- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. lenne egy Gskill trident 3x2gb 2000mhz es CL9 es memóriám ami garibol mire visszajön addigra meglessz alá a megfelelő Proci is.
a kérdésem az hogy ha alapbol 2000mhz CL9 mennyi lehet amit még stabilan menne?
-
MasterHUn
senior tag
ÜDV!
Nem tudom jó helyen járok-e de ez volt a legésszerűbb (nekem).
lenne egy felmerülő kérdés bennem
adott 2x2gb HP ddr3 1333mhz pc10700 as memória párosom ami az istennes se akar párba menni a H77 Pro4/MVP lapomba. [Mielőtt tovább küldenétek az alaplapos topicbol jöttem ide] B75 Pro3 lapomba mentek dual chanelbe viszont az új lapba nem. erre a kérdésem az egészből annyi lenne hogy ha neadj isten véletlen télleg szerver ramok akkor elvileg kikellene sípolni a gépnek induláskor a memókat vagy elindul és le se sz@rja hogy szervermemó és megy mintha mise történt volna? mert dualban az istennek se akarnak menni valamiértötleteket várok
Ui.: bocsi ha rossz topicba írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest