- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Üdv! Egy éve nem játszottam a game-el, és elindítottam egy új karaktert amivel elértem 49-es hírnevet. Bárhová megyek, bandák, zsernyákok, utcai lövegtornyok engem lőnek. Semmit nem csináltam. Ez egy új fejlesztés, hogy ilyen ismertség mellett folyamatosan menekülnöm kell? Szerepjátékos lévén megértem ezt, de mégis, most mindenkit ki kell nyírnom a városban innentől? Ruhát kell váltani vagy egy nap múlva békén hagynak?
-
LK
addikt
Hali! Régen nem nyúltam a játékhoz. Frissítések mindig felugranak,azt látom, de jött-e bármi DLC vagy egyéb újdonság? Vagy lassan egy éve csak javítások jönnek?
-
-
LK
addikt
válasz
SenorGrande #21482 üzenetére
Ezt a tendenciát visszacsinálni már nem lehet.
Mindenesetre nemsokára két karakterrel is eljutok a végéhez, és ha végre rendben lesz a game és jön hozzá DLC, elkezdem harmadszorra is. Mindezek ellenére is.Amit már a W3-nál sem értettem az az, hogyha már egy éve kijátszottam egy játékot, mit kezdjek a DLC-jével. Karácsonyra jön, vagy mi?
Azt is elhisszük hogy ennyi stadionra van szükségünk,nem?
-
LK
addikt
Sziasztok! DLC-kről van valami hír? Vagy örüljünk hogy az alappal is játszhatunk?
-
LK
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20667 üzenetére
Morpheus is megmondta: "A Mátrix ilyen. Nem hittél benne eléggé, hogy ott van az az épület"
(Én egy kocsiba szálltam be, ami utólag leejtett a város alá, szerintem a szabad kőművesek tehetnek az egészről) -
LK
addikt
válasz
Lacielvtárs #20652 üzenetére
Mondjuk az érdekes kérdés lehet, hogy férfi kinézettel, de ........ nélkül is lehet-e Judy-val románcolni ? Panam-el női kinézettel de .......-al is? Tehát játéktechnikailag a kinézet a fontos vagy hogy mi van alul?
Na, ki mer válaszolni erre? -
LK
addikt
válasz
Lacielvtárs #20650 üzenetére
Női karaktered van vagy férfi ? Nem mindegy ám.
-
LK
addikt
válasz
Lacielvtárs #20648 üzenetére
Kapja be akkor!
Na, rájöttem. Ez 4-es intelligencia hátránya lehet. -
LK
addikt
Ezért van az, hogy mikor már a hatodik vagy hetedik embert nyírom ki kamerán keresztül, elkezdik felderíteni a helyedet. Hekkerként Coolra rakva, megfelelő perkekkel sniper puska kiváló választás. Jó egyveleg lehet. Közelre is one shot
Mindenki: az bug, hogy a késdobálós perknél eltűnik a kés? Nem találom az elhunyt hátában.
Nem ott kéne lennie?
Másik dolog: Panam nem adja be a derekát kedevesen rosszarcú férfi Nomád karakteremnek. Mi lehet a hiba ?proci985: élő RPG játék mindig felülmúlhatatlan, 40 felett vagyok, de még játszunk, csak sajnos a vírushelyzet miatt nem lehet, de ott figyelembe vesszük, melyik karakter mire képes, aki nem tud írni-olvasni, nem az fogja felolvasni az írásokat. Ha a hekkerem nem tud 4-es Test-el kikapni egy teherautó sofőrt a helyéről, akkor nem tudja feltörni 4-es Int-el egy techcég biztonsági rendszerét az Izomemberem.
-
LK
addikt
válasz
proci985 #20640 üzenetére
Én már a megjelenés előtt eldöntöttem, hogy az öreg székére fogok pályázni
Majd meglátjuk lesz-e ilyen opció.Legyen ez meglepetés.
Ezek szerint egyik befejezésben jóban leszek Johnny Secondhand-del a másikban meg nem. Ez legyen az ő baja, hacsak nem kicsinál engem is.
Egyébként lassan haladok, mert párhuzamosan tolom Nomád és Corpo karakterrel, és teljesen kijönnek a különbségek, mert már a karakter értékei miatt is teljesen más utakon tudom a küldetéseket végrehajtani. Arra kellett rájönnöm, hogy a hekkerkedés a legkirályabb cucc a játékban. Ha kint lesz minden peccs, szirszar, tuti hogy végignyomom streetkiddel is.Mondjuk nem hiteles, hogy 4-es intelligenciával is tudok hekkerkedni egy Arasaka komplexumban -
LK
addikt
válasz
juliensorel #20637 üzenetére
Most elszomorodtam a hírre. Itt igencsak megnőne az újrajátszás értelme, ha lenne néhány extra küldetés.
-
LK
addikt
válasz
BoneDragon #20472 üzenetére
Ez az új feature, a kevert karakter, a corpo-streetkid
Én legközelebb corpo-nomáddal indulok
( bug lesz az)
-
LK
addikt
válasz
SenorGrande #20262 üzenetére
Kezdek félni akkor
Múltkor Wakako Okada hívott fel, 2 percig egy kukkot sem mondott, csak pislogott. Aztán csak kibökte. -
LK
addikt
válasz
beyruth82 #19883 üzenetére
Szép dolog az emlékezés.
(rá is kérdez) Ekkor ugyancsak simlis vagySzerintem csak akkor lő rád egyébként, ha beleolvasol az adatokba. Nem szép dolog. Profi zsoldost alakítasz a játékban kéremszépen.
Ja, már látom. Véletlenül fejbelőttedAz önvédelmi tornya nem lőtt szarrá? -
LK
addikt
Bocs, hogy ide írtam túl korán, megtaláltam. Két hete nem játszottam vele, és ez fogad
The problem with Takemura calling V and then being silent is know for developers and they are working on providing a proper solution for it.
For now there is a successful workaround reported by some of GOG users. Game must be loaded from the point where Takemura and V leaves Wakako's office. V must finish conversation with Takemura outside the office right away. Right after the conversation and Journal Update player must skip at least 23 hours in game using in game time skip . Holocall will then trigger and conversation with Takemura. -
LK
addikt
válasz
beyruth82 #19768 üzenetére
Pont itt tartok, már végigcsináltam a küldetést egy másik karakterrel, és semmi baj nem volt. Most reggel Takemura felhív, és nem mond semmit, de én sem tudok semmit sem csinálni, mivel nem rakja le a telefont. Visszatöltés, újraindítás megvolt Ötletetek van? Előre is köszi.
-
LK
addikt
Hát, szétröhögöm magam, hogyha ekkora blama, elnézést kérés, egyéb nyilatkozatok, hate cunami után 20 millára nőtt volna a refundok ellenére a szám. Akkor mégiscsak tetszik a játék az embereknek?
Akkor büszkén vallom, hogy egy vagyok a 20 millábólÉs ugyancsak nevetni tudok csak azokon, akik nap mint nap billentyűzetet nem kímélve akarnak lebeszélni a játékról.
Gyerekek: DLC-re már lehet előrendelni? Ha igen, hol?
-
LK
addikt
válasz
proci985 #18368 üzenetére
Én nem néztem meg a sorrendet,és véletlenül az utolsóhoz mentem először. 12-es szinten. Na mondom bemegyek,ezt most agyonverem. 3x megborítottam, és 99 %-ra esett az életereje. Egyet ütött, kakukk. Szinte sokkolt az a csata. Olyan szégyennel távoztam a ringből, mint soha. Bele tudtam magam élni,mert a valóságban is 25 év harcművészet volt a hátam mögött, ilyet nem éltem soha
-
LK
addikt
Igen, ebben én is reménykedtem, hogy bizonyos bandákkal lehet jóban lenni vagy harcolni ellenük, és ezeknek következménye is lesz a játékban. Mindezt persze szerepjáték köntösben. Ugye ebből kapunk ízelítőt Jackie-vel az elején. Én úgy játszok, hogy nem sietek a főszállal, a várossal és a mellék küldikkel foglalkozok. Remélem később találkozok még ilyennel mint az elején. Ha nem akkor szomorú leszek. (Talán a DLC-k)
Az nagyon látszik a játékon, hogy rengeteg lehetőség van benne, sok irányba fejleszthető még.csababarca: Techen belüli skilleknél keresgélj, én is abba az irányba fejlesztem a karaktereimet
-
LK
addikt
OK.
Az összefoglalóban, a gépigény alatt van egy link PH-sok gépeivel, hogy milyen beállítások mellett milyen gépekkel játszanak. Az enyém is ott van, mondjuk az átlag fps kicsit csökkent a peccsek után. Nekem csak és kizárólag akkor esik az fps (nem 30 alá), amikor járművel megyek, és hirtelen külső nézetben hátranézek. Harc közben soha nem volt gondom.És igen, írják fölöttem, hogy a proci kicsit már gyenge ehhez.
-
LK
addikt
válasz
VikMorroHun #17455 üzenetére
Van egy-két dolog amit nem jó lefordítani
De ezt neked gondolom nem kell magyaráznom.
Ezüstkéz is inkább hangzik valami indián névnek pl. -
LK
addikt
válasz
SenorGrande #17309 üzenetére
Köszi mindenkinek,mindjárt ránézek. Ezt már eldöntöttem régen, higy ilyen motort szerznem kell....
-
LK
addikt
válasz
csababarca #17225 üzenetére
Hátizsák,rákattintasz,de a bunyóhoz nem sokat ér.
-
LK
addikt
válasz
juliensorel #17220 üzenetére
De vicc, hogy 11-es body-val, életerőre húzott karakterrel, előtte valami kajával felturbózva egy ütés után villany leoltva.
Kicsit mesterkélt, hogy 50x kell leütni,neki elég 1x. Oké, legyen kihívás, de talán túlzás. -
LK
addikt
Üdv!
11 test értékkel, gorilla arms-szal, állóképesség perkekkel 16. szinten egyet üt a 2. csóka a búnyós küldetésben, és fekszek? Én 3x küldtem le, és 85%-on volt.... Hogy, milyen kondíciók mellett érdemes újra próbálkozni? -
LK
addikt
Mafia 2-ben jól megoldották, ahhoz hasonló jó lenne. Hihető, napszaktól függő többsávos lüktető forgalom, koccanásnál kiszállnak a kocsiból, kikerül, dudál. Rádudálsz, elenged. Teherautó,busz, milló féle jármű. A kreszt be kell tartani, mert jön a yard. stb. Az ő megoldásaik nagyon jók voltak. Tudom, a játék motorjától is függ mit lehet tenni és mit nem. Remélem rendbeteszik a harmadik végigjátszásomig.
Láttam már egy fényszóróval kocsikat a játékban. Csak úgy, mint a való életben.
-
LK
addikt
Két karakterrel vagyok a játék 30%-ánál, és csak most jött elő az első komoly bug. Leestem a térkép alá, amikor beszálltam egy kocsiba.
Egy tapasztalatot megosztok, hátha nem mindenki tudja. A célzás közben ha nem tud tüzelni, vagy gránát dobás gomb nem működik, nálam bevált, hogy fegyvert cserélek a fegyverslotba, majd visszarakom. Illetve gránátot cserélek ugyanígy. Vagy megesrősítem a gránát dobás gombot, csata közben. Így nem kell mentést visszatöltögetni. -
LK
addikt
Üdv! Felraktam újra a Vortexet, regisztrálva vagyok. A Vortex nem találja a cp-t, hiába adom meg az útvonalat.
Mindegy. Felraktam a cp 2077 mod managert, ami viszont már megtalálja. Na most, feltettem a crowd-os modot, de nem merem installálni, mert kiírja, hogy error a status-nál. Most mi lehet a baja? A Vortextől függetlenül kéne működnie a mod manager-nek nem?
Fallout4-nél már megszenvedtem a Vortex-el, de ott is működésre bírtam. Nem tudom, most mi a baja. Ja, ez Ini file, nem mod. -
LK
addikt
Régen voltam itt na. A screenshot topic fenomenális ötlet volt....
-
LK
addikt
válasz
batai15 #16541 üzenetére
Én pont pihenésképpen farmolgatok, craftolgatok, fejlődgetek, gyakorlok a rendőrségi küldetéseken, terminálokból pénzt szerzek. Beazonosítgatom a hullákat
Eladom a cuccokat. Szétszedem a cuccokat, sorolhatnám...
Más:
Valaki segítene? Motorokat vennék, de még nem ajánlott fel a játék ilyet. A játékban később lesz ilyen alkalom? (Nem a meglévő kapottra gondolok) Kis gyűjteményt szeretnék belőlük -
LK
addikt
A lányom nemben és korban is eltér tőlem, hátam mögött hosszú szerepjáték múlt van, mögötte nincsen. Mégis egymást váltjuk a gép előtt. Teljesen megfogott minket a játék hangulata. Lányom szerint nagyon bugos, szerintem kevésbé. Nálam az idegesítő egyedül, hogy harc közben beszarik néha a célzás közbeni tüzelés. Mindketten lassan haladunk a főszállal szándékosan, a véget nem érő mellékküldetéseket csináljuk, óriási a változatosság. Ha nincs kedvem csinálni őket, odamegyek egy sárga felkiáltójelhez a térképen. Ráadásul két ellentétes karaktert viszek, teljesen más hozzáállással. A craftolás közös egyedül. Lányom esetében szó nincs fanboyságról, részrehajlásról. Mégis imádja a játékot. Magam részéről megadom az esélyt a javításra a cdpr-nek, sőt drukkolok is nekik. Hiszem hogy megcsinálják, befejezik. Hajrá CDPR !!!
Cifu : köszi a Nexusmod-os ötletet, remélem a modok nem nyírják ki a játékot, nem teszik bugosabbá. A tömeggel kapcs. modot mindjárt ki is próbálom.
-
LK
addikt
válasz
RubbishBin #13311 üzenetére
Bárcsak más is így gondolná, mint te, hogy refund, aztán haladjunk.
Nekem egyre jobban tetszik a játék, le sem tudom tenni. Azt kaptam, amit vártam. Lassan akarok haladni és bepillantani minden kő alá. Részletesen felfedezni az egészet. Várom a majdani DLC-ket is. -
LK
addikt
válasz
RubbishBin #12361 üzenetére
Neked is hasonló jókat! Írj, ha egy idő után megbarátkozol a játékkal
-
LK
addikt
Elköszönök én is, további jó játékot!
Silverboy: ahogy tudom, kitöltömHa népesebb lesz a táblázat, lehet hogy a játék fejlécében lenne a helye, beszélj a topicgazdákkal ! Tényleg hasznos lenne mindenkinek.
-
LK
addikt
válasz
valhalla966 #12330 üzenetére
Ő tud neked segíteni: birorichard, neki válaszolj.
-
LK
addikt
válasz
Hauptmann #12319 üzenetére
Segíts ki légyszíves. Mi a neve annak aki= habzó szájjal, csalódottságától elvakultan indokok nélkül, csupán jelzőkkel véleményezi gyűlölete tárgyát? 2-3 óra játék után? És képes minden nap ide beírni ugyanazt hajtogatva? Hiszen ők emelik a topic színvonalát.
alcsa: akkor mindenki essen azonos elbírálás alá, mindenkinek vissza kéne magát fognia -
LK
addikt
válasz
birorichard #12299 üzenetére
Te sem vagy más. Ha vetted volna a fáradtságot, feljebbgögettél volna, fanboyság mentes válaszokat kapott. kb. 3 vérbeli fanboy választ láttam megjelenés óta, inkább a feldühödött csalódott förtelem, borzalom szavakat használók rontanak be ide. Pl. a topicgazdák higgadtan, normálisan válaszolnak. Miért a csalódott embereknek nincsen felelősségük, hogy milyen stílusban közlik a mondandójukat ???
pl. Almalével egyáltalán nem értek egyet, de ő képes volt pontokba szedni a pro és kontrát, nem csak beböfögött ide a topicba. És ezért becsülöm. -
LK
addikt
válasz
tray86 #12280 üzenetére
Vettem a fáradtságot és utánanéztem, utánaolvastam. Jé! Azt kapom amit vártam, ez aztán a meglepetés! A cdpr egyben hibás, hogy sok videóból az jött le, hogy ez egy pörgős valami lesz. Maximalizálni akarták a bevételt. Lesz sok refund, de nem baj, lesz hajtóerő, hogy a fiúk még jobbat nyújtsanak nekünk, akik maradnak. Ma játszok még egy órát, és már csinálom is a második karakteremet. (Mint a régi szép ADND-s időkben, és ott ha meghalt a karakter, nem volt visszatöltögetés, karakterlap eltépése, szevasz, nem volt kinek sírni
)
-
LK
addikt
Nagyon hasznos, köszönjük!
Tudom, hogy PM-ben is írhattam volna, de ha van kedved és időd, írd át az összefoglalóban az RX570-re vonatkozó részt kérlek: "med beállításon, high textúrán"-ra vagy valami hasonló tartalommalEgyébként az ég világon semmit nem kellett állítanom, a játék beállított nekem automatikusan mindent. A felhőket vettem lejjebb és a csillogás effektet raktam off-ra. Egy akadást, röccenést nem láttam eddig.
Más: régebbi videókon láttam, hogy van valami képernyő ahol be lehet állítgatni a hátterünket, elintézetlen ügy, első nagy kill... egyebek. Sehol nem láttam Nomádnál. Lehet hogy ez csak másik háttérnél van?Vesa: : úgy látom veled vagyok egy hullámhosszon, egy véleményen. Az meg hogy csak fanboyság kérdése hogy tetszik-e a játék vagy sem, az meg egyenesen marhaság. Már várom azt a részt, amiről írtál korábban.
-
LK
addikt
válasz
KubanitoS #12109 üzenetére
Hát a mai nap pont nem így nézett ki. Több embernek nem tetszett mint igen. És mindenki elmondhatta amit akart. Vagy csak szapulni lehet a játékot, reflektálni nem?
RubbishBin : sajnálom, hogy így érzed, én a kiképzésen vagyok túl, várom az első bugomat, Jackie tetszik jó poénjai vannak, úgy látszik ízlések s pofonok, holnap tolom tovább. Várom a csalódottságot okozó dolgokat, most ár érdekel mi nem tetszik az embereknek.
-
LK
addikt
válasz
Joccc07 #12092 üzenetére
Engem medre rakott alapból és ott nekem 50 fps, néha beesik 38-ra. RX 570 4 GB. semmi csíkozódás, akadás. Enyhén túlérzékeny a vezetés, de nem rosszabb mint a Mafia 2.
A graf beállításokhoz nem nyúlok még, megnézem milyen tűzharcban is. Beesik-e 30 alá. Tolom tovább.
Bocs, most nézem, ahogy már más is mondta, visszaugrik angolra, és akkor látszik, hogy high-on vagyok én is. Akkor jócskán dobott rajta a driver és a peccs is. 23>38 minimum FPS
Valaki írta itt régebben, hogy kizárt lesz...... -
LK
addikt
válasz
Hauptmann #11853 üzenetére
A negatív kritikák tovább növelték (a már maximumon lévő) kíváncsiságomat. Asztali szerepjátékként játszottam Shadowrunt, olvastam, néztem cp-t rengeteget. Ha valaki, hát én tuti nagyítóval fogom nézni. Most indulok haza munkából, el kell mennem futni, és utána nekiállok. Most már tudnom kell...
-
LK
addikt
válasz
freeknight #11831 üzenetére
Itt a topicban, már hónapokkal ezelőtt megjósoltuk (többen), hogy sokaknak nem fog tetszeni a játék (különböző okok miatt). Ez nem meglepetés. Remélem hamar túlesünk ezen az időszakon, hiszen ott a refund is aki úgy vette. Én biztos, hogy több időt adok neki, a saját tapasztom alapján.
-
LK
addikt
Én a W3-nál bealudtam az elején. Pár óra múlva ahogy jöttek a story-k sorban egyre jobban megtetszett. A végén meg már alig tudtam letenni. Nekem ha nem fog tetszeni a cp2077 az elején, biztos nem fogok elhamarkodottan véleményt alkotni. Ha majd alakul a karakter, a mellékküldetések, talán majd akkor. És más véleménye szemernyit nem változtat az enyémen és nem is érdekel túlzottan.
-
LK
addikt
válasz
RubbishBin #11774 üzenetére
60 fps átlag High textúrán? Még a végén az összefoglalóban átiratjuk Cifu-val azt a low feliratot med-re vagy high-ra RX570-nél.
Night City-t égesse, ne a kártyánkat.
Köszi, egyre jobb kedvem van. -
LK
addikt
válasz
savior #11748 üzenetére
Az egybevág az eredeti teszttel. Úgy látszik szubjektív, kit mi zavar. Van akinek csíkozódik, van akinek nem. Ki érti ezt? Amikor záporoznak a golyók is és tele van effekttel a képernyő, akkor sem akad? Akkor adtál egy kis reményt. A prológ alatt majd beállítgatom. Nagyon köszi! (Közben megjegyzem kinek van RX570, akikkel lehet diskurálni később is) És próbálok a többi sorstársnak is infókat adni.
szabeska: én élből kikapcsolom ezeket, már az ME sorozatban sem tetszettek, a motion blur volt alacsony szintre állítva, sajnos nem kerestem még videót ezekről, de köszönjük gyimgernek a linkeket!
Kedves topicgazdák! Ha cp2077 graf. beállításokról beszélgetünk az most off vagy nem off? -
LK
addikt
válasz
RubbishBin #11727 üzenetére
Itt feljebb árnyék beállításról írtak, hogy annak a levétele sokat dobhat a teljesítményen.
Na én a film grain+chromatic aberration kombót is leszedem, és megnézem Med-en. High az lehet hogy irreális lesz (csak textúrára értem persze). 40-50 fps azért kéne. A tegnapi videón Ultrán és High-on eléggé csíkozódott a képÉn Rivatunerrel iratom ki az adatokat, érdekes lesz, de sajna csak este
-
LK
addikt
-
LK
addikt
válasz
soundsonic #11657 üzenetére
RX570-ről volt szó elsősorban, ami gyengébb mint a te kártyád. De természetesen várjuk az eredményeidet neked is. Mi max. meden nyomathatjuk (ha szerencsénk van), nálad tuti megy a high is.
-
LK
addikt
válasz
Szoszo94 #11644 üzenetére
Üdv! Van valami beállítás azoknak, akik HDD-ről nyomják.
Joccc07: várjuk!
Mindkettőtöknek mondom, hogy tegnap volt egy korai teljesítményteszt , és van egy friss próba RubbishBin-től.
Jó játékot! -
LK
addikt
válasz
RubbishBin #11487 üzenetére
Köszi, én a med beállítást biztosan megpróbálom.
Este írok ezzel kapcsolatban.
Azért az esti teljesítményteszt 50 fps-éhez képest a 60 fps az szép kis javulás (20%).
Mindent levettél minimumra, illetve offon van minden extra? Mit hagytál magasabb szinten?Van még valaki RX570-nel ?
-
LK
addikt
válasz
RubbishBin #11339 üzenetére
viszont 8GB elvileg csak magasabb részletességhez szükséges
nubreed: hány nap bannt ér meg neked? -
LK
addikt
A GOG-os cucc 59.1 GB, cirka 10GB-os peccs után. Én tuti nem tudok fent maradni hajnalig. Reggel ránézek a véleményekre. Legjobban az érdekel, hogy fut gyengébb kártyával. Kíváncsi vagyok. Remélem a spoilermentességet is tudjátok tartani. Úgyhogy jó játékot mindenkinek !
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #11239 üzenetére
Néztem a streamünket, és meden azért csíkozódott néha. Vedd azt is figyelembe, hogy ez csak sétálgatás volt. Lövöldözésnél még rosszabb lesz a helyzet. Plusz driver plusz peccsek. Nagy kérdés, hogyha leszedem a sallangokat (már ha maradt performance beállításon) mi lesz. Lehet hogy húzni fogom én is.
-
LK
addikt
válasz
almalé #11209 üzenetére
Biztos csak az átverésünk miatt mondta (figyelmeztetett) a cdpr, hogy ezeket a teszteket kezeljük a helyén, mert nem a végső verziókon alapulnak.
Egyébként, ha igazad lesz, és csak 15-20%-kal lesz jobb, akkor is a játszhatóság irányába fogunk elmozdulni pl. med. esetén. -
LK
addikt
-
LK
addikt
Üdv RX570-esek! FHD
Ultra:26FPS
High:30FPS
Med:37FPS
Low:50FPS
Ez szomorúságra adna okot, ha nem kérdőjeleződött volna meg nálam a professzionalitásuk, ugyanis észrevettem, hogy 20.9.2. driverrel tolták, ami közel sem cp2077 ready, az ugyanis a 20.12.1. Szóval nem sok mindent tudtunk meg. Majd osszuk meg a saját eredményeinket ha kérhetemÉs jönnek a peccsek is. Ők nem tudom alap vagy felpeccselt játékkal játszottak ? Illetve az ultra és a med között 11 FPS lenne? Hmm.
-
LK
addikt
válasz
l.skywalker #11078 üzenetére
Akkor az tényleg két peccs. Erre utalt valaki tegnap. Több peccs=kevesebb hiba=több öröm
Remélem PC-re hasonlóképpen lesznek. -
LK
addikt
válasz
nubreed #10970 üzenetére
Nem, hanem jó lenne nem növelni tovább a Frontin mennyiségét, amit a delay miatti sokkra írtak fel.
Egyébként hajnali egytől délután ötig-hatig csak kijavítják, ha nem fut le a peccs. Mindegy, reggel bejövök dolgozni, itt legalább 200 hozzászólás lesz reggel kilencre, hacsak nem 300, mint a Spártaiak. Lesz itt hajnali egytől diskurzus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest