Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Szerintem mindenképpen megérdemli a pasztát, a terheletlen hőfok kicsit magas, de szerintem nem ettől lessz az akadás! Nézd meg inkább a procihasználatot, amikor akadozik a gép, szerintem valami a háttérben zabálja a prociidődet, én erre tippelek, de még ezenkívűl más is okzhatja! Az alaplap hőfoka is kérdéses! Mivel írtad, hogy eddig nem csinálta bizonyos játékoknál! Én a helyedben mindenképpen raknék bele egy core2-es procit, azzal sokkal gyorsabb lesz a géped! Nekem egy P5PE-VM lapban szuperul működött egy E4500! Azért a proci supportot érdemes megnézni csere elött!
-
fer
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Várom az eredményeket!
-
fer
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Én nem is ösztönözlek arra, hogy vágd le a sapkáját, én csak azt írtam le, hogy én hogyan jártam hasonló tünetekkel, és mi volt a megoldás! Egyébként az nem jelent semmit, hogy fél éves a procid, mivel ez bármikor előfordulhat főleg az amd-nél, fel lehet ezt fogni gyártási hibának is, mivel nem került oda megfelelő mennyiségű paszta, vagy esetleg buborékos volt, és most keményedett ki annyira, hogy már nem vezet kellőképpen! De mivel én procim szinte nem került semmibe, és már eleve így jutott hozzám, ráadásul ez már a harmadik gépem, ezért nem sajnáltam annyira, a te helyedben lehet én is kicsit húzódzkodnék az efféle műveletektől!
-
fer
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha nincs elvezetve a hő megfelelően, akkor nagyon gyorsan fel tud menni a hőfok! Aki még nem csinált ilyet az hitetlenkedik! Először én sem gondoltam ilyenre, de kicsit utána olvastam a dolognak, megcsináltam, és 30 fokot csökkent a hőfok, ami szerintem még nem elegendő, de jobb mint volt!
Highground: Ha az van amit írtam, akkor vásárolhatsz akármilyen drága, meg űberf***a hűtést, a hőfokod akkor sem lesz alacsonyabb!
[link] Itt írnak ilyen problémáról, és legalul írja valaki a megoldást! -
fer
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Ha azt még nem csináltad volna, akkor előbb mindenképp a hűtőt pasztázd újra, és ha nem jó csak azután érdemes a sapka alatt újrapasztázni!
-
fer
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Lehet nálad is az a helyzet ami nálam, én is hasonlóan jártam egy X2 4800+-os procival, nálam is 110 fokig ment fel a hőfok 100% prociterhelés közben! A megoldás a procisapka alatt újra kell pasztázni! Nálam egyik napról a másikra jött elő a probléma, most ott tartok, hogy max 80-ig tudtam levinni, lehet nekilátok még egyszer, mert szerintem nem sikerült elég jól a művelet! Szerintem nálad is ez lesz a helyzet, erre utal a nem forró hűtő, mivel a procisapka nem adja át kellően a hőt a hűtőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi