Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hofferke
csendes tag
-
Tegnap este belekóstoltam a kereskedésbe; GDAX-on eladtam némi BTC-t 6270 €-ért, majd beállítottam egy limitet, hogy 6070 €-nál vásároljon vissza amennyit lehet a korábbi eladásból származó összegből. Ez szerencsére meg is történt, így most ugyan annyi pénzből egy kicsivel több BTC-m van. Jól csináltam?
Egy kicsit zavaró, hogy GDAX-on €-ban lehet kereskedni, de ez gondolom a régióm miatt.
-
sparks
senior tag
-
Szőrös
veterán
Na mai tippek? :Ahogy látom 8k-nál van egy wall, az megfogja a mostani felpattanást vagy száguldunk tovább a hold felé?

-
Szilu
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Tőlem nem lesz mit, mert én nem vagyok ügyes, meg sem próbálom. Mindenesetre úgy tudom a beszállásnak a technikai szinteken van értelme. Számomra ügyes az, aki 6500 alatt vett, és már el is adta, majd vagy 8300 nál vesz újra vagy ismét 6500ön. Eggyel óvatosabbnak érzem, aki felfelé menettben a szint alatt lép be, ugyanúgy figyelve mi lesz később. Jelenleg úgy olvastam 8000 körül két fontos átlag is húzódik. Biztos hülyeség, de valamiért ez az elképzelésem. Én beszálltam azt figyelek, tudok aludni 0ánál is, de a felfelének drukkolok. Én sem hiszem, hogy megvolt az alja sajnos.
-
Szilu
tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi srácok a jelentést!
-
Szilu
tag
Teljesen igaz, de ha valaki az alját keresi, az mindig csak korrekciót fog látni először. A jelenlegi medvéből kijövetel 30-40% ot is jelenhet szerintem (amiből 15-20% már meg is volt). Egy ügyes daytrade s kitud szállni a korrekcióból is, nem ül tétlenül.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Because
üzenetére
A CFTC elnöke eléggé vágja a témát, realistán látja a dolgokat, a SEC vezetője kevésbé volt képben (Trump nevezte ki nemrég), de ő is pozitívan nyilatkozott (a blockchain technológia nagy jelentőségű, nem szabad elfojtani a kripto pénzeket sem). Egyik képviselő nagyon vágja, többen is viszonylag felkészültnek tűntek, mert vannak fiatal rokonaik, akik lelkesednek a kripto pénzekert. Nagyrészt az ICO-kat és a tőzsdéket szabályoznák. Egyelőre egyik szervezet sem tudja, pontosan mit és kinek kéne felügyelni. A CFTC szerint commodity, a sec szerint security a kripto. Eléggé az elején tartanak mindennek, szóval nem holnap fogják betiltani.
Persze egyik képviselő aggódott, hogy hogyan tudnák megakadályozni, hogy egyes országok ezzel játsszák ki az amerikai szankciókat, szóval az meg benne van a pakliban, hogy ha Trump megtudja, hogy mexikóiak is használnak kripto pénzt, akkor a national security jegyében megpróbálja eltörölni az egészet...
-
Szilu
tag
Ha lenne vér a pucámban, pénz a számlámon és időm figyelni az éjszaka, akkor egy szoros stoppal, most érdemesnek találnék egy kis százaléknyi beugrót. Ha 8200 körülről fordul, akkor megyünk tovább le, ha nem, akkor még egy zöld nap benne lesz, és mar nyerőbe lehet állítani a stop-ot.
...szerintem, talán, gondolatokkal játszva... -
szekra
addikt
Mikor lett 9gag a topicbol? :/
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Csak vicceltem

-
Möhe
addikt
binance->gdax között mit érdemes utalni hogy gyors legyen? LTC?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Ja te is tegnap mentél allin ebbe
? Úgy h nincs weboldaluk, 8 hónapja 1 sort sem írtak s amúgy se sokat, erre 30kusdvel 2000% növekedés, már a 29. legértékesebb coin
micsoda pump kevés pénzből 
Na mire leírtam már 35k usd és 2500% gains lol... mostmeg már 3500%
hamarosan pukkad
-
Fiddlestick
aktív tag
Uuuuuuuuuuuu micsoda mozgasok vannak

-
Dexar007
veterán
,,Good bye poorfags. hello lambo" xDDDD
-
butch3r
senior tag
akit érdekel itt tudja követni a szenátusi meghallgatást.
-
Razze
csendes tag
Első és legfontosabb alapszabály crypto világban, soha ne adj el semmit amíg mélyrepülésben van az árfolyam!!
Biztos hogy lesz még 20000 körül az árfolyam, a kérdés csak annyi mikorAmúgy egy jó kis airdrop ha kell valakinek ingyen token:
https://airdrop.havven.io?kid=KZM4Q
-
Madwe
nagyúr
Egyrészt a botok. Másrészt maga a piac így alakult ki. Eth kb kivétel, mert azt usdhez is pároztatják a legtöbb helyen. De a cryptotrader oldalak 99%ban az altok btcben vagy esetleg ethban és vagy usdt-ben vannak megadva, de jellemzően minden btcben. Azaz ha a btc ára ugrik, zuhan, hirtelen az altok fiatos ára is leköveti. De nem azért, mert hirtelen mindenki korrigált fiatos árat ad meg, hanem pont az ellenkezője, azért, mert nem követi le a btc mozgását az altokra adott btc-s buy vagy sell order. Ameddig az altokat is forgalmazó oldalakon a btc-s ár lesz a mérvadó, addig ez nem is fog változni.
Azaz ha egyik pillanatról a másikra a btc 2x annyit ér mint 1 pillanattal ezelött, az összes altra leadott buy/sell ordereknél nem fogják a btcben megadott konverziót lefelezni a mozgás miatt, így gyk az altok is vele duplázódtak.
Ezen túl van még ugye az 1-1 adott alt híre, hypeja s teljesítménye, ami esetenként feljebb/lejjebb tudja vinni a btc-s árát.
(#3848) htc07 Igen, azért ami november után történt az nagyon nem volt egészséges
Ezért sem értem sose a moonkideket, sok bika sok medvét vonz
Persze amikor valós hírre, történésre megy valami normálisabb mértékben az ok, de az h a semmi hírre csak hypre hirtelen megnő 500milliárd dollárral a piac értéke, az nagyon nem az, s annak nyögés a vége
De biztos sokan vettek hitelre is 19kért btct, hiszen moon, maholnap 100k lesz, holnapután meg millió usd
Nekik gyorsan kell sokszoros haszon, hiszen tuti ez lesz, kicsi pirostól már beszarnak, persze lakásra felvett hitellel lehet én is ezt tettem volna 
-
Danex
addikt
Mert sok bot spekulál, hogy ha esik ez is akkor elad mást is, de szerintem ugyan ez, hogy ha a BTC a dollárhoz képest erősödik, akkor az EUR is erősödhet ezért egyből vesznek.
Illetve sok coint meg szerintem a legtöbb helyen YourCoin - > BTC -> USD árfolyamon számolják, így a BTC változásával az értékük is változik.
-
Azért bot mert nem beállítva van, hanem szinte önálló életet él.
Ha elolvastad a cikket ha nem ezt kiragadnám belőle:These sudden drops are now routine, and it’s often impossible to determine what caused them. But most observers pin the blame on the legions of powerful, superfast trading algorithms—simple instructions that interact to create a market that is incomprehensible to the human mind and impossible to predict.
Bankoknál ugyanez van, olyan sebességű, forgalmú tranzakciók vannak, hogy követhetetlen, ha leszipolyoznak hackerek x mennyiségű pénzt, utána sem tudnak járni, járulékos veszteség néven elkönyvelik. Nem véletlenül keresik a helyüket a blockchaines megoldásban.
-
DNReNTi
őstag
Azert valami korrekcio johetne mar, csak, hogy legyen feny az alagut vegen.

-
A tőzsdét is botok irányitják, akkor majd pont a kriptovalutát nem.
-
Möhe
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
pedig mintha most lenne egy kis lélegzetvétel
Nekem valami azt mondja meg (tuti egyszerű, és alap dolog,de nekem nem érthető) ,hogy ha a BTC felugrik 1-2-500$ ,akkor azt hogy a viharba követi le szinte másodpercre pontosan szinte minden?
Csak maga az hogy hirtelen mindent elkezdenek venni. Ez egy spéci megírt bot amire gondolni tudok. Mert kétkezi ember ilyent hogy a búba tud lekövetni?
Rakjatok helyre, köszi. -
BRIKLY
veterán
Az elmúlt 1 hónapban nem adtam el BTC-t, csak gyüttem, gondolva hogy majd eladom, ha megint felmegy.. Nem sok van, 0.03, de nekem ez is sok, pláne hogy ha eladtam volna időben 400$ lett volna belőle, most meg 200-at se ér. Ti mit tennétek? Érdemes még tartogatni?

-
Dexar007
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
Venni akarsz fifticentnel? En is. De sajnos legrosszabb esetben is 1-2 ezernel allunk meg.

-
pimmi
senior tag
ma hallgatja meg a szenátus Jay Clayton-t - a SEC elnökét. A meghallgatás címe: Virtual Currencies: The Oversight Role of the U.S. Securities and Exchange Commission and the U.S. Commodity Futures Trading Commission - vagyis az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének és az Egyesült Államok Árutőzsdei Kereskedelmi Bizottságának felügyeleti szerepe a virtuális pénzekkel szemben. Az alábbi 70 oldal pont erről szól.
https://www.banking.senate.gov/public/_cache/files/a5e72ac6-4f8a-473f-9c9c-e2894573d57d/BF62433A09A9B95A269A29E1FF13D2BA.clayton-testimony-2-6-18.pdf
Rátesz egy lapáttal az amerikai értéktőzsde váratlan zuhanása is, amely sosem látott mértéket öltött tegnap. Ez persze kihatással van minden más tőzsdére a világon, szóval ideje bekötni a biztonsági öveket, -
Kíváncsi lennék mennyi bróker dőlt most be, akik kriptovalutával próbáltak csencselni

-
Dexar007
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Nincs mit tenni..ha bedol akkor a topik ugyis zarhato.

-
Fiddlestick
aktív tag
6000

-
Yutani
nagyúr
Most éppen ki a t**köm ébredt arra, hogy el kell adnia a BTC-jét?

-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Gondoltam számot tart némi érdeklődésre, hogy az amerikai felügyeleti szervek ennyire engedékeny hangnemben tanúskodnak erről és nem a betiltást szorgalmazzák.
Másrészt a Tether miatti aggodalmakat is eloszlatja (legalábbis ideiglenesen), hogy a CFTC nem is említi, annak ellenére, hogy dec. 6 óta vizsgálódnak a Bitfinexnél. Ha dől a tether, akkor az teljesen bedönti a két legnagyobb tőzsdén az árfolyamot, főleg most, hogy pánikol mindenki és ész nélkül adja el a BTC-t USD(T)-ért.
-
nyogo83
senior tag
Azert orom latni hogy nem csak itt van "drama"

US stock market’s worst day in over six years.
Ott se lesz ma Lambo![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexar007
veterán
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Szoval azt mondod,hogy kijött ez a bizbasz,ami meg nem is terjedt el igazan,es megallitotta a zuhanast 6500-nel?
Amikor 7500rol ment 9500ig akkor mi tortent? -
syberia
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
És hamarosan multimilliomos.

-
syberia
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
Forrás?

-
davidvarga
tag
Sajnos egészen 10-12ezerig emelkedni fog
-
csaba951
veterán
Nincs még vége! A BTC mempool-ban már látszik, hogy érkeznek a sürgős tranzakciók. Szerintem inkább esés várható, mint emelkedés. Dehát ki tudja?!

-
Because
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
-
Yutani
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
No para, már $7k alatt vagyunk, és csökken!

-
csaba951
veterán
Sajna ez egy ilyen műfaj! Akkor kell bányászni, amikor nincs konkurencia. Kb. 3 év múlva megint lesz egy buborék, akkor majd beváltod. Addig meg szívsz vele. Amikor magas az árfolyam, akkor sokan rákattannak a bányászatra. Csak ugye ilyenkor még nincs mit eladni. Mire meg lenne, addigra meg leesik az árfolyam.

-
htc07
addikt
jól van ez így

én nem sajnálom rá azt a havi pár ezer forint áramot, ha két év múlva annyit fog érni amit most bányászok, hogy repülő tengeralattjárót veszek belőle.
egyébként a hardverapró már most tele van rigekkel, pár héten belül szerintem élhető szintre esik a videokártyák ára, megnyugszik a pc mustardrace is, hogy vehetnek új használt kártyákat fillérekért hogy jól fusson a minecraft 57000 FPS-el.
-
DNReNTi
őstag
Komoly szopoag ez most gyerekik

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)