Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#3551) gbela válasza Because (#3549) üzenetére


gbela
senior tag

Mert nincsenek valóban jól futó projectek abban az érdelemben hogy nem a coinok használhatósága adja az árukat jelenleg. 95%-ban a spekuláció, azaz maga a piac határozza az árakat, ez pedig a cryptopiac egyben. A bálnák nem adnak el bitcoint mert bejön nekik a zcash productja és akkor abba tolják át. Ők vagy eladnak fiatért és visszaveszik később, vagy eladnak valami más coinért, de csak h az pumpálva legyen, és abból vesznek vissza később BTC-t.
Vannak kivételek, pl ETH szépen teljesít utóbbi hetekben ahhoz képest is, hogy BTC és úgy general a piac esik. NEO is ilyen, bár itt még nehéz belőni, hogy csak 1-2 hetes menetről van e szó vagy tartósabban teljesít jól. De az általános kép még mindig az, hogy crypto piac van, ha btc zuhan minden zuhan, max nem ugyanakkora mértékben.

[ Szerkesztve ]

(#3552) csaba951 válasza Yutani (#3546) üzenetére


csaba951
veterán

Igen, ez nagyon furcsa! Fiat-ban 10%-os elmozdulás van. BTC-ben meg minimális a mozgás, nem lehet rajta keresni. Valamit nyilván jelent, de még nem tudom mit. Egyébként a napi forgalom meg folyamatosan csökken.

Tavaly február elején emelkedés volt, egészen 9.-éig. Nyilván itt futottak ki a havi fizetések. Jött egy gyors beesés. Utána egy unalmas emelkedés volt a hónap végéig. Mi lenne ha idén is ez lenne? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3553) Dexar007 válasza csaba951 (#3552) üzenetére


Dexar007
veterán

,,Nyilván itt futottak ki a havi fizetések."

Jobb helyeken mondjuk ez ugy mukodik,hogy ranez az ember a szamlajara,es : ,,jéé megjött a fizu!". Nem pedig visszaszamlalas van ho vege kornyeken :DDD Foleg nem akkor ha befektetni akar az ember. Persze vannak ott is okos emberek akik hitelbol toljak bele a penzt.

Give me your cum,bull!

(#3554) YASKATIR válasza Dexar007 (#3548) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

"Vagy te lattal mar olyat,hogy egy random shitcoin heteken keresztül pumpalodik,ugy hogy a bitcoin kozben esik? "

Igen, pontosan ez tortent december 16-tol (a BTC december 16-tol mostanaig csokken) ugy januar 6-8 ig. Peldanak ott van mondjuk az XLM / XRP / ETH, de akar lehetne mondani a VeChain-t is, ami valoban shitcoin

[ Szerkesztve ]

(#3555) Madwe válasza Because (#3549) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ugyan jó hírek hatására egy shitcoin tud erősödni, vagy rossz hírekre gyengülni, s sok példa van erre, de az a jellemző, hogy az egész piac együtt mozog.

Ennek két oka is van,

az első az az, h amíg a btc és eth kicsit a fő coin, addig az altcoinok is velük mozognak. A trade-erek a crypto oldalakon sosem fiatos árat néznek nem véletlen, hanem satoshikat. Így is van értelme crypton belül nézni. Namármost nem csak h abban nézik h mely coin mennyire sikeres, hova tegye a pénzét, hanem abban is adja meg a trade dealeket, stoplossokat etc. Azaz neki tök mindegy hogy holnap a btc beesik 8000usdre vagy fellő 16000re, az a cryptokon belül nem releváns, őt csak az érdekli, h az adott coin ahoz képest hogy teljesít. Fiat daytrade-ereket nem érdekli, az csak akkor releváns, ha épp kivesz pénzt, s azt nyilván bullish run tetején teszik. S miután satoshikban megy a kereskedés, ezért ha esik a btc, esik az altcoin értéke is fiatban. Aki altozik, az ne is nézze fiatot szvsz, szokjon hozzá a satoshikhoz.

a második pedig az, amit sokan benéznek, h a hírek amit gyakran a btc szarul teljesítésének tudnak be, az nem btcre reagálás, hanem a cryptopiacra. Amikor banolni akarnak kereskedőoldalakat, adóztatni ezt meg azt, azt nem a btcre jellemző jó/rossz hír, hanem mindenre, ezért jogos is h együtt mozognak.

Persze ez alól kivétel, ha épp csak a btcre vonatkozóan történik valami (bár az is kihathat ettől függetlenül altokra) vagy épp vmelyik altcoin kap egy rebrandet, nyélbe üt egy üzletet egy nagy IT céggel stb.

Mellesleg az év végi őrült bullrohanás után most biztos sokáig lenyugszik a piac, ilyen idők után kell egy kis idő míg jönnek az új bikák/ újabb mackók... egyébként általában az év eleji deficitet 2-3 hónap alatt szedték vissza a coinok, azaz ha most is vmiért hasonlóan tenne a piac, akkor március április környékére kúszna fel vissza 18-19kra a btc. persze ezt elöbb vagy késöbb is megteheti, vagy holnap akár beállhat 0ba is :D

[ Szerkesztve ]

(#3556) htc07 válasza YASKATIR (#3554) üzenetére


htc07
addikt

az XRP/XLM meg az ETH-t nem nevezném shitcoinnak. A MTLMC, PINK, KAYI, LIT, EDDIE, meg a többi amikről szerintem a fórumon sem hallott még senki, na ezek a shitcoinok.

AZ XRP/XLM-et kapásból nem nevezném cryptonak sem, mivel nem lehet bányászni - az ETH pedig a smartcontractok miatt tényleg pluszt ad.

De ha a BTC tőke majd menekül át HXX vagy MCI, esetleg ATH coinokba, erre visszatérünk. :D

(#3557) Madwe válasza Madwe (#3555) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azaz altcoinoknál eleve értelmetlen azt feltételezni, h esik a btc s veszik ki a pénzt az altocból is nagy volumenbe, összeesküvéselméletesen. Annyi történik, h az altcoinok btc vagy ethban vannak beárazva, ha esik btc, attól függetlenül az altcoin trade-eket nem frissítik ha nincs miért, így az is esik. Ezért fontos satoshiban nézni őket:) Szóval nincs itt minden coinra kiterjedő nagy sellwall meg ilyenek, ezt ne gondoljátok :D Nem véletlen az összes normálisabb trade-ekkel foglalkozó oldal, youtuber satoshikban beszél.

[ Szerkesztve ]

(#3558) Dexar007 válasza YASKATIR (#3554) üzenetére


Dexar007
veterán

Bocs,hogy nem 1:1-ben koveti le a tobbi szemet a piacot,ugy mar tenyleg tul konnyu lenne :DDD December 16-an majdnem 20k a btc --> finoman bezuhan majd ujra emelkedik. Ebbol mit latnak az emberek? ,,Ha a btc-nek sikerült a többinek is sikerülni fog". Aramlik be a penz minden shitcoinba a ripple is eleri a 3 dollart..de amint ujbol egy embereset zuhan,mindenki kimenekiti a penzet.
Most az eth osszekapta magat igen,de a decemberi,es a januari beesest is megerezte,ugyhogy tartom magam ahhoz,a bitcoinon all vagy bukik a dolog.Ha visszaesik szepen 2 ezer dollar kornyekere nyar kornyeken pl,akkor megnyugodhatsz,hogy mashol is 400-500%-os learazasok lesznek. ;)

Give me your cum,bull!

(#3559) Madwe válasza Dexar007 (#3558) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ne keverd ezeket, ezért mondom h nézd satoshikban :D

A ripple pl egy hírre kezdett el emelkedni, miszerint vmi dealjük lesz a mastercarddal, vagy valami hasonló, majd kiderült h ez nem igaz, s visszazuhant. Emellé bejött még az egész piac bullish rohama majd megfeleződése is. De ha satoshiban nézed, akkor a piac mozgásától eltekintve le tudod követni, h az adott coinnal mik az elvárások. Ott pl hype volt, majd lefújták :D ha nem lett volna az MC hype, akkor olyan 2.5usdig ment volna, s zuhant volna vissza oda ahol most van.

Azért bőven van olyan, h egy coin satoshiban pl 2-10x értéket megy fel, le, az adott coin körüli hírek miatt.

S persze ha a btc 2kra lezuhan, mert leginkább szar hírek jönnek a cryptokra, akkor az egész piac zuhan. De ha azért lesz 2k a btc, mert átveszi vmi a helyét, mert igazából egy öreg szar coin (nem azt mondom h az), s van jobb alternatíva rá, ugyanolyan marketinggel, akkor nem ez fog történni, csak a btc zuhanna be. De amíg olyan a marketing, h pistának elmondom h cryptozom, akkor bitcoinos srácnak tud be, mert az ő agyában s sokakéban ez egy s ugyanaz, addig ez nem nagyon fog változni :D

[ Szerkesztve ]

(#3560) Möhe válasza YASKATIR (#3554) üzenetére


Möhe
addikt

A VEN shitcoin? Egész Kína mögötte van, vagy rosszul tudom?

AMúgy mindenki felkészült? Este készülök vásárolni ezt-azt. Szóval most adjatok el mindent.

(#3561) YASKATIR válasza htc07 (#3556) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

En is pontosan ezt irtam, hogy ezek nem shitcoinok, mig mondjuk a vechain az az, viszont o ertelemszeruen mindent shitcoinnak hiv, ami nem btc.

(#3558) Dexar007 : Nem magyarazod ki azt, amit irtal, tokre ellentetesen mozogtak. Egyebkent pedig a nyominger koreaiak miatt kezdett el minden esni januar 7-en es nem azert mert a btc is elkezdett esni, mivel az az elozo 20 napban semmi mast sem csinalt, csak esett.

(#3560) Möhe: Attol, hogy "egesz kina mogotte van" (ertsd: volt rola szo az allami teveben), meg shitcoin marad. Amugy ne vegyel semmit, mert mar igy is tobb mint 600 euro minuszban vagyok. Adj el mindent, es veszek neked egy sort.

[ Szerkesztve ]

(#3562) akela91


akela91
addikt

Vásárlás idő van. ;] Mondom én akinek bent áll több száz Stellar :( FairX pls, do something.

[ Szerkesztve ]

(#3563) Szilu


Szilu
tag

Nem keveset olvastam a technikai elemzésekről, és bár továbbra is úgy gondolom, hogy utólag könnyű vonalakat behúzni, pár gondolatot megosztanék veletek, akkor is, ha nem értek hozzá:
- a különböző trendek és támaszok nem csak vonalak, hanem mutatják az általános pozícióit a szereplőknek,
- ez alapján fel kéne tudni ismerni az extázist, a pánikot, a visszatesztelést stb.
- csendben figyeltem, és reménykedtem, hogy kioldalazunk az esésből, de újra lefelé megyünk. Figyeljétek azokat a szinteket ahol nagy volt a forgalom a múltban, illetve a völgyeket, ott van esély elvileg fordulni,
- ha az árfolyam stabilizálódni látszik, majd elindul valamerre, akkor az ismét egy pár napos trend lehet,
- ha egy emelkedés csúcsa nem nagyobb az előzőnél, akkor újabb minimumra lehet készülni.
- az ilyen lassú, hosszan tartó elmozdulás sajnos nehezíti az ellentétes irányt, mert átrendeződnek a pozíciók tartósan
A sok hasonló aljból és a csökkenő csúcsokból egy felfelé kitörés jöhet, de egyelőre továbbra is eső trendben vannak a kriptók szerintem.
(Remélem nem haragszotok meg ezért az okoskodásért.)

[ Szerkesztve ]

(#3564) Möhe válasza YASKATIR (#3561) üzenetére


Möhe
addikt

Ehhe, akkor még jól állsz, én nem írom ki mennyivel vagyok kintebb.

De kicsit nem figyelek,már 10k alá ment a BTC.

Más:
Ma fültanúja voltam,hogy a Berkit leordították telefonban! :DDD
Gondolom a hétvégi nagy előadási szervezés lehet a háttérben. Nem bírta visszahívni a szervezőt, a titkárnőjét helyrerakták illedelmesen, erre 2 percre már tudott telefonálni :DDD

szek: Beszálltam megint a mókuskerékbe, fussatok bolondok ;]

[ Szerkesztve ]

(#3565) harylmu válasza Möhe (#3560) üzenetére


harylmu
őstag

Részemről a WTC-re raktam egy buy order-t 0.0030193 price-ra. Remélem összejön. Nem akartam all time high-on csatlakozni, kapóra jött a mai bezuhanás. :)

[ Szerkesztve ]

(#3566) #25583896 válasza nyogo83 (#3502) üzenetére


#25583896
törölt tag

Ha már szóba került a HitBTC, nekem is van egy sztorim: 2FA be volt kapcsolva, Google Authenticator telefonra telepítve, backup key elmentve. Lecseréltem a telefont, az újra is feltettem az appot, HitBTC-t sikeresen hozzáadtam a backup key segítségével (közben pedig a régi telót wipe-oltam). Innentől kezdve mindig "Code is incorrect or expired" üzenetet kapok... Ez volt több mint 2 hete, nem sokkal utána nyitottam rá ticketet supportnál. Azóta csak annyit üzentek, hogy eszkalálták 2nd level supporthoz "high-priority" esetként (de ez is már legalább 10 napja volt). Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit lehet még tenni, vagy marad a várakozás és a remény, hogy nem tűnt el amit ott tároltam?

(#3567) nyogo83 válasza #25583896 (#3566) üzenetére


nyogo83
senior tag

Akkor kezdj aggodni, ha kapod a mailt hogy sikeresen beleptel ;]
Addig amig nincs ilyesmirol szo, addig nincs para. Sajnos elnezve a support forumot, jo esely van ra, hogy egy darabig fogsz varni a segitsegre.

(#3568) KilgoreTrout


KilgoreTrout
senior tag

Lehet, hogy érdemes lenne kivenni a dolgokat Bitfinexről...

[link]

(#3569) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Eddig csodálkoztam, hogy a Bitpanda miből él, mert ingyen van a kiutalás, de most, hogy vennék eth-t az euro walletből, már rájöttem... 40 euróval magasabb az eladási árnál a vételi ár. :Y

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#3570) Szilu válasza #25583896 (#3566) üzenetére


Szilu
tag

Mobilról nem tudok linkelni, de ez alapján is megérne egy próbát:
https://www.cnet.com/how-to/how-to-move-google-authenticator-to-a-new-device/
Valahogy itt is nézd meg, össze van e rendelve a telód az app-pal, hátha.

[ Szerkesztve ]

(#3571) Dexar007 válasza YASKATIR (#3561) üzenetére


Dexar007
veterán

Persze tokre ellentetesen. Ugy hogy elotte 1 evig ugyanazt csinaltak. BTC emelkedett folyamatosan --> eth emelkedik folyamatosan. Bitcoin kilo---> tobbi szar is kilo.
Senki se higgye azt,hogy erdemes hodlingolni ha a btc bezuhan 2 ezer kornyekere.Mert akkor minden nagyon csunyan pirosban lesz.

Give me your cum,bull!

(#3572) Madwe válasza Dexar007 (#3571) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ti tényleg nem tudjátok mi az a price in btc vagy nem értem :D 1 éve eth 800k satoshi volt. Ma már majdnem 11millió. Több mint 10x annyira nőtt mint btc. Markettől függetlenül. S csökkenő marketben is lehet felfele lépkedni.
Egyébként ha btc 2kra zuhan, akkor nem holdingolni kell, hanem még vásárolni :P

[ Szerkesztve ]

(#3573) #25583896 válasza Szilu (#3570) üzenetére


#25583896
törölt tag

Megnéztem, ez csak a Google accounthoz tartozó 2FA appos beállítás, eddig ezt nem is használtam (sms volt beállítva). Ettől függetlenül hozzáadtam, hátha segít valamit, de nincs változás. Azért köszi a linket :R

(#3574) Szilu válasza #25583896 (#3573) üzenetére


Szilu
tag

Sajnálom, majd még jelzek ha találok valamit, mert ez engem is nagyon érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#3575) Dexar007 válasza Madwe (#3572) üzenetére


Dexar007
veterán

Sosem nezek btc-ben mert arat mint ahogy darabarat sem. Market cap a lenyeg.
Az osszes tobbi coin csak,es kizarolag a btc-nek koszonheti a sikeret. Majd ha ez valtozni fog,es azt latjuk,hogy honapokon keresztul noni fog xy coinnak az erteke,ugy hogy kozben a btc-t a foldbe dongolik,akkor szolok. ;]

Give me your cum,bull!

(#3576) Madwe válasza Dexar007 (#3575) üzenetére


Madwe
nagyúr

Dehát ez így 1-1 coinról semmit nem mond el... Pl nézd meg az eth-t. 2016janban 0.002btc volt. 2017janban 0.008btc volt, 2018janban pedig 0.1btc. Azaz btchez képest egy 400%os majd egy 12500% növekedést neglektáltál. Ez a növekedés a globál marketcaptól független, ennyivel értékelődött fel a btchez képest. S szerinted 12500% erősödés semmi, nem kell vele törődni :D S ez látszik marketcapján is, de azt a globalmarketcap is befolyásolja.

Nyilván ezekre rájön még a global marketcap alakulása %ban... De az cryptowordös teljesítményen belül nem jelent semmit.

Altoknál a btcs ár s a btc ára a legfontosabb, amiből nyilván kijön a marketcap meg végső fiatár mozgása %ai stb. De mind a btcs ár mind a globálmarketcap ár mozgása fontos nekik, ugyanolyan súllyal, amiből 1 szerinted lényegtelen.

Mellesleg ah a btc beleáll a nullába, de a cryptovilágtól független ok miatt, csak a btct érintő dolgok miatt, akkor bizony más átveszi (valszeg eth, bcht nem hiszem, mindegy, vmelyik coin) ami akkor a hasonlítási alap lesz. S igenis btc nélkül is tudna akkor fejlődni a piac. Nyilván ez egy fájdalmas s hosszú piros átállás lenne, s eleinte fájna az aloknak is jelentősen, azt nem vitatom. De btc dominanciája egyre kisebb, tavaly év közepén vmi 65% volt, most meg már csak 34%...

Darabár nyilván tök irreleváns.

[ Szerkesztve ]

(#3577) csaba951


csaba951
veterán

Ó, micsoda nap volt ez a mai! Mi is volt a mai műsor, szerintem:
1) Hó végén kivették szépen a nyereséget. Ha tényleg így van, akkor jövő hónap végén megismétlik.

2) Egy nap múlva elseje. Érkeznek a fizetések. Mennek is vele szépen a Pénztárhoz, befizetni. Ez tehát egyébként is egy emelkedéshez vezetett volna. Az eséssel viszont ördögi módon extra sajtot tettek az egérfogóba. Ezzel egyrészt több pénzt vonnak bevonzani az emelkedésbe, hiszen az emberek látják hogy padlón vannak az árak, tehát érdemes most bevásárolni. Vagy akár túlvállalni. Másrészt ezzel nagyobb lesz az emelkedés, mint amekkora nélküle lett volna. Vagyis nagyobb haszonnal lehet majd belőle kiszállni, és piacra önteni a most felvásárolt készletet. Majd lehet is kezdeni az egészet elölről. Zseniális! :DDD

(#3578) Dexar007 válasza Madwe (#3576) üzenetére


Dexar007
veterán

Szerintem pedig rossz az ok-okozati osszefugges. Ha no a marketcap akkor no egy coin erteke,igy nyilvan a btc-hez viszonyitott ara is noni fog = kevesebb coint kell bealdozni ugyanannyi btc-ert.

"Nyilván ezekre rájön még a global marketcap alakulása %ban..."

Akkor miert erdekeljen a btcben mert ara? :D Azt mar kiszamoltak helyettem. Nekem eleg ranezni a darabarra ha at akarom valtani,es tudni fogom mennyit er.
Vagy szerinted letezik olyan,hogy csokken a market cap mikozben a btcben mert ara no?

csaba951: Na akkor meg egyszer ;] Jobb helyeken nem szamit,hogy ho eleje vagy ho vege van.Tolunk nyugatabbra nem ugy mukodik az ember,hogy; ho elejen habzsidozsi,bulizasi..majd ho vegen csirkefarhat. :DDD
Egyebkent pedig mult honapban sem szamitott,pedig akkor meg a karacsonyra+ ujevre is lehetett volna fogni.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#3579) YASKATIR válasza Dexar007 (#3578) üzenetére


YASKATIR
aktív tag

"Akkor miert erdekeljen a btcben mert ara?"

Mondjuk azert, mert a nyomorek exchange oldalak szinte mindent a szaros BTC-bol valtanak? Hidd el a BTC kozel sem olyan uberalles, mint ami volt mondjuk 1 eve. A BTC olyasmi, mint a nokia. Jo volt, nagy volt, innovativ volt, csak epp keptelen volt egy ido utan kovetni a trendeket es szepen bedolt ..

Hany eve is van BTC? 9. Van mar ln network? Nincs. Erkezik? Majd egyszer biztosan.
Mit is csinalt a nokia az okostelefonok eljovetelekor?

Majd akkor nem kell erdekeljen ez, ha minden nyominger coin-t lehet kozvetlen fiat-ba valtani

Illevet 1 kieg.: Elozoleg azt irtam, hogy a nyominger koreaiak miatt kezdett el minden esni, de azt akartam irni, hogy a CMC balfaszsaga miatt, majd ezt kovettek a koreaiak. Ez a ket dolog pedig nem BTC specifikus volt. Tudod mi mozgok tokeletesen egyutt a BTC-vel? Az LTC. Az LTC chart-a konkretan ugyan az, mint a BTC-e.

[ Szerkesztve ]

(#3580) da. válasza csaba951 (#3577) üzenetére


da.
tag

Hó végén kivették? Kellett a fiat zsömlére?
Jön a havi fizu és abból vesznek majd coint? De előtte eladnak, hogy olcsón tudjanak majd venni?

Szerintem jellemzően nem a magyar közmunkások alakítják az árfolyamokat. Nincs rá idejük.

[ Szerkesztve ]

(#3581) Madwe válasza Dexar007 (#3578) üzenetére


Madwe
nagyúr

Persze hogy létezik. Ma pl a kis liskjeim zölden virítanak egész szép %al a piros tengerben:)

(#3582) Yutani válasza da. (#3580) üzenetére


Yutani
nagyúr

Bármilyen, helyesnek tűnő magyarázatot elfogadunk. Például hogy Soros hó végére kivontatja a Fiatját a kriptóból. :DDD

#tarcsad

(#3583) zichie válasza #25583896 (#3566) üzenetére


zichie
senior tag

A két telót, azaz a régit és az újat nem tetted egymás mellé megnézni, hogy mindkettő ugyan azokat a kódokat adja-e?
Én Binance-t használok, a telómon és a tabletemen is fent van a Google Authenticator, mindkettőre be van lőve a Binance 2FA. Először a telómra lőttem be. Amikor csináltam, akkor a QR kódot is elmentettem png-be. A tabletre már az elmentett QR kódból állítottam be a 2FA-t. A backup key is megvan, de nem tudom minek, mert nem használtam, csak a QR kódot.

(#3584) Szilu válasza #25583896 (#3573) üzenetére


Szilu
tag

Most egy pillanatra visszaolvasva nem értem, hogy az első hozzászólásban szereplő Google Auth app mire kell, ha a második hozzászólásodban azt írod, sms volt beállítva. Úgy tudom, ahhoz nem kell applikáció.
Ha viszont kell, mert google auth kódot kell beírnod, akkor az bizony a google fiókoddal van összekapcsolva, ott próbálhatod meg beállítani az új telót. (például így)
Mindenesetre most még az jutott eszembe, hogy esetleg az app beállítás menüjében nyomj egy időszinkronizálást. (Több ötletem nincs.)

[ Szerkesztve ]

(#3585) butch3r válasza Szilu (#3584) üzenetére


butch3r
senior tag

ez monjduk abban az esetben nem segít ha újra kellett húzni a telefont mert ahhoz, hogy újra kérd az oldalon a 2fa qr kódot be kell jutnod, amihez ált kell a 2fa azonosítás.

én ezért tértem át authy-ra. többször volt h újra kelett húznom telefont és felhazsnállónév jelszó után simán használtam tovább a 2fa azonosításaimat.

(#3586) Dexar007 válasza YASKATIR (#3579) üzenetére


Dexar007
veterán

Es? A btc/shitcoin parok ugy vannak kialakitva,hogy figyelembe veszik a btc erteket,es a shitcoin erteket. Igy kapod meg,hogy mennyi az annyi. Ez olyan mint forintot dollarra valtani,majd utana eurora. Kozel ugyanannyid lesz akkor is.

@madwe.: Baromira sokat szamit a 24 oras teljesitmenye.. :) Hodlingold ha ugy erzed,hogy olcson vetted,es szivesen tartogatnad evekig. De ha a btc visszamegy 1000 kornyekere akkor 400-500%os lisk leaeazasok lesznek,es akkor talan jobb a holdingra bevasarolni.

Give me your cum,bull!

(#3587) Madwe válasza Dexar007 (#3586) üzenetére


Madwe
nagyúr

1-2 usdnél vettem, ha egy ideig bezuhan 80%ot akkor is jól vagyok, köszönöm :D S 02.20as rebranding közeledte, valamint BitFlyeres listázása miatt ugrott, értékelődött fel satoshiban, amit nézni kell, ugye :) Lisk ráadásul eléggé hold, hiszen sdk meg platform csak április és októberben jön ki.

btw h lehet leárazás 100% feletti:D?

[ Szerkesztve ]

(#3588) Szilu válasza butch3r (#3585) üzenetére


Szilu
tag

Aham, most utánaolvasva ez csak a google account kódját teszi az új telefonra, a régi kapcsolatokat nem... Óriási. Persze el vannak nekem mentve a qr kódok (egészen pontosan a betüsor), de anélkül ez tényleg halál?

Mindenesetre most gyorsan leellenőrzöm, megvan-e mindenem egy ilyen reinstallhoz

Tulajdonképpen kellenek a google kódok, hogy oda belépjek, aztán aktiválom ott az új telcsit, letiltom a régit, majd az újba beírom az elmentett oldalfüggő (QR vagy karatker) kódokat?

[ Szerkesztve ]

(#3589) Dexar007 válasza Madwe (#3587) üzenetére


Dexar007
veterán

Az olyan mikor neked fizetnek,hogy tartsd meg a kakicoint. ;]

Give me your cum,bull!

(#3590) butch3r válasza Szilu (#3588) üzenetére


butch3r
senior tag

"Tulajdonképpen kellenek a google kódok, hogy oda belépjek, aztán aktiválom ott az új telcsit, letiltom a régit, majd az újba beírom az elmentett oldalfüggő (QR vagy karatker) kódokat?"

sajna erre nem tudok válaszolni, nem próbáltam, mikor felfedeztem én anno, google auth-nak ezt a hiányosságát rögtön migráltam authy-ra.

(#3591) Laci244


Laci244
csendes tag

Sziasztok

Pár hét után újra belépek cryptopiára és a több mint 1 millió paccoinom eltűnt... :U :((
Ez mennyire standard?
PIN kód is be volt állítva.

Volt már valakinek ezzel kapcsolatos meccse a supporttal?

(#3592) Fiddlestick válasza Laci244 (#3591) üzenetére


Fiddlestick
aktív tag

Az most osszesen 65usd

Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!

(#3593) Laci244


Laci244
csendes tag

KilgoreTrout: Nem, azokban a TRX-el kapcaolatos vidikben nem volt a whitepaper ügyről szó. Azt cikkekből olvastam.

[ Szerkesztve ]

(#3594) golya87 válasza Laci244 (#3591) üzenetére


golya87
őstag

A history-ban nincs semmi?

(#3595) DNReNTi


DNReNTi
őstag

Facebook bannolja a kriptovalutas hirdeteseket. [link]

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#3596) KilgoreTrout


KilgoreTrout
senior tag

https://inlock.io/

Magyar fejlesztésű crypto fedezetű fiat hitelezési platform. A honlapon nincs még fent a whitepaper, szóval elég kevés az info, de maga a szolgáltatás hasznosnak tűnik.

Ami nem világos, hogy ehhez minek külön token ("A rendszert használók a kamat kivételével az összes költséget ILK tokenben fizetik meg" - milyen egyéb díjak? "Minden egyes hitelügylethez a felhasználás mértékének megfelelő mennyiségű tokent kell vásárolnia a hiteligénylőnek." - Mennyit?). Nem látom miért ne lenne logikusabb a díjakat simán a smart contract platform vagy akár a fedezet pénznemében levonni.

Nektek mi a vélmeményetek?

[ Szerkesztve ]

(#3597) Gh0sT válasza KilgoreTrout (#3596) üzenetére


Gh0sT
addikt

"Összhangban a hazai és nemzetközi jogi szabályozással, a platform hitelezői csak a hitelnyújtáshoz szükséges engedélyek birtokosai lehetnek. Magánszemélyek számára jelenleg hatályos Magyar törvények alapján az üzletszerű hitelnyújtás nem megengedett, ebben a tekintetben az MNB állásfoglalása egyértelmű."

Miért érné meg nekem mint hitelintézetnek ezen a csatornán keresztül hitelezni?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3598) KilgoreTrout válasza Gh0sT (#3597) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

Kockázat nélkül tudnak hitelezni, mert amint a kriptofedezet értéke a hitelösszeg alá csökken, egyből eladják és a bank visszakapja a pénzét. Nincs évekig tartó jogi huzavona, a fedezet likvid, szemben egy ingatlannal vagy autóval. A hitelügyintézéssel kapcsolatos költségeket a hitelfelvevő fizeti.

Meg gondolom nem 1-2%-os kamatok lesznek.

A hitelezőknek megéri, a kriptobirtokosoknak - akik bíznak folyamatos növekedésben - szintén valószínűleg jobban megéri, mint eladni és később visszavenni.

A blockchain és smart contract technológia csökkenti az ügyintézés költségeit. Csak a token-t nem tudom hova tenni.

[ Szerkesztve ]

(#3599) Gh0sT válasza KilgoreTrout (#3598) üzenetére


Gh0sT
addikt

Csak hogy jól értem-e:
- vagyok én, akinek van 500 e HUF értékben valamilyen kriptója
- van a hitelező, aki ezt elfogadja fedezetnek, cserébe ad nekem valamekkora értékű hitelt (legyen 80%)
- ha a kriptóm értéke a hitel értéke alá csökken, akkor a hitelező ezt beválthatja?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3600) Gh0sT válasza KilgoreTrout (#3598) üzenetére


Gh0sT
addikt

Még pár kérdés: a hitelezés egy erősen szabályozott piac, magánszemélyek részére az MNB rendelkezései az irányadóak, úgy mint jöveledelem arányos törlesztő részlet számítás, központi hitelinformációs rendszerbe történi adatátadás és még ki tudja mi... Ezeknek hogy fognak eleget tenni?

"A folyamat gyors és gördülékeny, valamint hitelbírálatra sincs szükség, mivel eleve egy rendkívül rugalmasan és gyorsan átváltható fedezettel rendelkezik a hitelfelvevő."

Ez nagyon nem így van, jelenleg nincs olyan, hogy hitelbírálat nélkül magánszemély kaphat hitelt. Törvényi előírásai vannak a hitelezési folyamatnak függetlenül a biztosíték érvényesíthetőségétől, illetve a fedezet értékétől, likviditásától.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.