- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
Highground #2940 üzenetére
Én nem is ösztönözlek arra, hogy vágd le a sapkáját, én csak azt írtam le, hogy én hogyan jártam hasonló tünetekkel, és mi volt a megoldás! Egyébként az nem jelent semmit, hogy fél éves a procid, mivel ez bármikor előfordulhat főleg az amd-nél, fel lehet ezt fogni gyártási hibának is, mivel nem került oda megfelelő mennyiségű paszta, vagy esetleg buborékos volt, és most keményedett ki annyira, hogy már nem vezet kellőképpen! De mivel én procim szinte nem került semmibe, és már eleve így jutott hozzám, ráadásul ez már a harmadik gépem, ezért nem sajnáltam annyira, a te helyedben lehet én is kicsit húzódzkodnék az efféle műveletektől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest