- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan tudom megcsinálni, hogy az alkalmazás indítóban lévő ikonok parancsát szerkesszem? A skypeot kell indítani úgy, hogy a video4linux kamerám is menjen. Ha az asztalra csináltam egy ikont, abban lehetett is változtatni, és azt írta, hogy alkalmazza rendszerszinten, de az csak addig volt jó, amíg kint volt az ikon, újraindítás után már nem jegyezte meg. (régi, CIF-es webcamom van)
Egész pontosan ezzel kell indítani: env LD_PRELOAD=/usr/lib/libv4l/v4lcompat.so skype
Valamint van valami lehetőség olyan eszközt használni, amihez driver csak a 2.6.38-as kerneltől (ben) van? Egy Affatech csipes USB-s DVB-T tunerről lenne szó. Mint10 és OpenSuse alatt már használtam, de mire Debian eljut az említett kernelig, az sok idő.
bambano: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest