semmi bajom vele, csak az, hogy úgy akarom futtatni, mint bármi mást, alapértelmezetté tenni, hogy 2 kattintással meg lehessen nyitni Openboxból. A Debian 7-ben alapból a 10-es Iceweaselt teszi fel. De próbáltam telepíteni az újat is, futott is, de hibákat írt ki a terminálba, és tán abban se jött elő térkép legfölül, csak Firefoxba, meg jobban tetszik a vörös mint a kék, és úgyis az frissülne előbb. Ha települne valahogy.
-
gyulank
addikt
Igazából mindig kiírt valami hibát az új iceweasel, de rájöttem, hogy nekem Firefox kéne, mert tetszik, hogy ha beírok egy településnevet a keresőbe, fent alapból megjelenik a térkép is.
De azt sem tudom, hogy kell telepíteni. Kitömörítettem, a kitömörített mappából tudom futtatni, de ez így nem jó. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy mondjuk terminálból elég legyen a firefoxot beírni cím nélkül, és mondjuk Openboxban az legyen a Web browser, és megjelenjen a böngészők közt is a menüben? Mondjuk kipróbáltam virtuál Debian 6 lxde-n is, de ott sincs a menüben se.
Próbáltam telepíteni a 32-bites Operát is deb-ből, de a szoftverközpont nem csinált semmit. A szoftver centert is hiába telepítettem, nincs a menüben már rányomtam a reconfigra is, plusz kitömöríteni is csak terminálból lehet,a fájlokat nautilusból nem. Ezek azért vannak mert csak openbox van fent? Bár az openbox is csak így sikerült, és ez elég sok dolgot telepített mellé.
apt-get install xserver-xorg-core xinit openbox xterm bzip2 Miért csak így sikerült? Hogy lehetne változtatni ezeken? -
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk #4983 üzenetére
Igen, hozzátettem, most 20.0 lett, így sem 20.0.1. Mi az a GPG? Mindkettő elindul, de a 686 az 1. ezért most az van. Hogy kell eltávolítani a másikat? Illetve jobban érdekelne, hogy hogy kell nem telepíteni, mert most ez virtuálba van, de telepíteném az említett gépre, és biztos gyorsabban települne, ha nem települne 2. Másrészt azon a gépen most az lxde-s változat van, és azért akarom a Standardot telepíteni, mert nem tudom, hogy van-e különbség a Standard telepítés, és Openbox, és az lxde-s telepítés Openbox közt memóriafogyasztásban. Ha nem számít, hogy az lxde is telepítve van, akkor felesleges újrarakni. De nem tudom, hogy számít-e. A másik baj a 7-es lxde-s verzióval, hogy szeretném, ha nem kéne minden indításnál kiválasztani az openboxot, de nincs benne az ami a 6-osban volt, hogy beállítsa, hogy milyen legyen a bejelentkezési képernyő, és ha váltok lxde-openbox közt, nem kérdi meg, hogy csak 1x, vagy mindig azt akarom.
-
gyulank
addikt
Senki nem tudja, miért települ a 484-es is, vagy, hogy lehet eltávolítani, vagy mit foglal?
-
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk #4975 üzenetére
Én nem tudom, miért települt... Én nem választottam ki semmi ilyesmit a telepítés alatt.
A 6-os lxde-s verzió is így települt. De ai Iceweaselhez hozzárak, lehet ki is vesz dolgokat a Debian. De friss adatot nem találtam erről, hogy van-e különbség, és mit befolyásol, hogy melyiket telepítem.
Az mit befolyásol, hogy apt-get installal, vagy synapticból, vagy az általad linkelt módon telepítem?
A Firefoxom windows alatt 20.0.1, a terminálban telepített iceweasel 10.0.12, a linkednél 3.6-ost ír, a Mint-es Firefox nem tudom hanyas. Melyik frissül rendesen a Firefox-al? Minden sudo-s parancsra azt írja: (...) is not in the sudoers file. This incident will be reported. 2 slot van, és 2x128 MB, és erre nincsenek ilyenek, nem tudok szerezni 100-ért.
Én messze vagyok Pécstől, és 133MHz-es SD ram való bele. -
gyulank
addikt
válasz
f_sanyee #4973 üzenetére
De direkt írtam, hogy anélkül. Egyáltalán nincs gomb a gépen, és én vagyok a root, de nem én használom. Szóval, ha azt akarom, hogy képes legyen más is lekapcsolni a gépet terminálból, akkor meg kell adnom a jelszavam? Azt hittem gombbal nem tesz jót a leállítás.
Másik kérdésem az lenne, hogy miért válaszható 486, és 686 feliratú Debian a Grubban?
Két külön rendszer? Melyiket válasszam, és mennyit foglal a felesleges másik?
Memória fogyasztásban van különbség, ha csak openbox van, vagy pl. az lxde-s verzió lett telepítve, de az openboxot indítom? Melyik jobb az Iceweasel, vagy a Firefox? Alapból a w3b települt a Standardra, olvastam a Links2-ről, kipróbáltam, de nem az igazi, mert se az időkép, se a google maps nem jó. 1000MHz PIII, 256MB, és 32MB-os videókártya van a gépben, ezért nem mindegy. -
gyulank
addikt
Hogy kell leállítani a gépet terminálból root jelszó nélkül?
-
gyulank
addikt
válasz
gyugyujol #4953 üzenetére
Nem akarom, hogy végül el se induljon. XP-n is hibát ír ki még FF pluginnál is, de abba legalább a műholdnézet működik. Viszont a pluginhez is azt írták, hogy Linuxon nem működik. Szóval szerintem ez a 32 vs 64 és 256 vs 512MB különbség okozza, és nem éri meg másik kártyát venni, 2 memória slot van, 2x128, szóval kéne bele 2x256, vagy egy 512-es. Ezért marad egy fapadosabb verzió, ami fut ezen, vagy semmi.
-
gyulank
addikt
válasz
f_sanyee #4948 üzenetére
Köszönöm, de senki sem mondta, hogy csak egy #-et kell bebiggyesztenem, de így nem kérte. Sajnos azonban így sem működik valamiért. Elindítom, pár másodpercig kijön a logó, aztán eltűnik, és kész. Mondjuk vmware-ben csak a memóriát tudom befolyásolni. Nem hiszem, hogy az 1000MHz-es P3 miatt van, talán az nVIDIA TNT2 M64 32MB-ja lehet kevés, vagy nem tudom. Egyébként 256MB memória van a gépben. Lehetetlen, hogy működjön?
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Ez alapján telepítettem a GoogleEarth-t VmWare-ben a 7-es verzióra, és működött, méghozzá magyarul. Viszont mikor az asztalin próbáltam, az 1. sorra azt írta ki, hogy helyezzem be a Debian lemezt. Amúgy nekem sudoval nem ment, csak su, jelszó, és úgy. Asztalira hogy kéne telepíteni?
-
gyulank
addikt
<body>
<p><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_kojf68aaetjqxu3k_20130420_103002_eredmeny.jpg">I</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_n6hsyg5hngi3dv1q_20130420_103040_eredmeny.jpg">l</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_n8nipqem5ie29yjc_20130420_103112_eredmeny.jpg">y</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_mlaxm9dvgx7bzi9z_20130420_103135_eredmeny.jpg">e</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_npsq2wv4pnr5axne_20130420_103239_eredmeny.jpg">s</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_whehnwqu90fyztr1_20130420_103259_eredmeny.jpg">m</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_hdbfvbsypwpnnoh5_20130420_103316_eredmeny.jpg">i</a> <a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_neqe4gixkgoqqg13_20130420_103328_eredmeny.jpg">k</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_nwqqnyxz5oqwjd7f_20130420_103339_eredmeny.jpg">é</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_qnpqnhlemkwogbmj_20130420_103352_eredmeny.jpg">n</a><a href="http://prohardver.hu/dl/upc/2013-04/20/296752_ulb8phlasvibvvm8_20130420_103406_eredmeny.jpg">e</a>.</p>
</body> -
gyulank
addikt
-
gyulank
addikt
A 7-esben be lehet állítani valahogy, hogy alapból openbox töltsön be?
-
gyulank
addikt
Köszönöm! Azóta már felraktam a teszt verziót, és ebben nem csinálja már. Lehet azt tudni valahonnan, hogy mikor lesz végleges kiadás? Ebben jobb a VLC. Mondjuk ezen a gépen nem volt hang, de a SB hangkártya működött a régi gépen. Jelenleg az a fő. Nem működött a flash sem, de Synaptic segített.
Nautilust szoktam, mert normálisabban lehet vele másolni, tömöríteni, áthelyezni.(F3)
Egyenlőre nincs kábelem, de majd szeretném rákötni a régi gépet is a routerre, és írni olvasni erről a gépről Windows8, és Ubuntu alól, és a Debianos gépről is jó lenne látni a megosztott dolgokat akkor is, ha épp Win8, vagy ha épp Ubuntu fut. A Debianos gépen XP is van, emiatt egy külön NTFS partíción vannak, lesznek a megosztások. Látni fogom a fájlkezelőben a megosztásokat minden beállítás nélkül, mint az Intézőben, vagy ehhez külön program kell majd? -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régi gépet szeretnék főleg filmnézésre, de netezésre, szöveg, és xml-szerkesztésre is.
A gép: CPU: PIII 1000B133MHz, RAM: 256MB133MHz, VGA: 32MB Riva TNT2 M64
Vmware-ben kipróbáltam több változatot, úgy láttam az lxde-s kb. annyi memóriát foglalt, mint az xfce-s, de az 6% processzorhasználatot írt ki, az lxde 0-1 közt mozgott a 2,5GHz-es gépben, ezért feltelepítettem már a régi gépre is az lxde-s verziót.A kérdésem egyrészt az, hogy miért van az, hogy ha Openboxot választok, és annak a menüjében a Debian-Fájlkezelők-Nautilust választom, vagy Terminálból nyitom meg, akkor betölt mögötte az Asztal háttérkép, esetleg asztali ikonok is, és megszűnik az Openbox, már az asztali menük jönnek csak ki. Viszont innentől nem lehet még kikapcsolni sem, mert az asztali menüben ilyen nincs.
A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan billentyűparancs, vagy valami amivel egyszerre mindent be lehet zárni? Nem nekem lesz, és elképzelhető, hogy megnyit 10 fájlkezelőt, és 10 vlc-t, és egyenként elég hosszú folyamat lenne bezárni.
Próbáltam telepíteni a Standard verziót is, de nem sikerült telepíteni rá az Openboxot.
Lehet ez amiatt, hogy miután nem #, hanem $ van, úgy váltottam, hogy újraindítottam? -
gyulank
addikt
El, csak nekem fontos, hogy jól játssza le a videót. De épp most telepítettem a Lubuntut, csak nem tudok megnyitni semmit, mert csak Computer, és azon belül a felhasználó mappái vannak, amikben ugye semmi sincs, mivel most telepítettem. De ha lenne se jó móka odamásolni, csak, hogy le tudjam játszani, meg annyi helyem sincs. plusz, majd hálózatról is szeretnék ugyanígy szimplán videót nézni vele. Majd, ha sikerülne megtudni, mit lehetne csinálni, visszatérnék a Debianhoz, mert úgy vettem észre gyorsabb volt, csak pont nem működött a lejátszás. Debianban is zavart, hogy ha meghajtót csatlakoztattam jelszót kért. Én úgy akarom, hogy automatikusan csatoljon mindent, és lássa is.
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Telepítettem a debian-6.0.6-i386-netinst-et, és telepítettem a VLC 2.0.3-at.
Alapból egy 700MHz-es 256MB SD-ramos gépen szeretnék vlc-vel hálózatról, filmeket játszani, ezért kéne kis rendszerigényű oprendszer. A Debiant javasolták.
Feltelepítettem, de mikor átrakom a régi gépbe, és a VLC-vel meg akarok nyitni egy mp3-at, akkor a vlc eltűnik. Miután beírtam terminálba, h vlc, kijött vagy 20x, hogy unkown:1155: Gtk-warning **em található a témamotor a köv. modulútvonalon: clearlooks, aztán azt hiszem, ez már az mp3 megnyitása után volt, zölden [0x91d5fc0] pulse audio output error: Pirossal PulseAudio server connection failure: Connection refused
Majd Assertion 'pthread_mutex_unlock(&m->mutex) == 0' failed t pulsecore/mutex-posix.c:108. function pa_mutex_unlock(). Aborting. Félbeszakítva.
Ezen kívül, még zavaró, hogy mikor leállítom a gépet, nem áll le. Csinál olyan hangot, mint szokott, gondolom, a HDD megáll, de a szöveg úgy marad, és a venti is forog tovább. Mit kéne csinálni, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged