Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toyone
üzenetére
igy van,a dropp-ra én se hivatkoznék.
nekem is volt P5K,
pár nap után megszüntettem azt a jelenséget ami hátráltatott engem és a tuningot.
nem ugy van az,hogy csak kenjük be sárral
pencil mod mindig megoldást hoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#16150 kulerr :

van épitőiparos haverom,simán lebetonozzák neked nehogy elszálljon
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
válasz
toyone
üzenetére
Ha veszek véletlen majd csinálok neki topikot, bár nem lesz népszerű cpu amíg drága. C2C ahogy néztem E8 szintjén van,szóval nem rossz. Drágák az i lapok, sztem ezért sincs még olyan nagy tolongás
én is ha veszek 1előre egy asrock lesz.szerk: mondjatok már pls olyan cpu tuning listát ami "worldwide" szintű, régen láttam párat de most semmi értelmeset nem tudok kiguglizni

-
lipi67
nagyúr
Persze! Nem is csalódtam benne, sőt..meglepett. A maga kategóriájában (ez talán 1 kategóriával feljebb is) kis brutal. Ki is játszottam magam vele, bizonyított is. Viszont.. Ahogy most visszatettem a quadot..más. A kis cerkát nem értékelte a lap, mnem értette a ram, hogy mit akarok tőle, most meg ...mintha új gépem lenne
-Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített.
Ezek sztem kimondottan arra valók, hogy egy 10-13k-s lapba betedd őket, sima ramokkal, belövöd alapon 3,6-ra és élsz mint marci hevesen. Bedobsz mellé egy 4850-4870-es vga-t s nem procilimited lesz előbb (talán).
-
lipi67
nagyúr

A multkor dicsérted a ramokat. Gondoltam csinálok Neked pár fényképet, du -ra hozattam egy gépet, majd kattingatok. A port a gépben nem kell nézni, most, hogy tesztelgetek a nyitott ablaknál..a ventiken látszik.
Rendben! Ja! Miskolcot ismerik, azért írtam. Elvileg edelényi vagyok!!!! Néha debreceni, Szombathelyi..-bár ez most kilőve..
-
krammerka
őstag
-
lipi67
nagyúr
Holnap estig akkor még vár a nép. Gondolom, meg fogja érni...

-Átadod-átadod..Persze, hisz már kiélvezkedtétek magatokat

Kérdés, ha megjelenik a teszt, ki akarja majd tesztelgetni..(ha vki csinál xGHz-et, én tuti nem szeretnék x-1GHz-et csinálni..
)(#7970) yolan: Félreértettél! Én NEM a "megéri-e, s mennyiért"-re értettem. Megvenni és használni persze, hogy ok. De toyone-subaru pároshoz képest jól elmaradni tesztben..

Igen, de. indulok oda, kell egy Dr. Martens..Egyetem?..12ig ha nem végzünk..akkor elcsíplek a szökőkútnál

-
lipi67
nagyúr
Az első 7 szó után beszartam...Így azért ok, olvasni holnap is tudunk.

(#7928) h.adam.92 : Ez szuper. Így nem érzem magam annyira hülyén

(#7929) hackeeeee: Nem baj az, játékoknál nem bírja csak picit feljebb, nem is az a cél. Én hiába tesztelek ki centire egy adott feszt és MHz-et, 24/7-nél feszt is adok még picit, s MHz-et is veszek vissza. Ha ezt tudja tesztben, én is 1,12V-on használnám és valahol 3,7 és 3,8GHz között.
Teszteld hát !!!! 3GHz szerintem nálad is jönni fog 0,896V-on, vagy ..akár alatta is. Igaz, nem lineárisak ezek a procik, lehet 1-2 kellemetlen vagy éppen kellemes meglepetés

Sok sikert!OFF: a kva VGA-m 770/900-on 60°-on teker folyamatosan. ATT-vel szívtam már régebben is, s szerintem most is fogok. (ha telepítem, 1 kva 3D-s alkalmazás se működik) Ha vki tudna esetleg valami megoldást..(lehet huncut, alpári, bármi), csak 2D-ben vegyen már vissza, mert így csak rohangál itt nekem, s fűt mint állat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy wr reményében.