Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
kelly416
üzenetére
2012 vettem egy akkor még hiteles 1998-s VW Polo Classic 1.4 Confortline. Áron alul 450e Ft volt. Akkor ilyen 600-700e körül voltak ugyan ezek a kiadások. Úgy vettem meg ,hogy egy 6.000Ft gombfejen kívül Semmi baja nem volt. 1.5 évig volt nálam. Ez idő alatt 12.500km mentem vele. Az autón ezalatt Minden tönkrement. Ömlött belőle az olaj, hibás légzsák, kilyukadt klímahűtő, 3x voltam vele zár problémával szerelőnél, a legdurvább az volt felhívtam egy szerelőt/zárast azzal ,hogy a Poloban tönkre ment a gyújtáskapcsolóm. Nem tudtam kivenni a kulcsot belőle. Ismerős ajánlotta a férfit. Erre a .... Olyan nincs ,hogy tönkre ment. 1991 óta foglalkozik ilyen autó zárakkal ,gyújtáskapcsolókkal. Soha nem ment még tönkre ilyen , mert ez a legjobb ilyen kapcsoló amit valaha legyártottak. Ott hümmögött meg hüledezett mikor oda vittem hozzá és nem tudta kivenni. 300e Ft ráköltöttem a kocsira 1.5 év alatt és végül is 290e Ft adtam el. Imádkoztam ,hogy elvigyék. Gyűlöltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest