Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Most nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.
Van kraft rendesen,az biztos.
Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni.
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Bátor próbálkozás!
azért hagyd élni is néha azt a procit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igazából tudod mit figyeltem meg? , de ezt valaki már írta (Azt hiszam Zájec) az uncorral nyersz legtöbbet, attól tud gyorsulni látványosan a rendszer. Az órajelnél nem vettem észre brutális gyorsulást olyan 3,6-3,8 felett. Pedig van az én proccomban is kakaó
Mivel a 4Ghz olyan "sablon " órajel és azt szinte mindenki kiteszteli kíváncsian várom mennyin tudod majd kihozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)