- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterHUn
senior tag
ÜDV!
Nem tudom jó helyen járok-e de ez volt a legésszerűbb (nekem).
lenne egy felmerülő kérdés bennem
adott 2x2gb HP ddr3 1333mhz pc10700 as memória párosom ami az istennes se akar párba menni a H77 Pro4/MVP lapomba. [Mielőtt tovább küldenétek az alaplapos topicbol jöttem ide] B75 Pro3 lapomba mentek dual chanelbe viszont az új lapba nem. erre a kérdésem az egészből annyi lenne hogy ha neadj isten véletlen télleg szerver ramok akkor elvileg kikellene sípolni a gépnek induláskor a memókat vagy elindul és le se sz@rja hogy szervermemó és megy mintha mise történt volna? mert dualban az istennek se akarnak menni valamiértötleteket várok
Ui.: bocsi ha rossz topicba írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest