Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Hat ha van ra lehetoseg es amugy is bejelentene valaki (mivel holnap indul), akkor persze, hogy kihasznalom az alkalmat. Egyebkent igeretesnel tunik a dolog, de ez majd kiderul
-
YASKATIR
senior tag
Holnap indul a DIGITEX. Regisztralni itt tudtok. Ami jelenleg annyit tesz, hogy megadjatok az email cimeteket, es kattintotok a "step inside"-ra.
-
Fiddlestick
aktív tag
Mondtam nektek par hete hogy eth helyett etc-t szedjetek !

TO THE MOOOOOOOOOOOOOON !
-
Gondolom mintákat néznek, a szintetikus dumpot könnyen tudják detektálni, aztán 2-3-x db után csak meg kell nézni hogy milyen userek vettek benne részt és milyen időzítéssel. Én is néztem múlt héten a pumper channelt Discordon, meg követtem az árfolyamot is, tényleg lehetne rajta szakítani pár %-ot (bár igazán azok szakítanak akik szervezik
), de az exchange szabályzat miatt nem mertem belevágni. -
David75
őstag
HOQU(HQX)-et vett valaki rajtam kívül a héten a token sale-en?
-
-
SLYM
veterán
Mióta a Cryptopián kivették a Doge alapú kereskedést bajban vagyok a shitcoinok olcsón való beszerzésével. Melyik az a tőzsde ahol regisztráció nélkül tudnék venni annyi fajta coint, mint amennyi a Cryptopián van és van kereskedés olcsóbban mozgatható coinokkal? Ami még fontos, ne kelljen egy sima regisztrációnál több, nincs kedvem verification-el foglalkozni. Köszi!
-
YASKATIR
senior tag
Azzal remelem tisztaban vagytok, hogy az ilyen market manipulacioert ki fog vagni az osszes oldal aztan sirhattok a bent ragadt penzetekert. Csak egy pelda:
"Bittrex actively discourages any type of market manipulation, including pump groups," the email from Bittrex "Consistent with our terms of service, we will suspend and close any accounts engaging in this type of activity and notify the appropriate authorities."
-
htc07
addikt
érdekes este volt, legalább 3 coinnál volt pump este 9-kor
volt a bigpump, a megapump, a harmadik nem tudom kik voltak de az volt a leglassabb, azon tudtam a legjobban profitálni. 
bigpumpnál hétfőn lesz a következő, de megánál lesz vasárnap 18-kor is, itt egy reflink ha valakit érdekel (non-ref linket nem lehet generálni, mielőtt jöttök kötekedni
) -
gbela
senior tag
Ha vkit érdekel, kipróbáltam ezt a discordos pump csatornát. Ma este 9kor nyomtak egyet, van benne ráció, én elbénáztam, 5% profittal jöttem ki 3p alatt, de 15-20% simán benne volt úgy is, hogy későn vásároltam bele. Az eladást rontottam el kicsit.
Persze kockázatos, gyorsnak kell lenni, de kövnél már ügyesebb leszek
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Meg is jött a válasz:
Thank you for contacting us about this, we are aware of the issues with conversion rates being incorrect and consequently balances being wrong. We have paused trading and are investigating the issue. We are also aware of deposits not being credited to trading balances and expect this problem to be resolved soon.
-
szekra
addikt
BCD-vel mi a franc van? +600% 24 órán belül ?
-
Segítsetek légyszi, hogy az offline ETN wallet-emről hogyan juttassam el a legkevesebb lépésben, a legjobb fee-kkel az összeget valahogy Coinbase-re (BTC-ben, LTC-ben, BCH-ben, vagy ETH-ben). Azért Coinbase-re, mert ott már van működő felhasználóm, megvan a verifikáció és az összeköttetés a bankszámlámmal, illetve onnan akár mehetek a Bitcoin ATM-hez is.
Ha esetleg megúszok egy lépést és/vagy konverziót, akkor jöhet olyan megoldás is, ahonnan szintén ki lehet utalni SEPA-ba, és működik itthon is.Jöhet referral link is, ha abból mindketten profitálhatunk.
Köszönöm.
-
Krix
őstag
válasz
YASKATIR
üzenetére
Szerintem nem. A terv szerint csinálnak egy platformot amit utánna szabadon engednek és bárki fejleszthet rá. A nagy kérdés nálam, hogy vajon ki fog? Pláne úgy hogy van már egy pár jó és működő is. A token nem használható semmire, ezt le is írják az oldalukon. Semmi funkciója nincs. Egyébként még vehetsz tokent az EOS-től is én tőlük vettem aztán eladtam decemberben mikor felment az ára.
Kraken
Simán el tudom képzelni, hogy belefutottak valami problémába ami a teszt alatt nem jött ki. Szerintem korrekt, hogy nem indították el az oldalt hibásan aztán pár óra múlva meg, ja bocsi mégis leállunk még pár órára. Vagy majd javítjuk a problémákat on-the-fly... Amúgy meg 0% fee van, tessék örülni. Még a párszáz XRP-m is megmaradt, nem veszett el semmi. -
szekra
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
"mintha leléptek volna az összes pénzzel együtt"
Azért ez egy kicsit túlzás.

-
Dexar007
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
De az oldal legalabb jol mukodik..es csak egy idore van letiltva a withdraw.
Osszevissza irjak egyebkent az osszeget. Ether 12 ezer euro/darab.

-
Avicularia
veterán
Valószínűleg. Egyébként mennyire nevetséges már, gyakorlatilag úgy bánnak a más pénzével, mintha a sajátjuk lenne

Persze tudom, még tesztelniük kell, működik-e jól a funkció.
Withdrawals are temporarily suspended while we monitor for anomalies.
Persze a befizetés és a trade az gondolom hibátlan, csak a kifizetés funkció szorul hosszabb ellenőrzésre. -
XP NINJA
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Verification is

-
szekra
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem csodálom, gondolom mindenki menekítené rögtön a pénzét.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Yeeee
-
Gh0sT
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Jól váltják a BCH-t, 31.371 EUR darabja nálam

-
Avicularia
veterán
Kraken visszajött! Withdraw disabled

-
csaba951
veterán
coinmarketcap.com adatai szerint az utóbbi 24 órában 1 662 427 151 USD forgalmuk volt EUR és USD/kripto párokban. Market fee 500 000 USD alatt: 0,08 maker fee, 0,20 taker fee. Vagyis 4 654 796 USD.
Érdemes elgondolkozni azon, hogy miért is van szüksége hirtelen nagy mennyiségű készpénzre egy olyan cégnek ami napi szinten ~4,6 millió USD bevételt képes termelni!
-
Reggie0
félisten
-
pimmi
senior tag
válasz
YASKATIR
üzenetére
EOS bejelentés https://www.youtube.com/watch?v=zE_QRexLeco
-
Yutani
nagyúr
Bitfinex újra nyitja a regisztrációt, de...
Bitfinex Reopens Registrations
January 12, 20182017 was a spectacular year for Bitfinex. We have seen our most optimistic forecasts exceeded and the new year will continue this trend with the addition of numerous high-quality digital assets, new fiat trading pairs, an even faster trading engine, and the launch of Ethfinex.
However, this extreme growth has not come without challenges. In fact, one month ago we decided to temporarily curtail new account registration in a move designed to preserve the trading, support, and verification experiences of our existing, long-term user base.
Today we are pleased to announce the reopening of Bitfinex to new accounts. However, please take note of the new requirements outlined below.
New Account Requirements
Bitfinex is a global liquidity source with a focus on serving professional traders and regional exchanges. We suggest that traders who are new to cryptocurrency trading try another, more straightforward platform first and return to Bitfinex later.
To that end, and to allow us to maintain focus on our core customer base, all accounts created after January 1st, 2018, will have a new activation equity requirement. New accounts will need to deposit fiat or crypto to achieve minimum account equity of 10,000 USD equivalent before they can trade or offer funding. After reaching this minimum, an account becomes fully activated (Note that after this initial activation, account equity is allowed to drop below this activation threshold without consequence).
Existing accounts will not be affected by these changes. This change only affects new accounts.
Thank you,
Bitfinex Management -
gyuszi78
tag
tudnátok ajánlani olyan váltót ahol euróért is lehet váltani- venni,nem csak coinokat egymás között?A legjobb ha minél több félét lehet váltani-venni.Bitstampem már van de ott szinte nincs választék.Köszönöm!
-
-
Huha81
tag
Egy kis info a Bitstamp-rol. December 11.-en inditottam el a verifikaciot es ta-daaam... Ma meglett

Fel a fejjel minden lelkes varakozonak. -
benyo513
tag
Mi van akkor, ha annyira elszúrták krakenen a migrálást, hogy minden eltűnt és végül úgy állítják be az egészet, hogy hackertámadás történt?

-
David75
őstag
Ki mikor tervez beugrani egy kis ICX-be most, hogy kicsit lejjebb van az árfolyam?
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Azért elég erőforrásigényes a rendszer, állítólag napi 50 ezer új regisztráció volt a leállás előtt. Plusz ezt nem is nagyon lehet párhuzamosítani, mert az order book-nak szinkronban kell lennie mindenkinél, szóval nem irigylem szegény rendszergazdákat.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem tudom, mekkora adatbázisuk van, de ha migrálnak, az bizony időbe telik, főleg ha menet közben eltúrnak valamit és újra kell kezdeni. Még ez is előfordulhatott, és nyilván nem vallják be az ilyet.

-
Avicularia
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Oké elképzelhető, fogalmam sincs mekkora szerverpark van alattuk, bár néha a teljesítményük alapján azt gondolná az ember, hogy a P4-es szerverük van mindössszesen

-
Patry0t
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
engem nem zavar, csak miután átálltak aztán végre legyen pöpec

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Állítólag most állnak át gyorsabb rendszerre, simán elképzelhető, hogy a migrálás alatt valami félrement és most azt javítják. Ilyen bonyolult, nagy rendszernél szerintem szinte szabályszerű, hogy nem megy minden tökéletesen.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Barmi is legyen en szerencsere kiutaltam az osszes XLM-et a karbantartas elott 1 oraval Binance-ra. Az mas kerdes, hogy a felet el is buktam a nyominger RLC miatt

-
travix
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
valamit nagyon elk*tak

vagy csak az egész siteot renoválják amit kétlek -
YASKATIR
senior tag
We are still working to resolve the issues that we have identified and our team is working around the clock to ensure a smooth upgrade.
This means it may still take several hours before we can relaunch the site.
Posted 38 minutes ago. Jan 12, 2018 - 12:05 UTC -
Yutani
nagyúr
Én jelenleg 8-10% napi hozamokkal dolgozok a kinézett coinnal (Steamr/DATA). Fele pénzt teszem bele az orderbe, hogy ha esetleg van egy nagyobb esés, ne maradjak le róla. Az a baj, hogy nem nagyon van időm nézegetni az összes coint a Bitfinexen, hogy miként változik az árfolyamuk és hogyan lehetne többet keresni velük.
-
KRAKEN
We are still working on the upgrade and may be offline for several more hours. Will provide another update when we get closer to coming back online.
-
Ideg
aktív tag
Krakenről valami hír? Azon kívül h egy napja már karbi van?
-
GabN73
addikt
[PUMP]
da. fórumtárs által ajánlott pump csoport [Discordon megy a kommunikáció-Telegramra késéssel raknak ki mindent] elég hamar elérte az 50.000 tagszámot. Egész szép pénzeket mozgatnak, ha nem túl kapzsi az ember egész szép számokat lehet hozni.
Egyelőre kis összeggel tapasztalatot gyűjtök, azért lehet itt is bukni

-
Szőrös
veterán
Szerintetek várható még eth növekedés? Ahogy látom btc eléggé megtorpant így inkább eth-t vennék de azért megkérdezem itt az okos emberkéket.
Nem sok pénzről van szó, 100 ájrót toltam coinbase-re, kezdésnek tapasztalatszerzésre ennyi sztem elég. -
YASKATIR
senior tag
Ui: Bejelentettek, hogy tradelheto, ekozben 0.00-an viszont az arfolyam ugrott egybol 70%-ot..
-
David75
őstag
Ez elég érdekes kérdés amúgy, engem is érdekelne. Személy szerint nem borzasztó nagy összegekkel kereskedem ezért jelenleg a havi hasznom felével kereskedek tovább a maradékból pedig tesco giftcard-ot veszek bitcoin-al így például van olyan hónap, hogy a kajára nem kell a fizetésemből költeni. Ebben a formában legjobb tudásom szerint legálisan nem adózok és még van akár plusz 200-400 font plusz havonta. Minél több pénzel, minél több hasznot csinálsz annál több mindent tudsz venni giftcard-al. (ruha, műszaki cikk) Viszont ennél föjjebb fogalmam nincs. Másoknak valami ötlet???
Igazából így is csak egy adót kerülök ki a háromból mert a fizetésemből veszek bitcoin-t ami útán már egyszer adóztam, aztán kéne fizetnem bizonyos összeg után 25% adót mert hát növekedett az értéke a befektetésemnek, aztán amikor a kétszer leadózott pénzből vásárolsz a boltban akkor még ott is adózol ugye. Nem hiába mondják hogy "tax is theft" bizonyos sárga-fekete politikai csoportok.
-
-
-
-
charg
tag
Sziasztok!
Bitstamp-ről küldenék Bittrex-re BTC-t. Vertcoin-t vennék amit csak BTC-ből tudok.
Gondolom ilyen esetben ésszerűbb BTC-t küldeni, mint ETH-t, majd azt BTC-re váltani és abból vásárolni.
Jól gondolom? -
travix
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
szerintem nem kicsit gáz hanem nagyon. Amint visszajön withdrawolom is a pénzem. Vicc kategória az összes váltó...

Tegnap utaltam rá másodjára nagyobb összeget de kár volt. -
Avicularia
veterán
Szerintetek nem gáz ez a kicsit hosszúra nyúlt karbantartás a krakenen? Utolsó update se valami biztató.
-
-
KilgoreTrout
senior tag
Ha valaki jobban otthon van a bankszektorban, akkor tud erre válaszolni?
Az xRapid hogy tud működni anélkül, hogy minden országban lenne egy saját tőzsdéje, ahol vált az XRP/helyi valuta között? Illetve ezeknek a váltóknak/tőzsdéknek nem kellene ugyanúgy egy csomó likvid tőkét tartaniuk (adott ország valutájában és XRP-ben is), mint a nostro/vostro accountokban (amit leváltani hivatott a Ripple ezen megoldása)?
-
mepet
addikt
Aki nem ismeri esetleg, a Moneygram volt régen a Moneybookers. Olyan, mint a paypal, csak elfogadott a szerencsejáték weboldalakon is.
A Kraken miatt nem kell parázni, azt írják máris kész:
Update - In the final stage of installing the upgrade now. We are getting close but hard to give an exact ETA since it depends on how the final testing goes.
Jan 11, 15:27 UTC -
pimmi
senior tag
Monexgram xrpt használ
https://twitter.com/bgarlinghouse/status/951457716660142081?s=07
be előztek -
YASKATIR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de az exchange szabályzat miatt nem mertem belevágni.

volt a bigpump, a megapump, a harmadik nem tudom kik voltak de az volt a leglassabb, azon tudtam a legjobban profitálni.
/de ez az állapot kb. egy év múlva lesz, kivárjuk.../