Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
btc-t tolják mint az állat.
-
Zlcsi
senior tag
a neoról lehet tudni hogy miért zuhan folyamatosan?
-
Yutani
nagyúr
LiteCoin: A végtelenbe és tovább!

-
g4bb3r
tag
Remélem nem vagyok "bag holder" de én kivárom mi lesz ennek a kinai mizériának a vége NEO ügyileg. 35USD környékén vettem.
Az mondjuk "ease the pain" hogy a LiteCoin meg szárnyal és simán behozta azt ami elment a NEO-n eddig, sőt. Ahhoz képest hogy unalmas coinnak titulálták most meglepett pár embert még Charlie Lee is meglepődött.
-
Hunmugli
aktív tag
Egyelőre nagyon mínuszban vagyok NEOval, de csak azért sem leszek az a buy high sell low figura. Viszont ha továbbra is marad a helyzet, több hetes távlatban, akkor kénytelen leszek eladni. Szerintetek meddig várjak ezzel?
-
siemenss65
tag
retek bch
-
tom_tol
addikt
Aki beragadt BCC-vel, most érdemes figyelnie.
-
g4bb3r
tag
Verge (XVG) -ről vélemény? link
-
melkah
tag
Kicsit kezdek kilenni a valtoktol. Krakenre vandoroltam korabban, de azzal csak mostanaban a baj van, nem megy ha kellene, na meg funkciot is csokkentettek.
Ezert beregeltem poloniex-re, hogy kiprobalom azt is, viszont az adataimat rendesen kitoltve, elkuldtem kb 2-3 hete a reget es azota is varok a verificationre. Belepes utan csak azt irja, hogy: "PENDING VERIFICATION".
Van otletetek , hogy mit lehet ilyenkor tenni ? Esetleg az emlitett kettotol egy ajanlottabb es jobb valto ?
koszi -
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok. Krakenen lehet valahogy olyat beállítani, hogy ha egy coin egy általam megadott ár alá esik adódjon el magától?
-
törölt tag
Attól függ... Ha nagyon gyorsan szeretnél ebből nyereséget elérni, akkor nem feltétlenül jó választás, mert ki tudja meddig marad így. Viszont $30 alá _szerintem_ nem igazán fog menni már, így nagy baj nem lehet belőle. Hosszabb távra pedig szinte bármelyik értelmesebb coint érdemes eltenni, elég csak megnézni az 1 évvel ezelőtti helyzetet: [link]
-
PonPon
senior tag
Mi a véleményetek a NEO árfolyamról? pattog $30-35 között.
érdemes lehet $30 -ért venni? nagyon bizonytalan... -
Patry0t
tag
figyelgetem a vételeket/eladásokat Krakenen egyébként és vételek közt láttam, 1000-et, 2000-et, sok 500-ast, tehát elég szépen veszik a nagyok. Eladásnál meg csak 10-20-akat látni. Nekem most az a taktikám, hogy amíg eladások közt nem látok egy nagyobb számot, addig megtartom.
-
Casoli
őstag
ETC kilőtt.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Vigilante
üzenetére
ZEC mintha felszálló ágban lenne, de ez igaz az LTC-re is. Ez utóbbira $200-at jeleznek előre év végére, talán érdemes befektetni.
-
Patry0t
tag
kérnék szépen adja el mindenki az összes Ethereumát, hátha beindít valami láncreakciót és be tudok vásárolni 0.5-ért belőle

-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok a XAPO kártyáról van valakinek tapasztalata?
Itthon elfogadják tényleg mindenhol? Pénzt is lehet kivenni?
Ha igaz amit leírnak és persze nem értem félre, akkor ez eléggé megoldja a crypto valuta forintosítását eurosítását.
Hol tévedek? Van buktató?
-
vizimento
senior tag
Másik fórumon megkaptam, hogy "A Monero shitcoin".
Én eddig nem gondoltam annak, de így már érdekel a véleményetek: ki mit lát benne? -
Yutani
nagyúr
-
Patry0t
tag
nah kiszálltam ebből a Ripple dologból úgy, hogy a kezdeti tőkét sikerült 40%-kal megnövelni.. Talán visszaszállok majd ha ismét bezuhan. Addigis.. beállítottam hogy vegyen Ethereumot 0.5Eur árfolyamon..

Hátha megint lesz egy olyan csúnya bezuhanás mint amikor 0.1-ig lement.. xd -
mepet
addikt
https://coinmarketcap.com/currencies/volume/24-hour/
Lásd: Bithumb -
cuko
aktív tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Dehogy.

Csak nem értem, hogy miért ide és miért így (önálló hsz-be megfogalmazva, félig se kifejtve a gondolataidat, vagy beleszőve a témába legalább) - ez így nem volt konstruktív megjegyzés, csak puffogás, ráadásul így azt sem teljesen érthettem meg, hogy valójában miért. Ezért is reflektáltam a szerintem általad lehetségesen indikált két vonalra: a reg.napok száma miatt, vagy a hsz-ek száma miatt kevesled a rangot.@mepet: hol néztél KRW / JPY forgalmat? Amúgy egyetértek, hogy klauzációnak beállítani további pontok nélkül enyhén szólva is túlzó, de nem eszébe jutott másnak is már, pl. cikk1, cikk2. Mondjuk itt sem sorakoztatnak fel túl erős érveket.
Tőzsde-NK összefüggésről több cikket találni, ott is afelé érvelnek, hogy összefüggésben van a mozgás az ÉK mozgolódással (például cikk3 vagy cikk4).
Ez akkor már érdekesebb témának tűnik: Are Failing Currencies Boosting Crypto Interest? Investing.com Suggests Yes (a második cikk hivatkozik rá)
"In a place without the reliable dollar or euro, citizens might resent and distrust their financial institutions. In this case, the danger of an unsupervised currency is not only minimized, but it becomes a real advantage and place of refuge."
Persze ez is csak óvatosan van fogalmazva, ezt is helyén kell kezelni.@KoVee84: én Poloniexen tartom a SC-m (ott is vettem), az is lehet egy opció
-
KilgoreTrout
senior tag
Lokális konfliktusok esetén ideális a kriptopénz, mert meneküléskor nem alsógatyában kell kicsempészni az aranyat.
Globális válság/háború esetén már nagyobb a kockázat, mert ha kiesik Kína 80%-os hashrate-je, akkor hiába próbálod cserélgetni mással. Ez esetben az arany még mindig hasznosabb - azt el tudod cserélni krumplira, míg az electrum seed-et nehezen... Kérdés, elképzelhető-e egyáltalán egy ekkora konfliktus.
-
mepet
addikt
Értem én, hogy mulatságosan hangzik egy vészesen közelgő atomháború, mert olyan még nem volt. És azt is értem, hogy Dél Korea és Japán a világ talán legfejlettebb országa, tehát biztosan alapból is sok BTC-t vásárolnak. De nem látni az összefüggést a váltókon a rekordforgalom (amiknek nagyon jelentős hányada KRW és JPY) és a koreai válság között, az kissé nem látjuk a fát az erdőtől szitu szerintem.
Esetleg van aki nem ért egyet?
(Igen, egyébként magam is viccesen szerettem volna fogalmazni, de lehet kissé túltoltam.
) -
Dyingsoul
veterán
válasz
vismaior04
üzenetére
Semmi köze nincs a témához, menj sírni a logoszférába vagy bárhová de légyszi ne itt...
-
cuko
aktív tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Miért, mégis mit vársz? A fórumragnos e-pénisz méregetéshez meg kellett húzniuk a határt valahol és inkább a kommentszámhoz kötik, nem a regisztrált napok számához. Vagy mi lenne az építő jellegű javaslatod?
Ha úgy döntesz, hogy veszel egy gépet magadnak és írsz néhány hsz-t a releváns "Milyen ...-t vegyek?" topikokba, már simán összejön 50-60(-80) komment. Ezért már járna valami magasabb rang szerinted?
Vagy ha regisztrálok 2007-ben, mert akkor akartam venni egy bármit és van 5hsz-em, azért már magasabb rang járna, ha visszanézek?
Fölösleges ezen pattogni, mert tényleg kb 20 perc billentyű klimpírozással ideszarhatsz egy kvázi-tagnyi hsz-t a fórumba, mondjuk egy ilyen topikba, mint ez, olyan hsz-ekkel, mint ez.

-
schawo
titán
válasz
vismaior04
üzenetére
Ez ilyen. De sok jelentősége nincs

-
P3Dr0
senior tag
válasz
vismaior04
üzenetére
Kicsit brutalis az biztos

-
vismaior04
tag
Most komolyan, milyen grafomán internet- és fórumfüggő őrültekre kalibrálták ezt a fórum rank rendszert, hogy 3393 napos regisztrációval és 84 üzenettel "lelkes újonc" vagyok?
-
schawo
titán
Betalálhatnának, ha elmenne az eszük. Én is kinyírhatnék bárkit az utcán. És még ha pszichopata is lennék, akkor sem tenném, mert jogi következményei lennének. Ahhoz már az őrületnek egy másik szintje szükséges, hogy ezt valaki megtegye. Ez a rakéta olyan messze kerülte el japánt, amilyen messzire csak tudta a saját aktuális techológiai képességükön belül. És ráadásul nagyon jól tudja az Üni (hogy lehet becézni az Ünt?
), hogy úgyse érne el vele semmit, mert simán megsemmisítenék a rakétáját, mielőtt az célba érne. Ez egy belföldnek szóló politikai játszma.És főleg rohadtul semmi köze a coinok árfolyamához

-
KoVee84
senior tag
Hilfe!

Cryptopian megszűnik a Siacoin kereskedése. Hová tudom kimenteni a meglévő coinokot? Myetherwallet tud siacoint?
-
schawo
titán
Mivel a napokban Japán kis híján egy sugárzó szemétdombbá változott, így nem csoda, hogy ismét történelmi csúcson vagyunk.
Hogy mit csinált Japán? Ugye nem a koreai rakétásdi bohóckodásról beszélsz? Annak annyi köze volt japánhoz, mint nekem. Fölötte ment el. 320 km-rel. Az űrben.
-
P3Dr0
senior tag
Ha daytrade akkor nyomasd, barmi is lehet belole
De ha hosszutavon akkor talan megis csak BTC. Most meg nagyon olcso. Potom 4500 dollar korul darabja. Par honap mulva vissza olvasva ezt a bejegyzesem mar tenyleg olcsonak fog szamitani
Legalabbis remelem mert 1 ev mulva mar jo lenne szemezgetni egy GT4-el 
-
g4bb3r
tag
Most ezért megremegett a kezem, a TenX mozgólódik.. mondom kellene több..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jó hogy előtte olvastam Variance cikkét he he.
-
P3Dr0
senior tag
BTC-nel volt egy par perces bezuhanas, sikerult kihasznalni. Nehez szules volt

-
Yutani
nagyúr
Remélem, nem vettél akkor XMR-t, mert ahogy megírtam a válaszomat, elkezdett esni és a csúcs 132 EUR ár után már 104-ig visszaesett és valszeg esik tovább, kipukkant a lufi.
(#622) Ideg: Jó kérdés, én is gondolkodom az ETH-n, mert folyamatos emelkedést mutat, viszont a 8:30-as csúcs után visszaesett és most várni érdemes, merre indul meg.
-
Ideg
aktív tag
Menni fog még az ETH felfele vagy egyelőre ez a csúcs és lesz egy kis lejtmenet?
-
Rogan99
tag
Ez gyönyörű, utaltam 1 eurót a coinbase-re verify céljából ami meg is történt.
Az erstének volt pofája levonni ezért 12,3 EUR jutalékot. Erre mondják h rablás. -
schawo
titán
520-ról valószínűleg mindjárt lesz egy kis visszapattanás max
535540-ig, de messzebbre nem látni. Hogy az megfordítja a trendet, vagy csak korrigál, azt nem tudom. De úgy tűnik, hogy 450 alá most ebben a menetben nem fog esni. Hogy odáig lemegy-e egyáltalán, az a következő napok kérdése lesz. -
Hunmugli
aktív tag
Nekem a NEOval van bajom. Az 1.6 NEO-m most annyit ér, amennyiért az egész részét (1,0 db) vettem
(0,011BTC) (remélem, nem néztem be.)És a lényeg akkor történik mindig, amikor alszom. ETC is akkor ment fel pár %ot, most megint mínuszban vagyok vele. Hihetetlen. Sebaj, várok. Úgyis van $21-em USDTben

-
P3Dr0
senior tag
Szerintetek meddig tarthat meg ez a BTC pump? Lehet elmegy egeszen 5000-ig?

-
cuko
aktív tag
Kraken -> Funding -> Withdraw -> ETH
A Bittrexes Deposit addressedre. Ennyi.
De ha rákeresel ugyanerre, nagyon könnyen megtalálod és nem kell várni más válaszára.
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi, időhiány miatt nem olvasok vissza, így nem tudom volt-e már:
Aki szereti az ICO-kat mindenképp lessen rá facebook csoportra! KICKICO elindult, egy pár óra alatt összeszedtek 32 ezer ETH-t, majd hackertámadás érte őket amit nagyon ügyesen hárítottak el, senki nem károsult én pont a hacker támadás idején vagy előtte pár perccel szálltam be minimum összeggel. Ez az első ICO-m, de a whitepaper és az egész oldal, a kezdeményezés nagyon szimpatikus. Kickstarterrel szemben is elfogult vagyok mivel az volt a VR bölcsője is, így ehhez is nagy reményeket fűzök. -
Patry0t
tag
kérdés: át tudok-e vinni Kraken számláról ETH-t, pl Bittrex-re? Az a gond, hogy a második kinézett coinom nincs Krakenen, és Bittrexen is csak Ethereumért és Bitcoinért lehet vele kereskedni, azért megvennék egy kis ETH-t és átutalnám a Bittrex számlámra ha az úgy lehetséges. De hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amikor utoljara néztem 83 volt.. 

Egyet nem szabad: beletenni a pénzt, és várni a csodát hosszú távon.

Bár lehet, csak én voltam a natív, hogy egy bank weboldalától az egyszerű tájékozódást elvártam volna.