Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na látod valahogy a virtualizálás nem jutott eszembe, de lehet, hogy ez lesz. Mindenesetre fogalmam sincs, hogy miért nem megy a compizzal a kde.
Azt hittem bambano olvassa a topicot

Ezt a leírást te csináltad?
Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.Alapból a hálózati ikonnál ugye nem látszik a hálózati kártya, mert benne van egy fájlban így grafikusan nem mutatja, legalábbis ezt olvastam mindenhol, ki kellett törölni. Az a baj, hogy mostanra pl. már fogalmam sincs mit.

A radeon install tippet is tőled lestem el innen a topicból és működött, utólag is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is figyeltem, innen már szemezgettem a testing csomagokhoz, de az nekem a magyarral elpukkan, mert 403 valamelyik csomagra. Kénytelen vagyok az ftp.de.debian.org-ot használni.