Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade

Hozzászólások

(#3151) Szilu válasza Zsoca_D (#3146) üzenetére


Szilu
tag

Szerintem a legfontosabb, hogy a reference number ott legyen a közleményben (ha külön rubrikád nincs erre). Nekem 26 óra alatt megjelent a számlámon. A próbálgatásnál picit kellemetlen, hogy a sepa utalásnak van egy minimum illetéke, ami 1 eurónál is ~2600 ft körül van, de nagy tételnél talán megéri.

Én csak a kimaradottság érzésének elkerülése végett (tanulási célzattal) vettem piciny összegért különböző coinokat nem a legjobbkor, de igazából nem is célom velük kereskedni. Remélem az elmúlt nap adok-kapokja után ismét inkább a véleményeké és a tegnapi, tudatos piacbefolyásoláshoz hasonló infoké lesz a terep a fórumon, mert azt szívesebben olvasom :)

Nem lenne rossz amúgy egy alapos első hozzászólás tájékoztatásként, mert csomó érdekes infót tanultam pár nap alatt is:
- pl hogy a coinbase-en megy a leggyorsabban regisztráció igazolása (vs bitsane, bitstamp) a bitpandánál szükséges mobil app valamiért homályos képet készít, így ott nem is sikerült igazolnom magam. Aztán váltásra gdax-ot kell használni coinbase regisztrációval, de oda kell még egy igazolvány, amit viszont ismét a coinbase-en érdemes feltölteni (az a reg jó a gdaxra).
- hogy a gatehub tényleg megnyitja (=ad) az új regisztrálóknak 20 XRP-vel (-t) a számlát (ra), csak közben eltelik 3 nap úgy, hogy nem tudni hol a zsozsó (pl ETH), majd 2 nap úgy, hogy megkapták a pénzt, de még nem került a számládra.
- pl. hogy mennyi össze vissza wallet létezik, és jelenleg a raidenhez nem is tudom hogy fogok valaha hozzáférni (továbbküldeni) a myetherwallet-en (ről) ETH nélkül.
- pl hogy mleyik portfólio tracker miért jó. Tényleg kipróbáltam szinte az összeset androidra (>20 fajtát), és jelenleg a kezdeti macerás adatbeadás ellenére a cointracking-et használom most. Erre fel észrevettem, hogy az alkalmazásban 5 helyen (amúgy tök feleslegesen) megjelenő pillanatnyi coin értékből 4 különböző... Írtam nekik fb-on, de lehet ez sem fog bevállni.

[ Szerkesztve ]

(#3152) mepet válasza SLYM (#3144) üzenetére


mepet
addikt

+1, nem bántásból, de totál egyet értek, aki egy banki utalást nem képes elindítani még segítséggel sem, annak nem való ez az egész. (részletesen válaszoltam többek között én is a triviális kérdésere, de 100% felesleges volt segíteni.)

(#3153) pigster válasza Szilu (#3151) üzenetére


pigster
senior tag

A reference number nem elég. Céges számláról indítottam, előtte ezerpluszegyféleképpen igazoltam nekik, hogy én vagyok a tulajdonos, visszaírták emailben, hogy rendben lesz, és mégsem. Csak, ha a név egyezett, akkor volt jó. Ékezeteket valahogy meg megoldották.
A SEPA utalásnál, ha esetleg van lehetőség, akkor még véletlenül sem magyar bankból kell indítani. Osztrák bankban kb. 0,9 EUR az utalás költsége. Persze ehhez kell egy bankszámla ott.

[ Szerkesztve ]

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#3154) Szőrös  válasza Zsoca_D (#3146) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nekem is ékezetes nevem van, simán ment az utalás 2szer is. Arra figyelj, hogy utalásnál legyen minden rendesen kitöltve. Ha nagyon parázol akkor csak pár eur-t utalj elsőnek, ha banki zárásig átutalod akkor másnapra át kellene mennie a coinbase-re. Ha megvan akkor utána mehet több pénz is.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#3155) Laci244 válasza Tilos az Á (#3059) üzenetére


Laci244
csendes tag

Szia

Szerintem az egyik legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező coin. Alapesetben minden egy dollár alatti coin a top30-ban elég szupernek ígérkezik, hisz a fiatal befektetők ezekben látnak leginkább hatalmas növekedést.

A tronfoundation alapítója Justin Sun. Fiatal kora ellenére elég komoly eredményei vannak már. Nem véletlenül követi 348 ezer ember twitteren.
Összehasonlításként Brian Armstrongnak, a coinbase CEO-jának 171 ezer van.

Érdemes lehet Crypto Crow és Big Ben Millionaire Trader youtube csatornáján tron-os vidiket nézegetni. Tőlük nézek mostanság a legtöbbet.

Valamint ajánlom lecsekkolásra az alexa.com-on a tron weboldalát.

Meglepődnék ha Karácsonykor fél dollár alatt lenne egy TRX ára.

[ Szerkesztve ]

(#3156) Laci244 válasza Tilos az Á (#3065) üzenetére


Laci244
csendes tag

Ez a WC-n lehúzós rész tényleg komoly vagy csak szimpla trollkodás? :D

(#3157) Tilos az Á válasza Laci244 (#3156) üzenetére


Tilos az Á
junior tag

Nyilván nem szó szerint értem, de nem is annak szól, aki szó szerint próbálja értelmezni. (Nem rád célzok)

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png

(#3158) SLYM válasza stefi76 (#3148) üzenetére


SLYM
veterán

Igen, de jelen esetben az adóztatás nagyon egyszerűen megoldható, hiszen bankszámlára megérkezik a pénz, ott van, látszik, egyszerű az adószedő dolga. Persze ki is játszható a rendszer kp-s fizetés esetén, de ez ilyen, plusz szerintem ez a forgalom elég kicsi százaléka.

Ezzel szemben a polgárok pénzének védelme egy sokkal nehezebben kivitelezhető dolog. Gondolj csak bele, te hogyan kezdenél neki? Én gondolkodtam ezen egyébként, a teljes tiltás a legegyszerűbb, első lépésben a bankoknak megtiltják a crypto tőzsdékkel való kereskedést és/vagy blokkolják az oldalukat. Ezen kívül minden más nehezen kivitelezhető. (Gondolok itt arra, hogy felállítani egy követelményrendszert a tőzsdéknek, hogy minek kell megfelelniük, majd ellenőrizni, hogy ennek tényleg megfelelnek-e. Ha nem, akkor elvenni a jogot, hogy szolgáltassanak.)

Az még érdekes ebből a szempontból, hogy a vásárlás jelenleg igen macerás, emiatt nem csak az átlagembernek megy el a kedve az egésztől, hanem a geek/spekuláns közösség is óvatosabb, lehetőségeinkhez képest nem teszünk ebbe annyi pénz, mint amit akkor tennénk bele, ha sokkal kényelmesebb, felhasználóbarátabb lenne az egész rendszer. Én úgy gondolom nem kell félteni ezt a pénzt ami a rendszerben van, ha nullára csökkenne sokaknak fájna, de a devizahiteles buliban sokkal nagyobb arányban voltak óriási bajban az emberek, mint itt lennének.

[ Szerkesztve ]

(#3159) KilgoreTrout válasza Laci244 (#3155) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

A lopott whitepaper-ről mi a véleményed? Vagy azokról nem meséltek a YouTube-on?

Nem tudom milyen grafikont néztek, de az ugye világos, hogy január 4. óta csökken az árfolyama Btc-hez képest? Magyarán, több pénzed lenne, ha nem csinálsz semmit...

Szerintem felelőtlenség amit csinálsz.
Mondjuk úgy, hogy a bitconnect is eddig húzta miközben mindenki tudta, piramis játék, nem meglepő...

Az csak a szomorú, hogy addig nem nyugszotok, amíg el nem buktok annyi pénzt, hogy a kormány kényelem legyen szigorúan szabályozni ezt is.

[ Szerkesztve ]

(#3160) Huha81 válasza KilgoreTrout (#3159) üzenetére


Huha81
tag

Tegnap sokan megfeledkeztek a lopott whitepaper-rol :)
Amikor ment le az arfolyam sok forumon szidtak a TRX-et emiatt. Tegnap ugyanazok az emberek teljes vallszelesseggel mellette voltak, hogy ez a legkiralyabb dolog a vilagon....

(#3161) Szilu válasza KilgoreTrout (#3159) üzenetére


Szilu
tag

Próbáltam utána olvasni a TRON-nak és amit szóba hoztál azzal mindenképp tisztában kell lennie annak aki ilyet vesz. Szerintem nagyon fiatal ez az egész, és még nem látszik mi lesz belőle. Nem gondolom teljes lufinak, de egy nem ennyire éhes befektetői környezetben már lenullázódott volna ezzel a kommunikációval. Egyelőre itt is mint sok másik coin esetében megy a hitegetés, aminek legelső kézzel fogható mivolta tényleg a whitepaper rendbetétele kell, hogy legyen, és ennek 1-2 hónapon belül látszania kell. Addig ez inkább scam mint nem az.
Mindösszesen arra jutottam, hogy most pont egy amolyan mindent vagy semmit állapotban van, pont ezért az átlagnál nagyobb kockázattal az átlagnál nagyobb nyereséggel kecsegtet. Érdemes lehet a figyelemre, kis százaléknyi befektetéssel.
Nagyon a margón szeretném megjegyezni, hogy ezeknél a kiemelten spekulatív befektetéseknél az árfolyam továbbra is sokkal inkább hangulat, bizalom, trendek, hitegetések és álhírek mentén fog mozogni, semmint valós értéken - már ha egyáltalán ilyen fogalom létezik itt. Ettől még lehet ezen nagyot kaszálni, tényleg nem vicc az, hogy mindenkinek saját magának kell felmérnie, mennyi pénzzel, milyen kockázatvállalással, mennyire remegő kézzel, milyen távon és milyen taktikával, mit szeretne elérni.
Kilgore-nak baromira igaza van, hogy a tisztában kell lennünk a körülményekkel és az ismeretek birtokában tudatosan kell nekünk döntenünk. Nem ismeretlenek ajánlása alapján, és nem is a pillanatnyi hangulatunk alapján, tudjuk magunknak mindig megindokolni mit, miért teszünk, és akkor nem bontunk egyből pezsgőt, ha 50%-ot visszapattan valami, nem akasztjuk magunkat 30%-os esésnél, és sosem a csúcs és a mélypont közötti értéket vizsgáljuk, mert azt eltalálni szinte lottó, ha csak nem kezelünk milliárdokat (amivel ez egyébként szintén esélytelen más okokból).

[ Szerkesztve ]

(#3162) mhmpista


mhmpista
aktív tag

Sziasztok

Valaki aki ismeri a tőzsdét, írja már le nekem ez a futures a jövőben milyen mértékben fog szétb...ni mindent?

http://cfe.cboe.com/cfe-products/xbt-cboe-bitcoin-futures

Illetve ezt hogy kell nézni? Az itt leírt dátum és összeg mit takar? Azt jelenti hogy mostantól ezeket az értékeket azokon a napokon érinteni fogja az árfolyam?
Amikor valaki pénzt nyer a Cboe futuressel akkor ki bukik? A tözsde? Ha igen miért engedi? Tudniuk kellene hogy ezt a piacot tényleg pár ezer darabbal simán irányítod. Ami a nagyoknak aprópénz.
Ha akarják bármikor letörik az árát? Akkor mostantól annyi a növekedésnek mert a határidős termékkel többet kaszálnak a nagyok, ha ott tartják az árát?

Érti ezt valaki mélységében?
:R

(#3163) Szilu válasza mhmpista (#3162) üzenetére


Szilu
tag

Szia!
8 oldalnyi info az alapokról :))
https://www.investopedia.com/university/futures/
Engem is érdekelne, hogy ki szerint mekkora a hatása a coin marketekre, sajnos nekem fogalmam sincs, majd utánanézek.

[ Szerkesztve ]

(#3164) mepet válasza Huha81 (#3160) üzenetére


mepet
addikt

Jaja, én ennél a hírnél adtam el decemberben, nem bántam meg. Ami nekem gyanús volt, hogy egyesek azzal próbálták védeni a védhetetlent, hogy a whitepaper egyik szerzője azon whitepapereknek is társszerzője, amikből lopták a részleteket. De ez szar magyarázat, hiszen attől még ugyanúgy kötelező lett volna a forrásmegjelölés. Mondjuk azt még hozzá kell tenni, hogy rengeteg coinnál ugyanez a helyzet, sok whitepaperben nincs is források fejezet, most megnéztem kettőt példának: az ETH-nél van, a NEO-nál nincs... (Mondjuk a NEO lehet nem a legjobb példa, az a fél világ szerint scam.)

(#3165) FanTomasz21


FanTomasz21
tag

Udv. Segitenetek abban hogy mi az oka a kovetkezonek: a coinbaserol kiutaltam exodus walletbe az ETH egyenlegem utalas dijanak 250 ft kornyeket mutatta a coinbase. Par perc alatt rajt is volt az egyenleg az exodusban eloszor meg is lepodtem pozitivan mert 3000 ft al tobb volt az ertek majd 5 perc mulva 20 ezer ft- al kevesebbet mutatott pedig a coinbase dashboardja szerint az arfolyam akkor szinte semmit sem valtozott...

[ Szerkesztve ]

(#3166) nyogo83 válasza mepet (#3164) üzenetére


nyogo83
senior tag

"Mondjuk a NEO lehet nem a legjobb példa, az a fél világ szerint scam."

Tudsz valami konkret infot errol? Komolyan erdekelne, mert eddig en meg nem futottam bele ilyen feltetelezesbe.

(#3167) Szilu válasza FanTomasz21 (#3165) üzenetére


Szilu
tag

Nincs értelme ft- értékeket írni. A Coinbase ETH wallet logjában ott van a kiutalás, ráklikkelve pontosan kiírja, hogy hány eth-t utaltál (vont le a tárcádból), és mennyi volt a tranzakció díja. Ha a kettő különbsége megjelent (márpedig meg kellett jelennie) az exodus tárcádban, akkor csak szimplán épp frissített a wallet adatbázisa, vagy az eth, vagy a forint értéke, de egy ilyen árfolyam számítás sem elképzelhetetlen: ETH/BTC - > BTC/USD -> USD/HUF. Itt pedig sok minden változhat, és ez független attól, hogy a coinbase épp mit mutat, lehet (szinte biztos), hogy a te értékeid nem onnan jönnek.
http://support.exodus.io/article/52-why-are-prices-and-values-different-in-exodus

[ Szerkesztve ]

(#3168) FanTomasz21 válasza Szilu (#3167) üzenetére


FanTomasz21
tag

0.5474691 kuldtem ki coinbaserol es 0.5464691 erkezett meg szamszeruen

(#3169) s7evcsenko válasza FanTomasz21 (#3168) üzenetére


s7evcsenko
addikt

ezt pont 0.001ETH, kb 260ft különbség...
Hol itt a 20k-s eltérés?

vagy ahová érkezett, ott más az árfolyama az eth-nak, azért a 20k-s eltérés, nem?

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#3170) Huha81 válasza mepet (#3164) üzenetére


Huha81
tag

En valamikor januar elejen adtam el az enyemeket, Szilu tokeletesen megirta, amit en is gondolok a TRX-rol.
Mostansag eleg sok whitepaper-t olvasgatok es azert van koztuk hasonlosag. Ami nekem most leginkabb tetszik az ez: [link]
Az ovekben olvastam egyedul olyat, hogy milyen esetleges buktatok vannak a projektben, ami siman foldbe allhatnak.

(#3171) FanTomasz21 válasza s7evcsenko (#3169) üzenetére


FanTomasz21
tag

Remelem ez csupan az oka igen . bitpandan is olcsobbak a cryptok mint coinbasen remelem itt is ez a helyzet

(#3172) fireman123


fireman123
őstag

A tőzsde biztos nem bukik :D , az csak egy felület a kereskedésre, ..az indexes Bitcoin topicban elég jól leírták még novemberben a valószínű forgatókönyvet:
[link]
[link]

(#3173) DNReNTi válasza fireman123 (#3172) üzenetére


DNReNTi
őstag

Ezek szerint ne varjak a 3K$-os ETH-ra? :DDD

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#3174) mepet válasza nyogo83 (#3166) üzenetére


mepet
addikt

How centralized is NEO

Mielőtt valami okos benyögi, hogy de hát az nem is baj, hogy centralizált:
1. de, az baj
2. olvasd el a cikket

(#3175) nyogo83 válasza mepet (#3174) üzenetére


nyogo83
senior tag

Koszi! Ez eddig kimaradt nekem :R

(#3176) mhmpista válasza fireman123 (#3172) üzenetére


mhmpista
aktív tag

Igen ez a poszt és következtetés fogott meg engem is.
És ezért kérdezem hogy most mi lesz?

https://prohardver.hu/tema/crypto_trade/hsz_3162-3162.html

És ha ez igaz. Ha a nagyok abban lesznek érdekeltek hogy ne menjen fel, eszközük és indítékuk is van, akkor mi lesz itt? Leszakadhat a bitcoin a többi coinról? Vagy hogy lehet velük úszni? 2/14 a következő zárás akkor hogy lehet ezt az infót kihasználni?

[ Szerkesztve ]

(#3177) Szilu válasza fireman123 (#3172) üzenetére


Szilu
tag

Az első linken lévő elmélet szerintem még mindig nem teljesen 1x1. A teljes állományt eladni a nekünk tetsző áron, majd szintén egy ekkora mennyiséget kedvünk szerint zárni, vagy lejáratig tartani szerintem nem ennyire egyszerű. Na és akkor ott van a vételi és eladási átlagár, ami szintén nem magától adódik. Nem tudom, milyen erők lehetnek ilyenkor a túloldalon, sem azt ez mekkora mennyiségnél kivitelezhető. A történet végen aztán megint pénzünk van, amit nem lenne rossz befektetni...
Ezt még szeretném majd jobban megérteni, mert továbbra is úgy gondolom, nem abból van a biznisz, hogy mi adunk veszünk, hanem hogy jön velünk a piac.

[ Szerkesztve ]

(#3178) fireman123 válasza mhmpista (#3176) üzenetére


fireman123
őstag

sajnos mint az elmúlt napokban láthattuk, hogy teljesen együtt mozgott a teljes a piac a BTC-vel,......lefelé is és utána felfelé is, ...és még egy rosszabb hírem van, az igaz, hogy február 14-én lesz a következő CBOE zárás, de a CME-nél a januári futures [link] valahol e hónap végén zár, ...és tavasszal/nyáron terveznek indítani még egy sor más tőzsdéken is BTC futureseket, ...és akkor minden hétre jut vagy 1-2 zárás, ...hintázni fog ide-oda, csak nem fogjuk tudni mikor le-mikor fel :( ...tartok tőle, hogy innentől kezdve el lehet felejteni a tavalyi emelkedéseket, a Wall Street-i hed fundok fogják megszabni az irányt :(( , ....akik nem az emelkedésben érdekeltek, hanem a fel-le játékban (lehet ugyanezon a szinten pár ezres határon belül)

#Szilu: ...sajnos nem értek hozzá, és nem látok bele ebbe az egész határidős dologba, de úgy gondolom jól látja az indexes topicban "jonas11" .... "Piaci pletykák szerint nemcsak az esésben, de a decemberi futures piac indulása előtti emelkedésben is benne voltak a határidős szereplők. Akkor készletezték a bitcoint.
Üdvözlök mindenkit a nagyok között :) Mostantól új játékszabályok vannak: a kisbefektetők buknak."

Persze biztos el lehet csípni halandó embernek is egy-egy hullámot (meg persze nagyot is lehet zakózni ha nem elég gyors az ember), de a HODL nem hiszem, hogy kifizetődő lesz ezentúl.....

[ Szerkesztve ]

(#3179) Gh0sT válasza Szilu (#3177) üzenetére


Gh0sT
addikt

Szerintem a tőkeáttét nem 1:50, hanem valahol 1:2 környékén lehet, ami lényegesen kisebb. Volatilis piacról beszélünk, itt azért kell a 30-50% depozit.
Egyelőre nekem az az érzésem, hogy hintáztatás fok következni, viszont két dolgot nem nagyon tudok:
1. A határidős árjegyzésnek van-e bármilyen hatása a spot árfolyamra? Elvileg a határidős ügyletek elszámolásosak, vagyis nincs mögöttük konkrét bitcoin tranzakció. De ezt valaki megcáfolhatná.
2. Mekkora tőkét tudnak az intézményi befektetők megmozgatni? Van-e akkora szereplő, aki árbefolyásoló hatású, esetleg többen összehangoltan dolgoznak együtt? Utóbbi azért lenne fura, mert a határidős piac szabályozott, tehát ennek ki kellene buknia.

A nagy kasza a tőkeáttét miatt a határidőn lehetne, ráadásul ott shortolni is lehet, vagyis simán lehet fogni az emelkedést és az esést is. Ha valami intézményi befektető lennék én tuti mindkét piacon játszanék egyszerre. Határidőn fognám a mozgást, spoton meg indítanám a trendet és fordítanám az árfolyamot... A kérdés, hogy ezt csinálhatják-e?

Még valami eszembe jutott: nyilván ezt a játékot addig lehet játszani, amíg kellően kicsi a piaci kapitalizáció, tehát mesterségesen még akár lent is lehet tartani az árat egy darabig.

[ Szerkesztve ]

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3180) fireman123 válasza Gh0sT (#3179) üzenetére


fireman123
őstag

mintha valahol olvastam volna még decemberben, hogy a CBOE-nél 1:2, míg a CME-nél 1:5

(#3181) Gh0sT


Gh0sT
addikt

ETN lehet hogy ugrani fog... érdemes nézni...

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3182) Szilu válasza Gh0sT (#3179) üzenetére


Szilu
tag

Jó sok cikk van erről a neten most, ami főleg annak fényében, hogy sokan erről előre írtak, igazolni látszik ezt a teóriát.
Közvetlen adás vétel nincs futures nél, de összefüggés van.
Mindenesetre most kérdéses lesz törekvés, és eszköz ennek szabályozására, na meg mi lesz, ha ezzel kalkulál a piac. Az teljes bizalomvesztést is hozhat?

(#3183) Because válasza Gh0sT (#3181) üzenetére


Because
őstag

erre gondolsz: Exciting times at #Electroneum as we can happily announce we are being listed on @hitbtc ?

(#3184) Danex válasza Because (#3183) üzenetére


Danex
addikt

Aha, egy kicsit késett az áremelkedés egy 35percet legalább. :U

(#3186) butch3r válasza fireman123 (#3178) üzenetére


butch3r
senior tag

mért ne lenne kifizetődő a hodl? mmint ha keresni akarsz a mozgáson akkor nyilván nem, krédés elcsíped e le illetve felfele a mozgást de ha nem és az emelkedő trend megmarad akkor a hodl-el szerintem továbbra is nyerni lehet. szvsz

(#3187) Vigilante


Vigilante
őstag

Idei G-20 találkozón melyik időpontban lesz a terítéken a Bitcoin és egyéb krypto-k!? :U Valaki nem tud valami infót erről. Hallottam én ilyen márciusról is facebook-on, de valami megbízhatóbb forrás kéne. :K

△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1950 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △

(#3188) bobalazs válasza pimmi (#3185) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Jó az, én dupláztam rajta. :K

(#3189) fireman123 válasza butch3r (#3186) üzenetére


fireman123
őstag

..nem tudhatjuk hogyan fogja a sok futures mozgatni az árat kénye-kedve szerint, .....ha jól gondolom nem abban érdekeltek, hogy emelkedjen az ár, hanem abban hogy szűk sávban le-fel mozgassák és ezt játsszák meg a határidőn, ...és ha ezt meg tudják csinálni (mert a nagy hedge fundoknál pénz mint pelyva, és rengeteget tudnak nyerni a tőkeáttétellel), akkor mitől emelkedne jelentősen, hogy megérje hodl-olni?
De majd meglátjuk, hónap végén CME futures zárás (ott 5x áttétel), majd február közepén újból CBOE zárás ......kiderül, hogy ugyanez lesz-e mint a napaokban és leragad az ár nagyjából ezen a szinten

[ Szerkesztve ]

(#3190) Möhe válasza bobalazs (#3188) üzenetére


Möhe
addikt

hogyan?
láttad hogy megy fel tegnap este és úgy ? vagy "füles" ?,mert előtte lóf... forgalma volt

(#3191) paler


paler
aktív tag

Ebben szerintetek van lehetőség?

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#3192) bobalazs válasza Möhe (#3190) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Véletlenszerűen belenyúltam. Láttam mekkora tüske árfolyama volt, adtam neki egy esélyt. Elég hamar bejött.

[ Szerkesztve ]

(#3193) NoX


NoX
senior tag

Coinbase-en előbb mindig létre kell hozni az adott kriptohoz egy address-t, hogy lehessen küldeni róla, vagy az létrejön magától, amikor küldök? És ha többet hozok létre, akkor majd ki lehet választani, hogy melyikről küldöm?
Pl. van már rajta BCH-m, és most küldeném valahova, de még nincs BCH address-em.

(#3194) Zsoca_D


Zsoca_D
tag

Köszi mindenkinek a választ. Közben végiggondoltam, és befizetésnél nem lehet probléma.
Utalásnál az ő bankszámla számukat, nevüket, stb adom meg. Ez pontos, tehát a pénz átmegy. Az azonosítómat megnézik, itt leellenőrzik a nevet, és ha stimmel, akkor jóváírják. A név ellenőrzésekor nyilván elfogadják az "ö" "oe" átalakítást, mivel azt ők csinálták. Eddig rendben is van. Hétfőn küldöm is a pénzt.
Viszont a kiutalással még vannak aggályaim. Mert ők elindítanak egy utalást, ahol megadják a nevemet "oe"-vel, és a számlaszámomat. Itt viszont a bankom ellenőrzi le, hogy stimmel-e a név, és mivel nem ők változtatták meg az írásmódot önkényesen, így NEM fog stimmelni és esetleg elutasítják.
Mindegy. Egy min. összeget beküldök (sajna itt komoly bukó lesz százalékosan a díj), és pár nap múlva ki is kérem egy részét (pl 20be, 10ki). Közben felhívom a bankot, hogy elfogadják-e a "külföldiesített" nevem. Ha a válasz nem, akkor leírom ezt a CB-nek, és megkérem őket, hogy vagy találjanak egy igazi "ö" betűt a rendszerükben, vagy írjanak helyette sima "o"-t, mert a bank különben visszadobja. Sima "o"-val már nem egyszer utaltam ki más típusú helyről magamnak pénzt. (Amúgy én voltam a barom, hogy nem a szokásos "o"-t használtam, ahogyan minden más hasonló esetben. De ezek az elején beijesztettek, hogy okvetlen teljesen pontos nevet adjak, mert különben nem fog menni a ki/be utalás)

A lényeg, hogy mikor végigjátszom ezt az egész sztorit, visszaírok ide is megosztani a tapasztalataimat, mert gondolom Mo-on jónéhányan kerülhetnek szembe ilyen problematikával.

(#3195) Szilu válasza NoX (#3193) üzenetére


Szilu
tag

Ajánlom olvass el erről pár cikket, nézz meg pár videót, mert nem értem a kérdést, sem a példát. A coinbase-en amint fogadni akarsz, és ráklikkelsz a depositra, megjelenik az adott coinhoz tartozó címed. Ide tudsz fogadni, ezek között automatikusan váltani , ezekről küldeni. Ennyi és semmi több.

(#3196) pigster válasza Zsoca_D (#3194) üzenetére


pigster
senior tag

A banki fogadásnál szerintem ne aggódj, a számlaszám a lényeg.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#3197) Gh0sT válasza Because (#3183) üzenetére


Gh0sT
addikt

Igen, HitBTC már benne van a top10 exchangeben, ha oda bevezetésre kerül, akkor lényegesen nőhet a forgalma is, illetve talán az ára is. Illetve jött még egy hír este: The #Electroneum mobile mining beta is live!

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#3198) pimmi válasza Möhe (#3190) üzenetére


pimmi
senior tag

így utólag megnéztem, itt
duplázás oka 1. coinnak választották, 0,5-1usd re várják most és aztán....
cindicator was picked as coin of the month by the Palm Beach Confidential group which will explain the explosion in price.

[ Szerkesztve ]

(#3199) pimmi


pimmi
senior tag

Electroneum
Hamarosan újabb 3 tőzsdére fog felkerülni
ETN & NEW EXCHANGES

It's official! We are pleased to announce that we working with NEXT.EXCHANGE, which will soon allow you to transact and trade your ETN. We estimate that we'll be up and running within 3 weeks or so as our devs continue to work closely with their peers at NEXT.EXCHANGE, working together to make sure that we meet all the criteria we need, and that our precious coins are in good hands.

As you may already know, the CEO of EHI and Titanium - Michael Stollaire - is working with ETN. Michael is helping us filter and find the right exchanges for our burgeoning business. He has vast experience and contacts, both of which will be incredibly valuable when negotiating ETN's listing, and we expect to have more news for you soon.

Michael has quickly become fully engaged with the team, and is driving change at a startling rate. As of today, we already have 3 exchanges in fast track application, and, much as we'd love to share all the details with you right now, the strict application criteria has our lips firmly sealed! I'm sure you'll all appreciate that any leaks could seriously hamper our application process, which would only cause frustrating delays. That said, we shouldn't need to wait too long to hear the announcement from the exchanges.

As Michael powers on, it is already very clear that we have torn holes through the stratosphere to get to this point. It's a waiting game now, so let's be patient as the process takes its course while we build great foundations for our coin.

In closing, let’s remember we have been live for just 2 months, and we've made huge advances that other coins can only dream of in such a short time. A major part of our success is because of you guys, the community. You are the reason, you are the drivers of change and we LOVE YOU for all your amazing support.

Thank you!

(#3200) Danex válasza pimmi (#3199) üzenetére


Danex
addikt

Lehet megérné venni majd ha most visszaesik egy kicsit nem? Gondolom mikor valóban vásárolható lesz akkor fog meglepni az ára. Vagy mik a tapasztalatok ilyenkor komolyabb helyekre való bevezetésekor?

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Crypto Trade
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.