- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Általánosságban elmondható, hogy csekély mértékű plusz feszt (BIOS-ból 0.2V csekélynek minősül nyilván) a chipek 90%-a hosszabb távon is elvisel. A "levetett" motyóimat általában elajándékozom ismerősöknek, vagy a családban építem be vhova, így nyomom tudom követni a további életüket, és így elég széles körű adatbázis áll rendelkezésemre.
) Geil Ultra 1.8V helyett 2.1V-n 2006 február óta, GMH, GKX chipes modulok ugyanennyi plusz fesszel 2006 szeptembere óta, Kingmax 2007 január óta szintén +0.2V-vel hibátlanul üzemel. Igazából még nem találkoztam olyan DDR2 modullal, ami megsínylett volna egy ien mértékű 24/7-ben alkalmazott fesz emelést. 2006 előtti tapasztalataim nincsenek, mint ahogy DDR2 modulok se nagyon voltak még, így 5-6 éves intervallumról nem tudok beszámolni - ahogy senki más sem. 
Dehogy vettem kötözködésnek, én is szeretek pontosan fogalmazni.
Az én lentebb említett CellShock-jaim mondjuk kicsit megkergültek a 2.65V-től. Szokásos tuningbetegség, jelentősen megnőtt a feszigényük, így 2.4V alatt nem hajlandók elindulni, ami egy CMOS reset után default VDimm-mel ugye gondot okoz. Ettől függetlenül a mai napig vígan üzemelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Z690-F Gaming WiFi / LGA 1700 / DDR5 - dobozos, számlás
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Geil Ultra 1.8V helyett 2.1V-n 2006 február óta, GMH, GKX chipes modulok ugyanennyi plusz fesszel 2006 szeptembere óta, Kingmax 2007 január óta szintén +0.2V-vel hibátlanul üzemel. Igazából még nem találkoztam olyan DDR2 modullal, ami megsínylett volna egy ien mértékű 24/7-ben alkalmazott fesz emelést. 2006 előtti tapasztalataim nincsenek, mint ahogy DDR2 modulok se nagyon voltak még, így 5-6 éves intervallumról nem tudok beszámolni - ahogy senki más sem.