Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Másik gumistól futóra "C"-s gumit vettem (5mázsás futóval múltkor is haza hoztam egy raklap kisméretű téglát), még a matrica rajta volt a futófelületen amin a fogyasztási és egyéb értékek vannak, darabját 7000-ért szereléssel. Azért ha nem Fater haverja lenne, 10000/db áron is simán el tudta volna adni, úgyhogy szerintem van a használton is haszon. Robitól az újat viszont úgy "szoktam" venni (már mindazon 1 alkalommal), hogy árukeresőn sem találtam olcsóbban. Nem tudom, így mennyi haszon van rajta. De természetesen ha nem csak városban rohangálós, melós, szeméttelepre szaladgálós lenne a Zafira, az is kapna új 4 évszakost, bár van rá 2 garnitúra gyári alufelnim, az meg csábít a cserélgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Battlefield 6
- Formula-1
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest