Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri
üzenetére
Most , hogy nézem a képet, nem a 7-es szorzó lesz ott a szűk keresztmetszett. (bár nem ideális, ez tény). Feszelni kell, s megy (menne )a magas FSB, az meg jó. Csak..Akkor feszelni kell ám a lapot, ramoknak szinkronban kell majd menni (ha túl magas az FSB-úgy legyen), viszont..Ha a valós Vid-je 1,15 és terhelve 1,18-on már olyan meleg. Léggel 24/7-es valós 1,35v-1,4v -ot most nem fog tudni elérni. Valós 1,25 felé nem hiszom, hogy érdemes mennie.
Amúgy meg: Holnap? Milyen idő lesz? Ne reggel írd meg mint ma!
-
krammerka
őstag
válasz
kicsigeri
üzenetére
eléggé gázos dolog............
puttputt:
És egy kép még szemléltetésképp:E8400-1,35V -
krammerka
őstag
-
Bajgunar
senior tag
válasz
kicsigeri
üzenetére
Sehol sincs leirva, hogy CSAK INTEL !!! Topic!
A neve is az CPU-Tuning HQ eredménytáblázat !!!
Ez magába foglalja, szerintem a CPU -kat!!!
Intel & AMD = CPU !!!
Vagy tévedek???
Jaah háát persze, egy Intel-esnek az AMD, nem CPU!?
Vagy nem értem, most hülye vagyok, vagy gyalog?
Kössz am. a hozzáértő válaszod! Grat. -
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri
üzenetére
Szuper eredmény,de..Adj még kis feszt neki,hátha meglesz a 10GHz

Kulerr: Nyomatsd azt a 4300-ast!!!!

Krammerka: Hol akadtál el?Küld át amit át kell szerkeszteni!Vagy ha hivatkozások kellenek a serverre,forduljMycsó-hoz!Szívesen segít,rég szóltam neki(emlékszel?)
Különben örülök,hogy újra aktív vagy.
Lenne egy kérdésem az főleg"öregekhez"-Mi bánt benneteket a 2000-res offolósba?
Zavar nagyon,hogy nem néztek be,s nemtom miért.
-
krammerka
őstag
válasz
kicsigeri
üzenetére
igen,csak a szerelgetés.............,meg lenne még egy 2160-as procim is(anyám gépe),szintén egy G33-as lapban megy kb 1 éve 3400MHz-n.Az is egy brutál darab,csak nem volt lehetőségem sokat tesztelni,mert anyám(aki most 62éves)nagyon ráérzett a netre,és nem lehet elszakítani a géptől

A lista bővitéssel kapcsolatban: kellene a segítségetek a szerkesztésben,mert mint mondtam én már csak használom a készre szerkesztett táblázatot.
-
-
krammerka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Mindössze 1fsb-vel kevesebb)

meg a borítékban sem voltak benne ezek az alkatrész darabkák.. magyarul bebuktam a lóvém..
Sietnem kell, ha rekordot akarok dönteni 3DMark-ban 

emléxem erre a képedre,nagyon kemény