Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
luymister
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni Athlon x2 5000 tuningban? 4 mag megy l3 megy
http://noob.hu/2010/02/20/x4.jpg
Eddig jutottam, de épp amikor írtam ezt a kérdést, akkor a gép lefagyott recsegett a hang és zöld kockák jelentek meg a képernyőn, restart után elinudlt a windows progik betöltöttek, aztán sípolás és megint zöld kockák, most lejjebb vettem a HRZ-t és most megy,
az lenne a kérdés mostmár, hogy ezt mért csinálja? 40-45fok körüli a proci,
és ha felhúzom 3GHZ-re akkor nem indul a gép csak fekete képernyő, pedig elvileg 3GHZ-.ig bőven húzható,mindenben kérném a segítségeteket, mivel teszteljem majd, mennyi voltot adjak, NB VOLT, és minden másban
már elolvastam több ilyen szájbarágós tuning dolgot de nem sokat segített rajtam, pedig szinte mindenhez értek ami géppel kapcsolatos
még akár msnre is felvehettek
enginev3.0@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő