Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:10:49

LOGOUT.hu

Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2048) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Mennyi kérdés. :B

- persze lehet topikgazda bárki aki megfelel néhány kritériumnak, kérem az illető jelentkezzen itt: [link]
- át lehet nevezni a topikot, ha a "törzsgárda" ezt szeretné, ezt is kéretik a fenti linken elérhető helyen jelezni (erre a visszakereshetőség miatt van szükség ha később vita alakulna ki miért lett átnevezve, stb) "Amatőr csillagászat" nekem tetszene, a barkácsolás nem feltétlen kéne bele. De ha szeretnétek legyen.

- nehézkes volt összeegyeztetni ezt a hobbit az életemmel mikor munkába álltam (középsuliban kezdődött a téma egy osztálytársam mutatta meg nekem az eget), meló után nem volt már kedvem kicipelni a 10 kilós távcsövet a 20 kilós mechanikával + ellensúllyal az ég alá. Kupolát meg nem csináltunk apámmal garázs tetejére, mert annyira jó ég nincs Észak-Budán.
Már nem észlelek, de azért a szerelem megmaradt, próbálom követni az eseményeket a karosszékből - távcsövem és mechanikám megvan apámnál, lehet már be is rozsdásodott (Gemini G-40).

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.