- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
blazsey2 #17431 üzenetére
Szuper!
Mivel hűtöd? Azt hiszem az lesz a szűk keresztmetszeted..(látom a hdd-ről, ez nyitott ablakos móka volt és így is rádobott egy harmincast a hőre.
Hajrá!krammerka : Na? Csabika Hawaiikodik a csiodaautójával?
Én lépek sajna, hétfőn leszek újra gép előttAddig is, Minden jót!
-
válasz
blazsey2 #9140 üzenetére
most nézem milyen jó kis teszt ez.
és nem nagyon jut eszébe a procinak hogy melegedjen.#9156 Jakab66[hun] :nyiss meg egy 3.00-s realtemp-et,
és még a settings ablakot is.
majd abból kiderül mennyi a vid.#9158 Aggregátor : nézd meg a listát.
sokan vannak akaik lefuttatták az 1.2v tesztet is.
pedig náluk is magasabba volt a vid mint az 1.2v opció.
nem baj az ha kevesebbet megy mint vid-en.
viszont azt már könnyebb lesz belőni.
és legalább ki lesz töltve az az opció is. -
bzs73
őstag
válasz
blazsey2 #7704 üzenetére
Szép.Egyre jobb.
Az 1.175 vid nagyon ideális.Gigába tuti 1.152v-on lennél már,de még az 1.136v-ot is megkockáztatom neked.Tudom mert sok asus volt nekem is,és alulfeszelésbe közelse ment úgy mint a giga.Tehát jól mentek az asus-ok is,nem azért mondom,csak giga kevesebb feszt kér,meg többet csal. -
válasz
blazsey2 #6367 üzenetére
frissitve...
#6365 Brumi˘ : úgy látom lipi-vel meg is beszéltétek a lényeget.
annyit tudok még hozzá füzni,hogy ha rákattintassz a fesz értékre,
az éppen aktuális opcióra amiben szeretnél tesztelni,
akkor láthatod mi kell ahhoz,hogy fel kerüljön a listára.
sztem már elég informatív a honlap.láthatod,az előkészület már meg van az E3xxx procik fogadására.
várjuk az eredményeket. -
válasz
blazsey2 #4926 üzenetére
ennél a fesznél elég jók a hőfokok.
pici türelem és feltolom az eredményt.
(amint hazaérek...)#4935 blazsey2 : ő is fel fog kerülni.
egyébként jöhetnének a privik a megbeszélt módon.
és akkor jobban tudnám,ki mit szeretne az oldalra publikálni.Jöhetnek a tesztek.
itt vannak a hüvősebb napok.
nyomjátok -
lipi67
nagyúr
válasz
blazsey2 #4944 üzenetére
A biosban keress olyasmit a ramok körül, hogy Static tRead Value (tRd), vagy ha nincs olyanod, (nem ismerem a lapodat) akkor tedd fel a memset nevü progit, ott performance level néven találod majd. Ha ez az érték ilyen 800MHz környékén magas, lassítja a memolvasást. (800-nál ramtól-laptól függően 6-7-8 az ideális, e felett túlzás-kisebb értáék a jobb)
az 5-5-5-15 -ből az ut szám "lényegtelen", ha az első két számot összeadod és plusz még 2 (esetedben 5 + 5 + 2= 12) már ok. S hogy 5-5-5-12 v 5-5-5-18..sebességben SEMMI kül. viszont tRd visszafogja a memolvasást.
(ha túl alacsonyra veszed, akkor se tudsz ártani vele mert be se boot-ol majd) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
blazsey2 #4944 üzenetére
Hát 1:1en azért kevés.. Annó 900on 5-5-5-12-n 9000 felett voltam bőven... Mondjuk ez vsz chipsetfüggő.
Az a baj, hogy nem tok kicsikarni olyan FSB-t az E5200-ból, hogy értelme legyen 1:1-ben hajtani a ramokat.
400*9,5 jó lenne, de ahhoz is kéne ~1,4-1,45V, hogy terhelve is stabil legyen...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
blazsey2 #4935 üzenetére
Majdnem 1,5V? Az szép...
De szép eredmény. Mivel hűtöd?
4ghz-hez nálam is vmi 1,4v feletti fesz kéne, de én már nem merek játszani vele.
Meg mondta itt ákoska is, hogy nem nagyon szereti a Wolfdale az ~1,36 feletti feszt. 3,7ghz is nekem már csak úgy ment, hogy terhelve ~1,39v körül kapott..
-
lipi67
nagyúr
válasz
blazsey2 #4309 üzenetére
Minimális az a droop. Olyan gyenge nem lehet azért az a bios, ha jól megy a proci, minek cserélgetni?(Mondom én, s ha valami jön, rögtön nyomom is fel. -Később meg vissza az egész
)
A 4830 alá sok is. Persze, hogy elég. Nálam is 2,66-on ketyeg 24/7-ben.(#4310) 19balazs86 : Akkor várjuk! Majd szólsz, mit, s hogyan, és mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest