Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8583 üzenetére
Ez nekem kínai, biztos igazad van.
tom_tol: Most csak megfordult a fejemben, de majd letisztul a kép. Kben igen, úgy se megy el szerintem a háztól, mert amit kérnék érte..50k-ért meg rohadjon itt meg, nem eladó. Csak annyira szeretném ha hideg hatására kitolódna az az FSB limit, mert most úgy néz ki, hogy ilyen hőmérsékleten abba ütköztem. (szorzótól függetlenül nem megy magasabb fsb-n. Gondolhatnám, hogy wallos, de Nálad picit hűvösebb környezetben (most itt 25°-van és zárt házban van) szakbarbárkodás lenne minden feszelés, eredmény meg max egy meghótt proci.
Én továbbra is imádom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest