Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ja..Gondolom, utána meg jön egy i7

(#11903) bzs73 : Persze, világos. Nekem más a gondom. A teamek 40k. Mennek is rendesen lazán 1100 felett cl4-4-4-10-en, PL8-on, s CL5-5-4-12-n pl 9-en nem tudomk (proci és lap szorzó visszaoszás miatt), hogy mi a végük, 1326-ot tudtam így. (hogy menjen a proci is, hisz laza időzítésekkel, lusta procival mi értelme lenne 1400 felett hajtani őket. A baj az, hogy kevéske a 2giga ram. Eladni nem tudom, max az ár 40-50%-át kapnám, azért meg vegyenek kingmaxot .A CellShock majd u.ez a kategória csak ugye megszünt és az 1ik modul sztem túl lett húzva, hibázik. Most folyamatosan fagyasztóban van, ha kijön akkor meg alulfeszelve alacsony órajelen idítgatom (1x már sikerült így helyrepofoznom ramot). Laraxioréknál be se indult, nálam 2 napja IGEN
, s most CL5 -5-5-15-ben megyeget 960-at pár órát. Bízom benne, hogy magához tér, de ha nem, akkor is jó lesz 3giga. Összehangolni sem 1xü, hisz más a gyári fesz (2,1- 2,3 ----Cell és 2,35-2,45 Team) más az órajel 1000 ill 1200, és más az időzítés CL4-4-4-12 ill. cl 5-5-5-15. Szeretnék 2,1v alatt egy CL4 1000-ret összehozni velük...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest