Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Linuxon (ubuntu) fut. Ez a virtual network editor mit csinál pontosan? Mert nálam a vmware webes felületén csak a virtuális gépnek átadott hálókártya tulajdonságait tudom beállítani (legalábbis mást nem találtam). De szerintem onnantól fogva, hogy a virtuális gépeid hálókártyáinak van ip-je már szinte bármit be tudsz állítani. Gondolom valami olyasmit szeretnél, hogy 2 virtuális gép csak egymást lássa hálózaton és pl. netre ne tudjanak kimenni. Na de ez már kezd nagyon "vak vezet világtalant" topikba átmenni

szerk. a help-ben én is megtaláltam a virtual network editor, csak nálam marhára nem úgy működik mint ahogy le van írva. de még nézegetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő