Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
luymister
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni Athlon x2 5000 tuningban? 4 mag megy l3 megy
http://noob.hu/2010/02/20/x4.jpg
Eddig jutottam, de épp amikor írtam ezt a kérdést, akkor a gép lefagyott recsegett a hang és zöld kockák jelentek meg a képernyőn, restart után elinudlt a windows progik betöltöttek, aztán sípolás és megint zöld kockák, most lejjebb vettem a HRZ-t és most megy,
az lenne a kérdés mostmár, hogy ezt mért csinálja? 40-45fok körüli a proci,
és ha felhúzom 3GHZ-re akkor nem indul a gép csak fekete képernyő, pedig elvileg 3GHZ-.ig bőven húzható,mindenben kérném a segítségeteket, mivel teszteljem majd, mennyi voltot adjak, NB VOLT, és minden másban
már elolvastam több ilyen szájbarágós tuning dolgot de nem sokat segített rajtam, pedig szinte mindenhez értek ami géppel kapcsolatos 
még akár msnre is felvehettek
enginev3.0@gmail.com

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
már elolvastam több ilyen szájbarágós tuning dolgot de nem sokat segített rajtam, pedig szinte mindenhez értek ami géppel kapcsolatos