- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Sziasztok gyerekek! :)
Régen írtam de látom itt dübörög a loggy téma amit jómagam is megnéztem. Viszont a Dusterem helyett (1.0 Tce, 5 ös váltó) egy SsangYong korando ra esett a valasztasom mint tudjatok mivel a Dusteremet drágábban vették be mint adtam. Meg persze az is hozuátartozott h el kezdett recsegbi a váltóm es volt olyan utam h hatszor nem bírtam berakni 3 masba, ki kellett engedni a kuplungot teljesen es vissza. Szóval lehet h egy valtóolaj csere megoldotta volta (27ezer km) de én nem akartam foglalkozni
a témával. Kértek egy rövid élmény beszámolót:
Az autó baromi stabil az úton, az ülések elől baromi jól tartanak. A futóműve érezhetően feszes ehhez a masfel tonnahoz. Vicces a fényekkel es hangokkal belül de baromi sok mindent lehet konfigurálni, hangerőt állítani. A fogyi merő nekem 8,6 litert mutat vegyesben 500 km után. De 10 fölött lazán eszik az 1,5 turbó hidegbe vagy rövidtávon. Nagyon kényelmes. A váltó mechanikus feelingű, aki szeret vezetni annak tetszeni fog, áttételek prímán el vannak találva ezzel a 6os bottal. 1250 rpm en tartva nagyon szépen suhangat. Nem egy gyorsuló bajnok de ha kell, megy. Nem erőlködik es baromi jól szigetelt! Meglepően!
Igazából egy exrém dacia dustert ajánlottak fullon 8 milláért. Míg ez style plusz felszereltséggel, awd es horoggal 8,6 milla. Nem volt kérdés
A jogger nagyon tetszik h vegyek egyet asszonynak. De azért a pénzért még mindig van tivoli grand. Erős a kompetíció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a témával. Kértek egy rövid élmény beszámolót: