Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis levonták az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha zárolásban is marad, aztán néhány nap elteltével automatikusan felszabadul. Ha mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb), a levonás mellett (valamikor) lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, mégis lekönyvelt tranzakciót 7-10 nap után automatikusan visszatérít a Curve rendszere. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines).
Ha viszont az érintett tranzakciónál ilyeneket látsz az appban rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ezek azt jelentik, hogy a Curve rendszere kezdeményezte a zárolás feloldását, vagy visszatérítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A második szöveggel találkozhatsz akkor is, ha éppen nem azonnal, de legfeljebb 7-10 nap után automatikusan elindult a visszatérítés, innentől már csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap):
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
SziasztokMegjött a Curve kártya de nem igazán tudom aktiválni.Beütöm az utolsó 4 számjegyet a kártyáról ahogy kéri.
De sms-t nem küld hogy tudjam aktiválni.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
válasz huliganboy #7356 üzenetére
Köszi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
pictigjis
Topikgazda
a brexit következő hatása, ennek az emelésnek nem fog örülni a curve (brit részlege)
-
viktorhu
veterán
válasz pictigjis #7358 üzenetére
Ezért tudnak az USA-ban is az itteninél jóval nagyobb visszatérítéseket adni a kártyás vásárlások után, mert 6%-ot simán lenyúlnak a kereskedőtől szabályozás híján. Ebből aztán mindenkinek több jut, lehet marketingelni a visszatérítésekkel, még jól is járhat vele a kártyakibocsátó.
-
ACE-
addikt
Ha Curve-ben 1. kártyával fizetek valamit, majd csinálok egy Go back in time-ot 2. kártyára, akkor ha a kereskedő ad egy refund-ot az adott vásárlásra, akkor az 1-es vagy a 2-es kártyára fog visszamenni?
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Arról van valami tapasztalat, hogy egy Simple fizetésre kaptam refund-ot, kaptam róla e-mailt hogy jóváírták, de a Curve-ben még nem látszik, pláne a mögötte lévő kártyán. Ez mennyi idő lesz vajon?
-
Oliverda
félisten
Nem csak a fintechekkel fordul elő: Dupla levonások a K&H-nál
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
rushty
őstag
Tudtok most kártyát hozzáadni?
Revolut meghívó pü-ben
-
pictigjis
Topikgazda
ha egyszer átpakolják azokat, amiket kértem, csak aldi és lidlből ki lesz maxolva az 50 eur az első négy hétre. aztán meghívom a feleségemet, és elmegyünk rögtön a decathlonba, megvenni azt, amit amúgy is akartunk, az meg akkora tétel, hogy egy vásárlásból meglesz az újabb 50 eur cashback
de azon kívül, hogy így szórják a pénzt az új ügyfelekre, nem tudom, hogy super deals nélkül mi értelme lesz ennek a kártyának
-
anadroid
senior tag
Nem valószínű. Én se azzal regisztráltam, mert akkor még nem találtam senkit sem, akitől kérni lehetett volna.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap regeltem curve-re. Beraktam a revolut es 2 otp kartyamat, a revolut az elsődleges. A curve benn van googlepayben. Most fizettem 1 órája csak egy ezrest, minden ok volt. Az összeg levonása azonban azóta sem történt meg revoluton, a curve pedig szintén nem mutatja a kolteseknel. Ez ilyen lassú, vagy elutasította volna a tranzakciót, csak az eladó (és én sem) nem vette észre?
Asszem a sikertelen is benne lenne a revolut szamlatortenetben amúgy.[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Palesztin994 #7383 üzenetére
mivel kis összegről van szó, akár "offline" tranzakcióként is kezelheti a kereskedő terminálja, vagyis konkrétan később történik majd a beküldés
-
Palesztin994
aktív tag
válasz pictigjis #7384 üzenetére
Bocs, most jöttem rá... Curve cashen ugye van ajándék 5 font, mert beirtam valaki promo kódját. Ebből vonta le, pedig amúgy nem elsődleges, de be volt kapcsolva rajta, hogyha van rajta money, akkor abból fizessen automatikusan.. Másik,hogy küldi mailen a tranzakció értesítőt, pedig kikapcsoltam direkt, ezt sem értem..
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Palesztin994 #7385 üzenetére
ez lett volna a másik tippem ha a "use automatically" be van kapcsolva, mindegy, mi az elsődleges, használja
az emailes tranzakció-értesítőt minden kártyánál külön be lehet állítani, ilyen szempontból a curve cash is csak egy "kártya"
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Palesztin994 #7387 üzenetére
egyébként most, hogy mondod, mintha nekem is rémlene, hogy első vásárlásnál 1-2 kártyánál én is kaptam emailt. de semmiképp se mindnél, a 2 napja hozzáadott vivid esetében például nem jött
-
xcsabo
senior tag
válasz Andreas2 #7389 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Egy pénteki revolut utalás hétfőn jött meg. Meg egy feltoltes jutott eszembe. Ez pedig a curve send a vivid kártyára. Egy a bibi csak hogy mindkettő az én telefonommal lett ugye reggelve. Azaz a curve a küldés után azonnal saját magára rakja csak a cash-be. Ha működne akkor lehetne igy tölteni a vividet.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz pictigjis #7388 üzenetére
Második fizetésnél már nem jött. :)
Amúgy véletlenül offline fizettem most meg, így revoluton levonta az összeget, de nincs a történetben a vásárlás. Ez most akkor gondolom az offline miatt van, amúgy meg jelezni fogja, ugye? :D Mivel valójában a revolut kártya fizet ilyenkor, mint pl. paypalnál, ezért feltételezem látni fogom ott is. :D[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Palesztin994 #7392 üzenetére
Ingyenes. Legalább 0,1 százalék az első 90 nap alatt. A visszatérítés 10-25% között van a Magyarországon is jelen levő, felsorolt üzleteknél. Az első 20 euró többnyire már csak 5.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz TigerDzsó #7394 üzenetére
Az a németeknél van.
-
ACE-
addikt
válasz Andreas2 #7389 üzenetére
Ez simán kikerülhető, szépen fizetgetsz Curve-el a saját kártyáddal, majd amikor összejött elég összeg a visszatérítéshez, akkor annyi pénzt váltasz és utalsz Revolut-al, amiket így lefedsz, a lényeg hogy 90 napon belül legyél. Utána Curve-ben Go back in time, és mindent átmozgatsz a Vivid-re, kész...
-
Palesztin994
aktív tag
Bocsi, akkor ez pontosan hogy is megy? Vividen egy bizonyos összegnél lehet visszatérítést kérni? Azt értem, hogy vagy fizetsz Vividdel, vagy mással curveben, amit aztán atallitasz Vividre, de a Vivid visszatérítést egyelőre nem ismerem és épp most készülök Vividen regizni, csak előbb jó lenne mindent tudni, hogy tuti akarom e.
Ha jól vettem ki, ott nincs is forint, csak euró?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest