- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Most nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.
Van kraft rendesen,az biztos.Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest