Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
BCH hova esik már?

-
Én meg elkezdtem scriptelni, hogy Bittrexen tudjak egymástól függő buy/sell ordereket generálni, botnak ezt továbbra sem nevezném, de olyasmi. Viszont nem találok arról semmit, hogy maximum mennyi API hívást tolerálnak. A doksikban nincs erről infó, stackexchangen találtam egy szűkszavú bejegyzést, mely szerint valaki megkérdezte IRC-n a deveket hogy percenként 1db query oké e 7/24-ben, arra írták, hogy igen. De azt nem tudni, hogy mennyitől jön a ban, nekem pedig valamivel több querym lenne mint 1/perc.
Valakinek van ezzel tapasztalata, esetleg konkrétabb infója?
-
zichie
senior tag
Én éjfél után nemsokkal belőttem az LTC/XBT vételt és eladást. Kikapcsoltam telót, wifit, lámpát... és mentem aludni. Ma reggel fél tízkor kipihenten keltem és ránéztem a Krakenre. Azt látom, hogy litecoinom ugyan nincs, de nőtt a bitcoin mennyiségem.
A naplók szerint éjjel fél három körül vettem litecoint, amit fél hat körül el is adtam. Közben persze aludtam. 
-
alton1978
tag
Szárnyal a Monero, gyerekek! A Ripple-es veszteségemből több mint 30%-ot visszahozott.
Szerintem a Monero az elkövetkezendő 6 hónapban 300 dolcsi fölé fog menni. Mert, ugyan, miért is ne tenné ?A ZAC-et meg a DASh-t szerintem behozza hamarosan. Nagyon remélem, mert még a gép szabad kapacítása is azt túrja. Ha meg felmegy 300 dodó körüli árra, akkor az hozna is 300 dodót pluszban Jancsi számlájára!

Egyébként mióta a RIPPLE becsicskult, azóta az IOTA is jól tartja magát, és növexik...
-
bobalazs
nagyúr
shitcoin +1
$EDG. most olcsó, több helyen olvastam hogy feljebbfogmenni. -
Zlcsi
senior tag
kraken mióta nem megy?
-
Zenger
tag
válasz
favagoJoska
üzenetére
& P3Dr0
Köszönöm.
Végül átváltottam 2,25öt BTC-re, abból annyira nem lehet baj hosszútávon(vagyis nagyon remélem
). -
Hát igen, viszont erre jók a botok talán. Azon gondolkodtam, hogy az általad vázolt szitut még ilyen móricka szerűen is le lehet kódolni, tehát nem kell iszonyatos AI-val rendelkező csillagromboló trader botra gondolni, inkább csak hívjuk scriptelt ordernek. Lehet, hogy fektetek ebbe némi energiát.
-
zichie
senior tag
A krakenes Stop Loss kivételnek én sem örülök, mert így sokkal ritkábbak a tűszerű befúrások, amivel lehetett keresni. Értem én ez alatt az alábbi szitut:
Többen vesznek valamelyik kisebb (bizonytalan) coinból etherért vagy bitcoinért cserébe. Belőnek 5-10 körüli áresésekre stop loss-okat. Én nem veszek a coinból, de belövök vételi limitet 10% körüli áresésre. Általában egy nagyobb összegű tétel elé teszem be magam az order book-ba. A jelenlegi árhoz képest a vételt követő eladási limitet is belövök conditional close segítségével (1 művelettel két egymást követő order, amit ugye a bittrex nem tud) az eredeti árhoz képest 1-2%-al olcsóbbra. Ezután várok és ha szerencsém lesz, akkor lesz egy nagyobb piaci eladás a coinból, ami hirtelen leviszi az árat úgy 5%-al, erre sok stop-loss beindul, így az ár tovább esik és eléri a 10% körüli mínuszt. Eléri az ár az én limites orderemet, így sikerül 10%-al olcsóbban megvenni. A megvétel után azonnal a kraken beteszi a limitemet az order book másik oldalára. A többi tőzsdén nem változik az ár, így a krakenen is visszaáll. Az olcsón megvett coint valaki (többnyire pár másodpercen belül) megveszi tőlem, mert visszaállt az esés utáni régi ár, aminél én 1-2%-al alacsonyabb eladási árat állítottam be. Nekem 8-9% nyereségem van. A stop loss-t beállítók pesze buknak.
Azzal, hogy a kraken letiltotta a stop loss-t, ilyen szituk nem tudnak kialakulni, nem megy le az ár pár másodperce 10%-ot, így a limites vételemet sem éri el, pedig hetente több ilyen esettel tudtam növelni a kriptopénzem mennyiségét, de így örülhetek, ha havonta lesz egy-kettő.
Más tőzsdéken van stop loss, de ott meg egy művelettel nem tudok vételt, majd ezt követő eladást beállítani. Pedig ott is látok néha szép befúrásokat, amiken lehetne keresni. -
Yutani
nagyúr
válasz
Htibimor
üzenetére
Egyszerűen nem lehet tudni, a manipulátorok mit bumpolnak meg hirtelen. Folyamatosan figyelni kell, de sajnos Krakenen nincs most biztonság, mert kivették a Stop Loss opciót, így dimán beleszaladsz a buktába. Nagyon inkorrektek, szerintem otthagyom őket hamarosan, ha találok egy másik SEPA-s váltót.
-
Nincs olyan lehetőség valamelyik váltón vagy oldalon, esetleg alkalmazás erre, hogy küldjön emailt vagy push notificationt, ha egy coin árfolyama egy adott USD alá csökken vagy fölé nő?

Krakenen az orderek jók erre, csak az akkor automatikusan át is váltja, én valami olyasmit szeretnék, hogy pl. az ETH értéke egy adott összeg alá csökken, akkor erről értesülök, és utána sűrűbben figyelem, hogy tovább esik-e vagy esetleg ez az alja.

-
Foobar
tag
Sziasztok.
Kezdő kérdés:
Néha olyat látok, hogy vki az aktuális árfolyam töredékéért szeretné eladni vmelyik kriptovalutáját tőzsdén. Pl egyik nap vki TenX-et a Bittrexen, vmi nevetséges áron. Kérdésem, hogy neki, mármint az eladónak ez miért jó? Illetve még bármi egyéb tudnivalót is örömmel veszek természetesen ehhez kapcsolódóan. Mire lehet következtetni, miért csinálja, aki ezt csinálja, stb. Még csak informálódok, múvelem magam egyelőre, és mindenféle kérdés felmerül bennem.
Köszi előre is! -
KilgoreTrout
senior tag
NEO szerintem hosszú távon is jó lesz. Az amerikai ICO vásárlási tilalom miatt szerintem az ETH-ra épülő "nyugati" ICO-k ideje lassan lejár. A NEO-n meg most kezdődik csak, ők Ázsiára fókuszálnak, látszólag a kínai kormány is támogatja őket. szóval szerintem egy jó ideig maradni fog az árfolyam, illetve nő is majd, mert NEO-val lehet beszállni az ICO-kba.
Ha esetleg kipróbálnád a daytrade-et, arra is tök jó, mert hosszú távon jóval kevesebb a kockázat, mint más altcoinok esetén, viszont elég sokat mozog a 35-40 dolláros sávban, szóval simán lehet 5-10 százalékokat nyerni rajta egy-három naponta.
-
Htibimor
senior tag
válasz
favagoJoska
üzenetére
Most adtam el a ripple-t, szép minusszal. Mit láttok mibe lenne érdemes betennem egy kis plussz miatt? A monero úgy látom elment. Várom a tippeket! Nem lesz harag, ha nem jön be!
-
favagoJoska
aktív tag
Korrekció valószínűleg lesz, de az elkövetkező pár napban a további emelkedés is benne van. A mostaninak is az az oka, hogy a Monero fent van Bithumbon és a tegnapi naptól van deposit de csak 31-én (azthiszem) kezdődik a kereskedés. Szóval zsákolnak be a koreaiak, hogy depositolják Bithumbon.
Ha be akarod biztosítani magad akkor adj el 1-1.5 monerót, visszajön a befektetésed, a többivel meg enjoy the ride...
-
Elbandi
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
azert vigyazni vele!! egy-egy nagy dumpot nem csak a panicsell-esek csinaljak, hanem az "ugyeskedok" is:
eleg csak meginditani a lavinat, es a stoplossok mar adjak is el a coint. volt ilyen az ethnal nehany honapja:
Egyetlen másodperc alatt állt a földbe az ethereum árfolyama -
Zenger
tag
Tetszik ez a monero, egy hónapja sincs, hogy vettem 5 coint, de már megháromszorozódott az értéke.

Várható egy mélyzuhanás a közeljövőben, ami miatt jobb lenne kivenni, vagy hagyjam? -
P3Dr0
senior tag
Egyszerre csak 1 muveletet adhatsz ki. Less than or Equal to (stop loss) vagy ha profitot maximalizalsz akkor "greater than or equal".
Less than or Equal to : Eladsz(vagy veszel) ha az arfolyam egyenlo vagy kisebb mint x
greater than or equal to : Eladsz(vagy veszel) ha az arfolyam egyenlo vagy magasabb mint x
Gyakorlatban meg ugy megy pl. stop loss (Less than or Equal to) kivalasztod ezt az opciot es beiirsz egy hatarerteket majd a price,hogy azt az erteket amin eladnal.
Ha az arfolyan beesik a hatarertekre akkor azon az aron amit megadtal kiad egy eladasi ajanlatot.
En a krakent nem hasznaltam de ott egyszerre 1 muveletet is kiadhat az ember?

-
zichie
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Jó az ábra.

Ez a conditional eladás, majd vétel limitesen hogy működik a Bittrexen?
Arra gondolok, mint pl. a Krakenen. Ott megadok egy (magas) limites árat, majd egy (alacsony) (vissza)vételi szintén limites árat conditional close-ként. Amikor az ár eléri az eladási limitet, akkor megtörténik az eladás, amikor meg visszaesik és eléri a vételit, akkor megtörténik a visszavásárlás (vétel). Bittrexen ezt conditional-ben hogy adható meg? -
Hunmugli
aktív tag
Neo walletből akkor melyiket?

Desktop, vagy web a neo.org-ról?
neonwallet.com-ról az egyetlen, ami elérhető? Ez, ha jól látom, megegyezik a webes megoldással a neo.org-tól.A legfontosabb a biztonság, azt se tudom, melyik az eredeti... Egyébként meg leight weight kliens kell, ez gondolom a webes. Szóval: Neo walletből akkor melyiket?
-
törölt tag
kraken-en a a limitek mit szabnak meg pontosan? Csak az utalásra vonatkozó limitek?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a limit feletti összeget is lehet tárolni az oldalon és a limitnek megfelelően kiutalgatni? -
Hunmugli
aktív tag
Coinmarketcap képes összesíteni a tőzsdéket. Hogy a jövőben tudjuk magunkat hova tenni:
-114 tőzsde érte el a százezres nagyságrendet
-74 tőzsde érte el a milliós nagyságrendet
-32 tőzsde érte el a tízmilliós nagyságrendet
-18 tőzsde érte el a ötvenmilliós nagyságrendet
-11 tőzsde érte el a százmilliós nagyságrendetAmerikai Dollárban számolva, az elmúlt 24 óra forgalma alapján.
Coinbase váltónak számít? Hogyhogy nincs az oldalon?

-
Zenger
tag
Üdv!
Viszonylag új vagyok a crypto világban, eddig még csak BTC-vel és Moneroval volt dolgom.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ti mit gondoltok a NEO-ról, elég szépen felfutott az ára kb 1 hónap alatt, van még benne potencia, esetleg van valakinek tippje, hogy melyik új coin futhat be így? -
alton1978
tag
Csak azután nehogy kipukkanjon az a rakéta félpályán!

Biztosan van aki jól keresett ezen a 1.2.3 Ripple szarságon, de most arra ráállni, hogy mikor, melyik mit csinál, mond...Mi lesz, hogy lesz... Nincs nekem ehhez idegrendszerem.Igazából nem mindig van időm nézegetni az árfolyamokat. Ma is csak most néztem rá, s látom, hogy ha nem is lettem csilliárdos, de legalább nem is vesztettem semmit.
Szerintem heti "játékba" lépek, mert ha csak ezt sasolom, akkor nem lesz aki megcsinálja a honlapomat, s helyettem senki sem fogja elindítani a 2nd level of my bizniszt!
-
Foobar
tag
válasz
shortcutme
üzenetére
Meglett aztán, de köszi!

-
alton1978
tag
Monero mostanában elég jónak tűnik.
Egyenlőre benthagytam az elmúlt 24 órában a Ripple-ből kimentett anyagi javaimat BTC-ben. Eddig okés, bár lehet, most karácsonyig...tavaszig? rá se nézek. Vagy csak 2-3 naponta..hetente 1x...? -
P3Dr0
senior tag
Utkozben ugy dontotem Bitcoin rallizom
Megyek a nagyok utan 
-
g4bb3r
tag
Bitcoin megindult rendesen. Mi van má megint..
A cannabis coinról ne is beszéljünk, ujabb pump+dump áldozat?

-
K4jusz
tag
Ripple-ben én is beragadtam, mikor leesett 0.2 euróra visszavettem és belőttem 0.24-re az eladási árat, de csak 0.239 valamennyire tolták fel éjjel a koreaiak. Mivel cak az a veszteség, ha eladod, inkább bent hagytam. Amúgy a konferencián lesz azért 1-2 érdekesebb arc, akik ha jól fossák a szavakat, akkor megnyomhatják az árfolyamot:
- Takashi Okita, CEO, SBI Ripple Asia
- Dr. Arak Sutivong, Head of Strategy, Siam Commercial Bank
- Rahul Pai, COO, UAE Exchange
- Kristen Michaud, Managing Director, Treasury Operations, GE Capital -
P3Dr0
senior tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Toronto. Oct-18 azthiszem. Ugy dontottem leklonozom a litecoin-t majd meghivom Barack Obamat egy elozoleg kiberelt tornaterembe,hogy meseljen a coinomrol. Ja es mindezt kiposztolom a twitterre elosszor del-koreaiul majd japanul es vegul kinaiul.
Szerintem komolytalan az egesz...... Bar azert halkan megsugom van 2000 ripple a walletomba, eldugva....
A remeny hal meg utoljara szoktak mondani........ -
törölt tag
iconomi.net-ről és a portfólicsomagjukról mi a véleményetek, valaki foglalkozott már vele, esetleg van külső belső tapasztalat?

Elhiheti az egyszeri ember a félévre megadott kamatokat? -
P3Dr0
senior tag
Nem volt szep toluk az biztos. Erre a visszaszamlalas teljesen felesleges volt. Raadasul october kozepen lesz az a torontoi meeting ahol gyamnithatoan semmi sem lesz.......
Schawo-nak igaza volt. Felejtos ez a ripple project..... -
Htibimor
senior tag
Hát jól bedőltem ennek a várható bejelentésnek a ripple-nél. 0,24-en én is vettem belőle pár ezret. Aztán nem hogy emelkedett volna, hanem zuhant is. Jó kis ferdítés volt ez az egész ripple!

-
P3Dr0
senior tag
Elhiszem neked csak a "befektetok" masra szamitottak. Mert vegulis most semmi sem valtozott,holott a visszaszamlalas mast sugallt. Ez olyan szandekos megtevesztes legalabbis szamomra. Mindegy kiszalltam belole. 40 USD nem a vilag vege.
Anno azt hallottam ha egy uzlet nem jon ossze a leghamarabb ki kell szallni belole mert utanna csak rosszabb lesz. Elosszor beszalltam akkor haszonnal ki majd "csak" 1000 darabbal megint be ezen buktam 40 usd-t, mindegy ennyivel tartoztam az ordognek...
-
P3Dr0
senior tag
Igazad volt! Elmegy a fenebe az egesz Ripple....... 2006-2014-ig a FED volt elnoke fog eloadast tartani oktoberben. Ez kb. akkora hir,hogy Jimmy Carter-t meghivom a kertembe egy sutogetesre............
Aztan meg azonnal jott is a red line. Majd hirtelen tulkinalat lett...........Ideges lettem eladtam 40 dollar minusz........ k@pja be........ -
Hunmugli
aktív tag
válasz
alton1978
üzenetére
Kérdezz privátban is nyugodtan. Hihetetlenül egyszerű. Ha van 5 perced, próbáld ki, és ha nem megy valami, akkor szólj

Egyéb megoldásokat is kipróbálok majd, de kezdetben ez is hatalmas segítség. Telefon picike képernyőjén látok 10 élő árfolyamot. Bejelentkezés nélkül meg tudom nézni az ordereimet, az egyenlegem. Van figyelmeztetés. És gyorsabban betölt, mint _a laptopomon_ az oldal

-
Patry0t
tag
kétlem, az az 1000 milliárd (továbbiakban billiárd) nem olyan vészes ha globálisban gondolkozunk. Nemrég olvastam egy hírben valahol, hogy több billiárd euróért vásárol eszközöket az európai központi bank. Namost, ha csak az európai központi banknak van több billiárdja amivel így játszadozik, akkor globális szinten az az 1 billiárd amennyi XRP-be van, az nem olyan sok.
Volt egyébként a napokban bennem egy kis kísértés hogy mikro-tradelgessek vele, de inkább csak ráülök arra az 1000 XRP-mre és majd 2018-ban rálesek mi a helyzet
-
butch3r
senior tag
Ezt csak ugy. Juniusban ertr el a crypto piac a 100milliard usd. Most mar 150 felett jarunk.

-
vizimento
senior tag
-
madpapa
senior tag
Na megint mélyzuhanásba kezdett

-
alton1978
tag
Szerintem most még a bejelentésig emelkedni fog. Utána - úgy érzem -, hogy hírtelen bedobnak egy pár darabot, hogy szép nagy zuhanás legyen belőle, s megfejjék a népet....De lehet nem...!?
A Bitfinexen van RRT kereskedés. Röpke 460%-os plusszban van az USD-hez képes! 80% felett a BTC árában. Surranó pálya? Nevető sokadik ???
-
K4jusz
tag
-
alton1978
tag
Na! Újra Ripple játék! Épp jókor, mert most lépdel felfelé. Állítólag 18.30 kor GMT szerint várható a "nagy" bejelentés Londonban...Remélem azért ma már felmegy 0,3 felé! 0,0007 BTC-ben.
-
alton1978
tag
Átmentem LTC-re. Tegnap szép emelkedést követően este 9kor kezdett zuhani. Most vettem, s eddig jól néz ki...Talán most is emelkedik estig, s akkor csak-csak kiderül, hogy mit mutat az XRP. Bár, elment a kedvem most tőle, plussz igaza lehet a srácoknak ezzel a tulkontrolláltsággal.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
alton1978
üzenetére
TapTradert javasolta vki a csoportban. Na az minden gondod megoldja, vagy legalábbis a melós problémát. Read only permission-os api keyt létrehozol a tőzsdé, amit használsz. Belépsz vele az alk.ban, telefonon. Tudod követni a portfóliód, az ordereid, a trade-eket és persze az árfolyamokat. Van benne figyelmeztetés opció is árfolyamokhoz. Nagyon király, give it a try

Vagy blockfolio, de azt _én_ nem próbáltam
Szerk.: egyesek itt nagyon fáradtak lehetnek. Én eladtam 4200on a BTCt, és olcsóbban visszavettem. Még ment volna lefelé, de valamire elköltöttem

-
Franc tudja... 14 órája van kint az 1 -es. A 2-es és a 3-as között 20 óra telt el, a 2-es és az 1-es között pedig 25. Persze ettől még lehet hogy mindjárt kiiírják (vagy soha
), de ha közelíteni fog ez is a 24 órához, akkor itteni idő szerint délutántól lehet rá számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tenyleg csak egy trader bot marad de azok meg nem olcsoak.....

).

A remeny hal meg utoljara szoktak mondani........