Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
-
-
g4bb3r
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Hali.
Van itt valakinek NEO-ja és desktop walletben is tárolja? Nem tudom mi történt egy ideje nem néztem rá de most.. Az van hogy nem syncel egyáltalán a blokkal is le van maradva és állandóan azt mutatja, hogy 0 connected. Ha webes kliensel megnézem minden OK mutatja a NEO-t és a GAS-t is.. Tranzakciókat is csak Okt elejéig látom. Probáltam utalni magamnak, semmi.
Próbáltam kikapcsolt tűzfalla+virusirtóval hátha az blokkolja de ugyanaz.. Valaki más tapasztalt ilyet? Google-n nem találtam semmi értelmes segítséget. 3-4 féle wallet verzóval is teszteltem..

-
fireman123
őstag
Nálam is ugyan ezt írja, withdraw-nál és deposit-nál is.....
Facebook csoportban is írták többen, valamint a variance.hu-n az utolsó cikkek kommentjeiben is......Most találja ki az ember, hogy tényleg gáz van a krakennél és szándékosan van tiltva, vagy csak a "szokásos" túlterheltség miatt nem működik az oldal

-
Yany
addikt
Ez azért elég pánikkeltő üzenet egy olyan felületen, ahol az ember a pénzéhez szeretne hozzáférni. :S

-
kem
addikt
válasz
Gáborember
üzenetére
Nezzuk meg mi tortenik, ha lejar ez a szamlalao.

[link]
Addig en is atforditotam BCH-t BTC-re, es mikroHODL-olok. -
Gáborember
csendes tag
Úgy tűnik a BTC végre kezdi összeszedni magát... Elég kiegyensúlyozott emelkedést produkál ma.
-
ad4m1337
aktív tag
Belementem a trade -be, sikerült is jól zárnom (margin nélkül persze), de úgy érzem már most az elején, hogy döntenem kell vagy HODL vagy kiszállok az egészből. Szeptember közepe óta van BTC -m, sikerült még 4000 alatt venni, szóval ez az első lejtmenet amit megélek és nem túl jól. Össze-vissza váltogattam a hétvégén, végül ugyanott kötöttem ki mint 1 hete, a BCH-BTC háború előtt.
Szóval a konklúzió, hogy aktív kereskedésben nem jártas embereknek marad a HODL vagy is csak is a hosszú távú befektetési forma. Most minden fiatba van, meglátjuk, hogy túléli a BTC (szerintem igen), ha igen, akkor vissza BTC -be és nem nézek rá az árfolyamra úgy kb. 2 évig

-
ad4m1337
aktív tag
Itt ülök 3 órája a monitor előtt és egyértelműen látszik, hogy oda-vissza járatják BTC és BCH között a tőkét, nevetséges.... 21:45 körül kezdődött egy kb. 8-10% -os emelkedő BCH javára, és vele egy időben a BTC hasonló százalékkal zuhant. Most ezekben a pillanatokban pedig a fordítottja történik...

-
ad4m1337
aktív tag
Trader guruk!
Ahogy már korábbi hozzászólásomban is írtam, nem vagyok jártas a trade -ben, csak befektettem eddig BTC -be, viszont lenne egy kérdésem: valaki el tudná magyarázni melyik orderrel tudom a következőt megcsinálni:
van x mennyiségű BTC -m bitfinex tőzsdén. Tegyük fel 6000$ -nál jár, és én azt szeretném, hogy a rendszer automatikusan adja el, ha eléri az 5800$ -t.
Ez a funkció a Stop / Stop limit / Trailing Stop, melyik ezek közül? Ja és persze nem margin tradelek, tehát tőkeáttétel nélkül szeretném ezt elérni.
-
Vigilante
őstag
Mit gondoltok, ethereum-ból most érdemes átmenni BTC-be?
Mondjuk még kivárni, hátha bezúg 5000 környékére?
Jelenleg coinbase-en 50-50%-ban van etherem és bitcoin-om. 
-
XP NINJA
őstag
Eddig csak Coinbase-t használtam, de átszoktam Hitbtc-re. Azt figyeltem, hogy alig van valami fee amit az oldal levon.
pl.: ETH eladás 279 USD értékben a coinbase-n 4.25 USD, Hitbtc-n kb 0.5 USD körül van. Papíron elvileg Coinbase 0.15% fee, Hitbtc 0.1%. Nekem sehogy sem jön ki a matek mit nézek el ennyire?

-
Möhe
addikt
Srácok
Én vagyok balf..z hogy Bittrex-en nem vagyok képes bejelentkezni? APP-on sem tudok.Amúgy mivel érdemes elkezdeni illetve hol? Lenne egy kis "játékpénzem" amit megforgatnék.
-
válasz
Gáborember
üzenetére
BCH Fork aktiváció előtt bevásárolnak, nagy a FOM, aztán holnap (után)tól szépen lecseng az egész.
-
Gáborember
csendes tag
Kinek milyen érzései vannak most a BTC és a BCH közeli jövőjét illetően?
-
-
kem
addikt
Az csak a hullam resze. Atvonul a toke, csak egyelore senki nem veszi a faradtsagot, hogy utanaolvasson mi is tortenik eppen. Sokan spekulalnak a peakre es ideoda valtogatjak. En hajnali 5-ig vartam olyanra mint ami 7 fele volt persze pont bealudtam. Minerek is csikicsukiznak amig ilyen drasztikus lepesenkent valtozik a difficulty, de egyertelmu a tamogatottsag.
-
htc07
addikt
-
Yutani
nagyúr
válasz
ad4m1337
üzenetére
Tegnap este óvatos duhaj voltam, 1150 eurón eladtam a BCH-t, mert egész délután 1100-1200 között ingázott az árfolyam. Éjszakára beállítottam egy buy 1050/sell 1150 ordert, de aztán nem ment le 1050-ig, így az a 10% sem jött össze, cserébe reggelre 1500 eurós árfolyamra keltem, volt is egy fél agyvérzésem.

Persze lehet mondani, hogy nem volt hitem a BCH-ban. Miért is lett volna, látta valaki előre ezt a hihetetlen bumpot a tegnapi után még?
...És 2000 euró a BCH.
Szerk: Ja bocs, 2150. Hihetetlen...
Szerk2: Ja nem, 2460.
-
ad4m1337
aktív tag
Eldobom az agyam, ez most egy szándékos korrigálása a BTC -nek vagy valóban lesz hatalom átvétel?
-
Yutani
nagyúr
1500 EUR felett a BCH árfolyama. Ilyen nincs.
-
cryptorick
csendes tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Binancen és bittrexen is van usdt
Bittrexen trading fee 0,25%, binancen 0,1 de ha bnb-vel kereskedsz fele ennyi
Bittrex withdraw fee 0,001 btc binancen 0,0005 btcAmúgy én már átpakoltam mindent binancera, eddig főleg bittrexet használtam, de ez sokkal gyorsabban fejlődik, nincs annyi shitcoin, villámgyors, és van normális mobil app is
Egyetlen hátránya hogy nincs még stop loss -
ad4m1337
aktív tag
válasz
cryptorick
üzenetére
Nyitott vagyok más tőzsdékre is, mi szólna a Bittrex vagy a Binance mellett? Bitfinexen tetszett az alacsony maker fee (0.1%), alacsony withdraw költség + tudok "menekülni" dollárba. Bittrexen ez a lehetőség nem lenne meg.
-
ad4m1337
aktív tag
Én átmentem Kraken -ről. Kicsit zavaró lesz, mert euroba utalok be Kraken -re és onnan fogom tovább tenni Bitfinex -re és így dollárban kell majd számolgatni, de nincs más lehetőség (GDAX lenne esetleg de ott meg nincsennek altok).
De gyakorlatilag használhatatlan volt az elmúlt 2 napban. Ma is sikerült "volna" na nagyon jó időben BCH -ból kiszállni, de nem jött össze hála a Krakennek

-
kem
addikt
Szoljon aki epp kifele szallna BCH-bol.

-
Akkor én nyertem, nem csináltam semmit, és 17%-al ugrott az egyenlegem

-
ad4m1337
aktív tag
Nekem 1.5 óra leforgása alatt sikerült a BTC -m 17% -al megnövelni és visszajutni a kiindulási állapotban. De legalább tanultam belőle

-
-
Yutani
nagyúr
Úgy tűnik, elkezdett kiáramlani a pénz a BCH-ból, emelkedik a BTC és az altok is.
-
Möhe
addikt
Csak hogy visszataláljak

-
ad4m1337
aktív tag
Nem kereskedtem aktívan, 3-4-5 tradet folytattam le ezidáig, inkább befektetésnek tekintek a Bitcoinra. Viszont ma este sikerült növelnem BCH -val a BTC egyenlegemet.
Elgondolkodtam, hogy lehet érdemes lenne swing tradelni, aktívabban kereskedni, és törekedni arra, hogy a Bitcoin egyenlegemet növelni. Eddig csak a BTC/EUR chartot figyeltem.
Más is valahogy így kereskedik? Vagy csak inkább BTC, altok / fiat között?
-
(jan)
őstag
Azt tudni, hogy a bch miért lőtt így ki ?
-
Yutani
nagyúr
Hazaértem, család, gyerek, nem volt idegem tartani, ráadásul csúnya emlékeim vannak a BCH korrekciókkal kapcsolatban...

-
Gáborember
csendes tag
Szerintetek meddig érdemes bent tartani a BCH-t? Előfordulhat, hogy naponta 50%-ot ugrik? Vagy ez csak egy csoda, "ami 3 napig tart"?

-
Ideg
aktív tag
Hálisten időben vettem még BCH-t.
Cserébe döglődik az ETH-m. 
-
favagoJoska
aktív tag
Bitstampen pl nincs. Annyival kiegészíteném, hogy a Kraken még nem annyira veszélyes, mert ott gondolom kereslet/kinálat alapján lehet csak USDT/USD kereskedést csinálni, szóval ha van is a Krakennek belőle nem hiszem hogy annyi ami tönkretenné őket.
Lehet borúsnak hangzott a kommentem, de tényleg érdemes figyelni mert amióta a Tethert elvágták a nemzetközi utalásoktól azóta állitólag csak taiwani bankon keresztül lehet hozzájuk utalni és úgy venni ezt az usdt-t. Namost mennyire életszerű az hogy a tos-be beirják, hogy monopoly pénzt veszel ha vásárolsz tőlük, ráadásul ilyen körülményesen lehet csak, és mit ad Isten a nagy problémák ellenére szárnyalásba kezd a tether, nagybefektetől tucatjai úgy döntenek hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy bitcoint vegyenek. Semennyire.
-
melkah
tag
válasz
favagoJoska
üzenetére
A linked alapjan azert kijelentheto, hogy mindenhol van. En nem lattam olyan marketet aminek a neve itt forogni szokott a forumon es ne lenne rajta a listan.
-
favagoJoska
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Bitfinexel és az összes markettel vigyázzatok nagyon ahol Tether van (USDT). Bitfinexen azthiszem simán csak usd-nek írják, de az nem dollár hanem egy értéktelen token, ami úgy terjedt el mintha 1:1-ben lenne kötve a dollárhoz.
Nyomják ki mint a hülyék, már valami 500-600 milliót kinyomtak és sokan gondolják hogy valójában fedezet nélküli. Joggal hiszen a tether oldalán (tether.to) a Tos konkrétan azt írja hogy jogilag nem kötelezik magukat arra, hogy a tetherjüket visszaveszik bármit is állitson a whitepaper, vagy oldaluk többi része.
Nagy a gyanú, hogy azokat a tethereket a levegőből létrehozzák, majd ordenáré nagy poziciókat felvesznek Bitfinexen így mozdítva el az árfolyamot a kívánt irányba. (Csabai Csaba irásaiból a variance-on is azt veszem ki, hogy csalásnak látja az egész tether dolgot). Most még megy a zene, de ha leáll akkor a bálnák a széken fognak ülni, a kisember meg hoppon fog maradni.
Itt birjátok megnézni, hogy melyik marketen van tether:
https://coinmarketcap.com/currencies/tether/#markets
Ezeken a marketeken tényleg csak annyit hagyjatok amit nem sajnáltok ha leáll a zene.Személy szerint reménykedem hogy csak tévedek, de sajnos a jelek afelé mutatnak hogy ebből nagy baj lesz.
-
butch3r
senior tag
Mi valtozott egy honappal ezelotthoz képest? Cash ugyan azt tudja mint akkor, akkor is "az eredeti eszmet" kovette, sot 2 es 3 honappal ezelott is. Nem lesz b2x ennyi. Szerintem semmi mas nincs most mint masziv korrekcio plusz akik azert mentek at mas poziciokbol btcbe mert b2x airdropba reménykedtek most visszamennek eredeti pozicioikba.
Szerintem szepen lemegy 6k kornyekere mint a b2x spekulans pump elott azt vissza. -
kem
addikt
válasz
ad4m1337
üzenetére
Tamogatom, nagyon jo az egesz felulet, es a Tour-ok mindent megmutatnak. Van par nagyon jo rovid youtube video is elmagyarazni mi hogy van. Eddig akarmekkora load volt sose volt gond, max ilyen fel masodperc varakozas, hogy betoltson a komplett lap.
Bittrexet szeretik meg sokan, de nekem nem megy a verifikacio.
-
ad4m1337
aktív tag
Aki átment Krakenről, hova ment? Használhatatlan, semmi ordert nem vesz be, belépés is katasztrófa ilyenkor.
Bitfinexre gondololtam...
-
-
Ideg
aktív tag
Ennyi volt a nagy BCH menet?
-
törölt tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Szerintem érdemes tartani, sőt, ez jó alkalom lehet még több BTC vételére, ha van rá lehetőség.
Valószínűleg nemsokára rájön mindenki, hogy valójában az égvilágon semmi nem történt (csak kijelentették azt ami eddig is nyilvánvaló volt) és a BTC tovább erősödik. Persze eléggé kiszámíthatatlan a piac, szóval az sem kizárt, hogy még többen cserélik BCH-ra, de az előbbi forgatókönyvet esélyesebbnek tartom. -
ad4m1337
aktív tag
Esik pedig szépen... nem adtam még el.
Most érdemes tartani ezekben a napokban, vagy altba átmenni?
-
törölt tag
válasz
butch3r
üzenetére
+1
Csak azt hangoztatják, amit eddig is lehetett tudni, mármint hogy a BCH gyorsabb és alacsonyabbak a tranzakciós költségek, tehát alkalmasabb rendszeres fizetésre (ezért is Bitcoin Cash). Aki eddig BTC-t vett, az általában nem nagyon nyúl hozzá, csak abban tartja a pénzét; azaz a digitális arany szerepét tölti be. Szóval igazából nem változott semmi... -
butch3r
senior tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Ebbol a cikkbol nekem sehogy nem jon le az hogy el kene adni a btct. Miert kene? Amz idezett twittekben Wu azt mondja a bch nem btc. Ezert mert kene eladni?
Kem: mert haldoklik. Miner csiki-csuki miatt megint atvandorolt par tera hash casht banyaszni mert epp 12.4% profitabilisebb az. Volt mar ilyen
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
BitPay-t használ valaki? Eddig tök egyszerű volt, van egy bolt, ahol havi szinten vásárolok, kb akkora értékben amit kibányászok, így nem kellett küszködnöm az utalással, meg váltásokkal, hanem egyszerűen levásároltam.
Tegnap is ezt akartam tenni, viszont valamiért a tranzakcióm nem jelent meg a blockchainban. Azt hittem, hogy a kevés fee miatt, ezért ma, mikor visszajött a tegnapi összeg, többet toltam rá, de ugyanez történt.
Mitől lehet ez a probléma? -
ad4m1337
aktív tag
Wat? Most akkor adjam el a BTC -t?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

BTCUSD-t pedig bitstamp-en szoktam ha muszáj, az az egyetlen váltó, amiben bízok.